42

а в Израел

преди 2 месеца

Кога?!

41

до 40

преди 2 месеца

ако беше Нацистка - Никога, ама Никога, нямаше да е Нарк0манска!

40

Анонимен

преди 2 месеца

Освен че е Нацистка,вече е иНаркоманска държава уви!-:(

39

За да ЗЛОТО

преди 2 месеца

Тържествува е Достатъчно Добрите Хора да са Обезверени и да Не Правят Нищо! Стара и Добре Изпитана Практика на ЮдеюСемитските Сатанисти!!

38

Сифилиско

преди 2 месеца

Консервите ревяха че Канада ще се разпадне след легализацията, а дефакто промяна няма. По наблюденията ми само мирише адски много, което не е ок в градовете. Най традиционното растение в БГ. Следващите са Полша, Чехия и Франция.

37

аха

преди 2 месеца

Сега като дръпнат по едно джойнтче, ще забравят инфлацията и че живеят на 16 градуса. По Целзий. Гении са тези управници в Берлин, ей!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно, прогресът крачки с бодра и неуморно крачка.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Аз пуша една цигара и като си пусна чалга почвам да се друсам като луд .

34

:)

преди 2 месеца

Конопът е много полезно растение и производството му трябва да се възстанови. От коноп може да се произвежда гниеща пластмаса, което е много важно сега. Могат да се произвеждат тъкани. Дори, като наркотик, има две предимства - не води до пристрастяване и до смърт от свръх доза.

33

А Знаете ли че

преди 2 месеца

Daniel Cohn-Bendit - може сами да си Проверите, който е Лидерът на Зелените в ЕвроПарламента го има на Запис, да казва "няма нищо по-велико на тоя свят от това да гледаш как 4-ри годишно момиченце се съблича" - доказан Пеедофил, но е Лидер в ЕвроПарламента - за това си Плащате - да Насилват и Вас и Децата Ви по ВсеВъзможни Начини - не съм Вярвал, че ЕвроМъжете толкова ще Паднат, че да Позволяват Всичко това - но явно от Феминистки и Подтистичество - просто вече не им пука за нищо и с право!!

32

Ицето Азартя

преди 2 месеца

щял да се пуска да става член на Германския парламент. Ицо Райхстага да му викат.

31

Муахаха

преди 2 месеца

за Ваше Добро го Правят, за Ваше Добре, както Фазер Ваксинацията - всичко е за Ваше Добро! Ша знаете!!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Като бях шести клас си купувахме лепило от книжарницата тогава България още не беше във европа.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално, това е част от модерните евроатлантически ценности, заедно със смяната на пола и зелените инициативи. Тези ценности са разрушили не една цивилизация. Още в Библията се говори за Содом и Гомор. Да не говорим за вечно надрусаните инки, маи и ацитеки. Сега Сорос ни ги предлага накуп, за да е по-бърз краят.

28

Анонимен

преди 2 месеца

България е външната септична дупка на Европа , така че трябва да се легализира притежанието на суров уран за развлекателни цели.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Аз пък намерих на баба Лексодана , пети клас се правехме на конфитюр, какво детсвто само мамо българийо

26

анонимен

преди 2 месеца

Забраняват цигарите а разрешават канабиса...??!!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Аз започнах със лепило първо {КАЛЕ} , надишвахме се като ромчетата от мааалатъ , всички от квартала го правеха от чевърти клас почнахме и на тевеу му беше през шпека.

24

Не е ли Интересно

преди 2 месеца

Позволява се Дрогата на ЕС, но НЕ се Позволява Свободното Притежание на Оръжие - както е във Всяка Истински Демократична Структура!

23

Хахаха

преди 2 месеца

"Въпрос на време е да се легализира навсякъде.От цялата работа губят само криминалните структури.Фармата си е легализирана мафия за огромни пари.След десетина години това няма да е новина а след едно поколение пушещите ще са много по-малко"От къде ги измисли тези глупости? Криминалните структури нищо не губят само системата малко ще им се промени. След 10 години всяко 3то дете ще е наркоман че а по улиците ще е пълно с *** и зомбита. *** майката на света!