18

Анонимен

преди 1 месец

В тоя разпродаден разграден двор какво ли може да няма ? Как си представяте "клетки" да извършват терористични актове в базата си ? Споко бе.

17

IQ 3.14

преди 1 месец

доктор по политология, главен асистентнаучна област и интереси: американска политика, международна сигурност, управление на конфликти. директор на водопад, наше моНче

16

SS

преди 1 месец

В БГ винаги е имало укриващи се терористи още от времето на соца. Народа е залухан,жените евтини,управниците продажни.

15

Кравар

преди 1 месец

За хамаз не знам - но със и спящи и будни на клетки на сибирската империя е пълно тук .

14

Шумкарев

преди 1 месец

Друзя алтави, гледахте ли интервюто на един зет блогър с Павел Губарев? Оня си каза черно на бяло че отстъплението от Киев е заради големи загуби нанесени им от ВСУ, а не жест на добра воля както изфаканото кремълско жуже ви го предаставя и вие се правите че му вярвате с изплезени езици.

13

Анонимен

преди 1 месец

Израелците ще прочистят канализациите от закони избраните плъхове и изнасилвачи на газа тогава.

12

Нане

преди 1 месец

Някога тия се отстрелваха на границите... И в България имаше нулева престъпност.... От Турция не влизаше нищо... ===)))

11

Анонимен

преди 1 месец

чакаме да кажете кой от Възраждане е

10

Анонимен

преди 1 месец

При положение, че граничим с Турция и у нас има 1млн индо и анадолски 'българи', какво очаквате? Равини и Далай лами ли да се разхождат из улиците? Я вижте софиязщ, харманли, пълно гето е.

9

Izzeddin al Qassam

преди 1 месец

Хамас е легитимно избрана партия от хората на Газзе. Да кажеш, че са идил или нещо подобно е брутална манипулация. Те са палестинския клон на мюсюлманското братство, което беше на власт в Египет, от което е и Ердоан, който и на последния избор в Турция, показа, че е демократ. Много повече от много крайнодесни еврейски партии от коалицията на нетаняхуи, които буквално говорят за изтребването на палестинците. Друг въпрос е как медиите представят едни хора, борещи се да оцелеят под геноцид.

8

Муахаха

преди 1 месец

Има, но са Смящи ЕдноКлетки, които за 1 кебапче с Бира или парче пица, пускат Бюлетини за Сглобката на Пеевски и Алексей, лека му Пръст!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Е,дори и да няма нали решиха от ПеПето и ДеБето да вкарват мигранти с доказано криминално минало,за да взимат по 20 000 евро на калпак?Така че вероятността да докарат такива е огромна дори и да няма сега.

6

Анонимен

преди 1 месец

А не ве! Имаме кремълски клетки в парламента - всичките копейки на оня таласъм Костя, що да нямаме и на Хамас

5

Анонимен

преди 1 месец

Където е "Хамас", там е и Русия.

4

Е ха!

преди 1 месец

Клетка?! Тоя и..от знаели какво е клетка на Хамаз? Шпаген, два парабела и *** трябва да трепери! Платена комунистическа поръчка в германска медия, тиражирана манипулативно от платените комунистически слуги у нас, които доказват че МВР шефа спи. Пречи им! А крадците Кико и Кокорчо под тревата! А ЕВРЕЙЯ трябва да трепери. Това, което се случва в Газа го прави достоен ученик на Хитлер.

3

Анонимен

преди 1 месец

По-вероятно да са на ИДИЛ! Тук бяха обучавани някога.

2

Нане

преди 1 месец

Колко физици и химици, а и доктори напущахте... Тия 75 процента са исклямска държава, хамас и ред други исклямски организации... ===))) съд за държавна измяна...

1

Анонимен

преди 1 месец

А не, това е изключено! Това е гнусна инсинуация, путинска пропаганда и марсиански заговор! По-натовска, по-европейска и по-шенгенска държава от нашата няма и отвъд галактиката Млечен Път!