12

Анонимен

преди 1 месец

Не го виждам как ще върне милионите руснаци с фалшиви паспорти обратно в Раша. При предното си царуване Тръмпи направи опит и не му се получи. Рашките кръв повръщат, назад не се връщат. Сега пак плямпа предизборно. Ако успее да ги върне, Путин ще го черпи.

11

АнонимеН

преди 1 месец

ТОЯ СЕ ЗАКОПА!! 99.9% ОТ ВСИЧКИ В САЩ СА НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ :D САШ ЩЕ УМРЕ БУКВАЛНО АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ! НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ , ЧЕ ОТНОШЕНИЕТО НА ТРЪМП КЪМ ОСТАНАЛИТЕ ХОРА НЕ Е СЪЩОТО!

10

Анонимен

преди 1 месец

Типичен дълбоко комплексиран бял расист и ксенофоб -финансов и данъчен измамник - за МИЛИАРДИ- с поредното расистко изказване да печели избиратели- само факли и качулки липсват...или не

9

Анонимен

преди 1 месец

Щял да спечели изборите тоя, преди 4 години Джо го отнесе с 200 с огромна разлика, въпреки фалшификациите и помощта от Кремъл

8

Съсел АкаДенкофф :

преди 1 месец

У нас мигрантите се интегрират отлично и пият кафе с местните команчи на Витошка. Така е демократично! И евроатлантическо!

7

Анонимен

преди 1 месец

Че те са си животни. Типичен пример са мисирките на които им е спуснато, понеже псевдомедията е купена от един от спонсорите на соростията - блумбърг, който беше даже и кандидат за президент. Мисирлъка е с птичи мозък, за него няма значение откъде иде фуража, как да разбере една мисирка какво е конфликт на интереси?

6

Анонимен

преди 1 месец

Оранжавия клоун ще търка наровете във федерален затвор сред мигранти

5

Анонимен

преди 1 месец

До истински мъж "95% млади мързеливи и нагли мъже." Това е описанието на българските КГБфили, погрешно наричащи себе си "русофили". Е, поне на тези, които са млади де. Сред тях има и много млади пенсионери на 65-70 години, които още въздишат по манифестациите и времето, когато още самальота е летял.

4

Пичага

преди 1 месец

До истински мъжТи си истински расист. Мъж? Едва ли. По-скоро си страхливец.

3

истински мъж

преди 1 месец

Да ви попитам умопомрачени либерасти:В Европа влизат араби,африкански снежинки и азиатци-95% млади мързеливи и нагли мъже.Да ви попитам откъде те ще си намерят жени?Да ви кажа ли?Вашите дъщери,сестри,братовчедки,че дори и вашите жени,ще са подложени на атаки от тях.А вие какво ще можете да сторите?Нищо,или почти нищо,защото либерасткото ви възпитание няма да ви го позволи.А,манталитетът на тези високоцивилизавани не-хора,дали ви е ясен?Така,че не плюйте Тръмп.

2

Анонимен

преди 1 месец

Защо наличните данни за имиграционния статут на престъпниците са оскъдни? Защото байДжо оряза финансирането на полицията, съкрати и изцяло ликвидира полицейски участъци. Сега силите на полицията в Пиндостан стигат само за разследване на убийства, но не и за разбойничество, грабежи и кражби. В Канада е същото. По телевизията ви убеждават да не заключвате колата си пред дома, да оставите ключовете на таблото и $100 та, който я открадне, да има да зареди. Трюдошенко...

1

Анонимен

преди 1 месец

Обикновените хора в САЩ казват същото като нас,че влизат само млади мигранти без жени,които приличат на войници.Това е работа на глобалистите.Бай Дрън е от тях.После ако не слушат и не искат да дават оръжие ще ги тероризират с тези наемници.Всички държави са го закъсали заради побърканите глобалисти.В Давос онази шаманката с боядисаното с кръв лице им е изпила мозъка.Искат да палят войни,за да "съкращават" свръхнаселението,защото лабораторния вирус ковид спря да действа.