58

Бай Тошо

преди 2 месеца

До Гиб Мелсън Купуваш си жилище в София при бай тошо, като си видиш ушите без огледало! 5000-10000 ДОЛАРА, АКО СИ РАБОТИЛ В ЧУЖБИНА ЗА ЕДНА СМОТАНА ПАНЕЛКА В ОВЧА КУПЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И АКО СИ ОТ СОФИЯ!!! От прованса идваха да се тровят по Кремиковци и ги шибваха в едни гета - викат им жилищни квартали и до днес. НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ, СОЦИАЛИЗЪМ И ПРОЧЕЕ ИЗМАМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57

до 47

преди 2 месеца

До Анонимен а комунситите с авиновни за всичко как не се сетих ! ЕХ ГЛУПАВ НАРОД БРАТЧЕ !

56

Анонимен

преди 2 месеца

затова може би вече искат да бъдат погребани в провинцията

55

.

преди 2 месеца

До Гиб МелсънТИ ПО КОЛКО ЗАПЛАТА ПОЛУЧАВАШЕ ПРИ ТАТО И НА КАКВА ДЛЪЖНОСТ И КЪДЕ ГО НАМЕРИ ТОЗИ АПАРТАМЕНТ ЗА 5000 ЛВ

54

в тази

преди 2 месеца

мега *** дори да си мъртъв, пак няма отърване.

53

до МЕЛ

преди 2 месеца

До Гиб МелсънНАЛИ - това казвам че "народа " не става за нищо в голямата си част - за това съм го сложил в кавички !

52

Анонимен

преди 2 месеца

Еми то затова все повече хора предпочитат кремация. Поне да не се гаврят с костите им, макар и тук не се знае.

51

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

До 50. Ти къде го видя тоз народ? Народ отдавна няма. Замина в чужбина. От 9 милиона станахме 6, само старци, деца, тираджии и сервитъорки и една шепа държавни служители на Винету. Къде го видя тоз народ? Всеки втори останал в Бълария българин вече е тираджия. Как очакваш тираджия да ти прави протести, като той шофира някъде из хубавите пътища на ЕС?

50

ДО 48

преди 2 месеца

ЗАЩОТО " народа " си мълчи и нищо не прави да си оправи държавата !

49

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Пълен Ипон за Винету! Винету е победил вече навсякъде! Ми то не може корупция да има само в общините и в министерствата. По време на бай Тошо си купуваш жилище в София за пет хиляди при заплата 150 лева. Три години бачкаш и си купуваш жилище в София с парите от заплатата. Сега за три години бачкане спестяваш пари, колкото да си купиш гробно място в София.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Ужас, навсякъде в тази страна е мафия. Не те оставят на спокойствие дори и умрял.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Не е нещо ново. Преди години комунистите ни откраднаха семейното гробище, в ЦСГробища, и заровиха там един станал шумкар на 08.09.44 г. След 1989 г. естествено не можеше да си го върнем, според *** било безбожно.... Това са комунистите: първо взривяват църкви, после ги затварят и арестуват миряните, но когато им изнася са първи"вярващи"...без да знаят с коя ръка да се прекръстят.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Това заслужавате българите - щом си трайкате. И по-лоши неща правят и ще правят с вас ! Нека !

45

Анонимен

преди 2 месеца

За гробищните паркове няма ресурс, но за по големи заплати /3 до 4 пъти/ на новото кметче и общинарите има, така ли????? Дано всичките скоро, начело с детето от ДС, се пренесат в гробищните паркове, и лично да установят какво и как е трябвало да се направи за подобряване реда и инфраструктората им.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Само това ли е проблема? По алеите целодневно се разхождат Шведи които предлагат "подлъжка"! Трошат вазичките и масите по гробовете! Кой ги пуска вътре, като уж гробищата са "охраняеми"?! Много ли е сложно да има видео-наблюдение и два-три патрула на СОТ? Така е вече над 20 години по гробищата.

43

Продължение -

преди 2 месеца

................ На такъв адвокат му били необходими три седмици, за да издири живите наследници на лицето или лицата, погребани в този гроб и да вземе писмено уверение от тях, че са съгласни гробното място да бъде продадено. Едва тогава има смисъл да плащаш и да уредиш по официален път купуването на това място, включително и документ от Гробищната администрация, че мястото е откупено за вечни времена. Имайте предвид тези неща, ако ще правите такава покупка. Не знам какви са цените сега.

42

Анонимен

преди 2 месеца

В соца имаше класи и всеки си знаеше мястото. Сега е слободия това е проблем и НПОтата тоже.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Преди няколко години тук коментирахме тези проблеми и тогава споделих, че през 2006 г. в района около църквата на Централните софийски гробища едно гробно място се търгуваше за по около 5-6000 лева. От служител в траурна агенция разбрах, че много мошеници "продават" такива места, без да имат никаква роднинска връзка с погребаните там и после изчезват с парите. Тогава научих от този служител, че ако ти предлагат такова място трябва да наемеш добър адвокат. На такъв му били необходими ..........

40

Анонимен

преди 2 месеца

Много западни магазини толерират кражбите за да върви бизнеса. Охраната тормози не който краде често това е персонала , ами който не и харесва...

39

Анонимен

преди 2 месеца

Ще кажа на децата да ме кремират и някъде да ме разпръснат. Да не ги тормозят такива изчадия мръсни долни.