196

От ЮС

преди 2 месеца

И все пак човекът беше прав, каза, аз съм държавата и така излезе. Тогава го плюхте а сега викате за него. И Кърджали ще ви вземе, да знаете и пак ще ви пороби

195

баба мара

преди 2 месеца

нито един глас на изборите за аморалните хора от пп и герб докараха положениетонищо да не върви в държавата корупция кражби и убииства в 21 век

194

Анонимен

преди 2 месеца

Че вие с кого управлявахте до сега бе, цъRвуланковци лъжливи?

193

Българин

преди 2 месеца

И какво ако управляват заедно? Те са стотици пъти по свестни от вашата аматьорска дружинка с бутиковите партии в ДБ. когато ви трябват си пиете кафето, а иначе пред заблудените ви избиратели, нямаме нищо общо. Демагози.

192

Котлър

преди 2 месеца

В Маркетинга няма лъжа има само продуктово позициониране. Таргет групата на Киро са веганите и шушляците-умни ама много умни инфлуенсъри и алтуристи дето са по некви проджекти на заплата за да слушкат и да се явяват на протести и така 200 шушляка профи-протестъри прествляват народа според Киро. Те не гледат новини и не четат само се информират от канали в нета . Интилигенция се водят, зелени не искат крави искат буболечки,соя,перки и панели ...

191

Анонимен

преди 2 месеца

Ама вие от ГЕРБ нали знаете, че Боцинката си е биз-бизе с доганподложко за да не излязат едни много мръсни ризи. Взаимно си се пазят щот може много страшна помия да избълва. Вие това не го ли разбирате?

190

Психолог

преди 2 месеца

Кирчо: Подсъзнанието може всичко!Ха ха ха ха! Няма как твоето подсъзнание да може всичко, тъй като се сблъсква с противоположните желания на други съзнания и подсъзнания. Толкова много измама има в т.нар. духовна литература. И мнооооого приходи от гл.у.пппаци!

189

Анонимен

преди 2 месеца

Значи вече Петков е наясно, че първа политическа сила след изборите ще е ГЕРБ-СДС, втора ДПС. Щом ги накъдри кой с кого ще управлява, явно е получил просветление, че реално (както каза в онзи запис) заедно с ДБ имат не повече от 7%. Сега кой ще му даде хеш кода?

188

Анонимен

преди 2 месеца

О, неразумни Кирчо, ле, поради что се срамиш да се наречеш гербарин и депесарин? Или не са имали гербери и депесари Вождове? Или Христо не е пил мазно кафе в скута на Пеевски? Или не са били славни съюзите на Диди и Кики?

187

За учебниците сме.

преди 2 месеца

Защо държавата не може сама да си продава винетките, а дава 7% на една госпожа, която само върти два телефона до ОМВ и А1 и им дава да продават винетките и и идват от въздуха десет милиона годишно. Е трябва да купува веднъж в годината имот на политик дето го е взел за 300к , но и го продава за 3 милиона. Е все пак България вече бие Берлин и Вашингтон по цени щото сме в 22 век по развитие , но все пак...

186

Алекс

преди 2 месеца

Кой ще управлява решава Избирателят.Про100то пак се изказва неподготвен.Заплатите се увеличиха.Това е добре.Обаче Кире забрави да ни информира,че откакто Асен Шарлатански е финансов министър,външният дълг от 39 млрд.евро е нараснал до 44 млрд.евро.На хоризонта се задава гръцкия сценарий.

185

Анонимен

преди 2 месеца

За кирчо - желаното е действително, само още малко мозъчни усилия в лъжи - и всичките им желания ще се сбъднат! Ха ха ха ха! Кукуландия!

184

Анонимен

преди 2 месеца

Ленчето си чупила маникюра да дращи по сайтовете в защита на Киро.

183

Ха ха ха до 175

преди 2 месеца

Е той Кирчо го спря - с 4 моста на Дунава, 2 тунела под Ст. Планина, ел. кол3 в Ловеч и още 1 тон алабализми за публиката. Факирът Кики! Бас държа, че вярва, че може да прави магии!

182

Анонимен

преди 2 месеца

До Гласувайте, братя бъЩе гласуваме, но ще е за ГЕРб и ДПС, вие не умеете да управлявате. Какво построихте за четири години на власт, например?

181

До 179

преди 2 месеца

Да, бе не е в чата Киро, ама Лена чатка минуси.

180

Булгаргаз

преди 2 месеца

Да не говорим какво забъркаха ПП и ДБ в Булгаргаз, преди те да дойдат на власт беше на плюс, а сега е на загуба след като Асен Василев сложи посредници за доставка на газ.Нали това е е идеята в едно държавно дружество тя да е доставчик. Сега газът е хем руски пак, хем е по-скъп, оттам и стоките ни са по-скъпи?

179

Алооо

преди 2 месеца

До 173 Ловеч. Киро не е в чата! Сбъркал си мястото! Хахаха

178

Анонимен

преди 2 месеца

Да идват изборите и да се свършва!

177

Анонимен

преди 2 месеца

кире,кире, бойко и шиши са рак за България, а ти си венерическа болест