67

Анонимен

преди 2 месеца

Ако има бази на НАТО, ще се открият много работни места! Гърция беше най-добре с 6ти американски флот!

66

vale_karo

преди 2 месеца

Прекрасно като статистика за България. Но кажете за Западна Европа, За отделните континенти, За всички страни от ООН. Няма да публикувате такива данни защото ще се види истината.

65

До до 57

преди 2 месеца

От четене не боли, ама от много четене, боли!

64

Няма логика нали?!

преди 2 месеца

Как някои не им се вярва,че Община и държава могат да забраняват да се труди човек?!Е пожелавам ви да дойдете на мера и да хванете завера!Чак тогава ще разберете какво ви казвам!

63

дедо Груйо

преди 2 месеца

Komuнизъм в действие. Всеки чака държавна заплата и някой да му дава. Фирмите нямат хора и се чудят къде да се реалокират.

62

ангал

преди 2 месеца

А като застарява населението кой ще храни ромите?

61

Анонимен

преди 2 месеца

А 2070 над 50%?Това са големите ползи от ЕС, НАТО и месните им слуги дето са сложили да ни управляват.Унищожават ни.Или се напускаме или изчезваме като народ и държава.Това са вариантите,който казва че има друг,лъже.

60

Остап Бендер

преди 2 месеца

Който си го може, го може!

59

Анонимен

преди 2 месеца

До 57, глупости! Безработен е такъв, който не работи. Няма дефиниция "който търси, но не манира". Безработните текущо са под 4%! Това не е безработица! Това са онези, които наричаме "трайно безработни". С други думи онези, които НЕ ТЪРСЯТ! Четете ги тези статистики и учебници! Наистина не боли глава от четене! Та, после елате и пишете нещо по-смислено и вярно!

58

пенсионер

преди 2 месеца

Да,пенсионер съм от 1 г.,но не изпитвам симпатия към огромния част пенсионер.Хленчещи,молещи,мързеливи.Живеят с мисълта,че всички са им длъжни.Не искат да работят.Познавам много,които през цели си трудов стаж,само "подпираха лопатата",а днес искат висока пенсия.Лично аз не съм преставал да работя.И ще работя докато мога да се движа,без да подбирам работата.Противни са ми особенно градските *** пенсионери/извинете ме/.Никакви пари за великден на мързеливците/тези с ниските пенсии/.

57

от 37 до 48

преди 2 месеца

Аз лично не се оплаквам. Само отбелязах, че има над 150 000 безработни. А дефиницията за безработен е човек, който търси работа, но не намира. Сега какво искаш - всички тези хора да се преместят в София или да отиват в чужбина... ?

56

Анонимен

преди 2 месеца

До 53, льо льо, не сменям темата. Онзи преди мен я сменям. Проследи коментарите. И спри да се излагаш с липсата на способност да разбираш написан текст! Иде реч за безработните! Не както онзи е написал за забрани от общини и тинтири минтири тъп0тии!

55

Млад меринджей

преди 2 месеца

Искам да продавам варена царевица, но не ми дават!

54

Анонимен

преди 2 месеца

До 49, тоя па... общината не разрешава на безработните да работят? Хайде намалете смешките! Като пишете коментари.. поне гледайте да прочетете за какво иде реч. Не му позволяват... даа...... плескат те през ръцете само теб! Колко по-ниско можете да паднете в оправданията се чудя само?

53

до 51

преди 2 месеца

Не ми сменяй темата като комунист!То явно си такъв де,щом мислиш така.Писнали сте ми,да ви дават бизнеса в ръцете и да ми се правите на велики!!Лошото е,че такива като теб посягат и към политиката,ама там хиените са още повече!Та седни си и си работи,не давай акъл на другите като не си горял в джаза!!!!!

52

Анонимен

преди 2 месеца

Социалната система е фрашкана с чиновници!

51

Анонимен

преди 2 месеца

До 49, да се върнем на основния въпрос: кой е длъжен да прави нещо за безработните? При положение, че безработицата е под 4% в момента!!!! Какви инвестиции търси един безработен? Каква община? Работа има! Има и то много! Наистина в момента е въпрос на мързел дали ще я намериш или ще си намериш оправдание! Няма частен монопол! Има ограничения в нечии глави! Един интелигентен човек ще намери изход за себе си! Няма да мрънка анонимно във форуми, че видиш ли някой го прецаква! Сами сте си криви!

50

Абе тая

преди 2 месеца

Държава още ли я бройте за нещо??? По-скоро ***

49

до 48

преди 2 месеца

Не си писал на мен,но има и други случаи,когато не ти разрешава общината или държавата да работиш,за да работят техните фирми.Та не всичко е мързел,не си горял затова подскачаш тука!При частен монопол *** да правиш бизнес тук!Къде са инвеститорите с капиталите си,ако това е капитализъм?!!!!!

48

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 37, още ли чакаш някой да дойде да ти намери работа? Вие не разбрахте ли, че работата не е абсолютно право? Знаеш ли какво значи това? Ако не консултирай се с адвокат и си отправи оплакването към където трябва! Демек: никъде! Никой не е длъжен на никого. Работа има! Въпрос на мързел е дали ще я намериш!