110

Хахаха

преди 2 месеца

"САЩ имат отработени технологии за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция" Да превърнаха Афганистан в цъфтяща провинция.

109

Анонимен

преди 2 месеца

До 105. Имаше кпп-та на 20 км от границата - именно трябваше да ходиш да се обясняваш за открит лист за собствената си държава мани за извън. Ама на сегашните кАпейки родителите им не ми ги обясняват тия неща. И не можели да пътуват свободно. Ми не може ми, като чакате на социални помощи само как ше пътувате свободно ве кАпейки.?

108

Анонимен

преди 2 месеца

И се върна в България да иде до тоалетната.

107

Анонимен

преди 2 месеца

"Човека ти говори за граничния контрол но ти се правиш на улав че иначе не ти излиза."- А сега, палиш колата или купуваш самолетния билет, личната карта в джоба и здравей Европа. Е за вас кАпейките явно не е баш така де. Ама това е тема на друг разговор вече. Ама май не ви излиза да наречете нещата с истинските им имена, а кАпейки? Питайте бившите роби родителите си кАпейки, как пътуваха до източнна Европа само ако партията им разреши с колко пари и как са пътували?

106

до 104

преди 2 месеца

а, бе те американците имат технологии и за лечение на к'апути като теб.. ама с теб не проработи хахахахахахаха

105

до 104

преди 2 месеца

а, бе те американците имат технологии и за лечение на ка'*** като теб.. ама с теб не проработи хахахахахахаха

104

Фют

преди 2 месеца

До 105. Имаше кпп-та на 20 км от границата. И ако искаш да посетиш роднини, живеещи близо до границата, трябваше да се молиш за открит лист. Мдааа, свобода си беше :)))))))

103

Анонимен

преди 2 месеца

"Човека ти говори за граничния контрол но ти се правиш на улав че иначе не ти излиза."- Ами като говори за граничен контрол да напише, че става въпрос за граничен контрол. Ама като има граничен контрол и не можете да минете ли ве кАпейки? Като има граничен контрол и вече за вас не е свободно ли? Нещо кАпейки май много бързо забравихте окупацията 44-89г как се излизаше извън граница на България. Имаше гранични пунктове още на 20 км преди границата вътре в България. И партията определяше дали може

102

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ имат отработени технологии за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Аз се качих на метлата на баба Мара и тя със свиppка ми даде разрешителен сигнал да излитам. Задвижих си газовия мотор отзад - пръднах мощно и се озовах в Шенгенското пространство. А там ЛезбоЛезбоЛезбо колкото щеш, и като ме видяха, че летя с метлата на баба Мара ми даваха постоянно енергия и обиколих цялата земя, без да платя и една стотинка!

100

Анонимен

преди 2 месеца

Аз се качих на метлата на баба Мара и тя със *** ми даде разрешителен сигнал да излитам. Задвижих си газовия мотор отзад - пръднах мощно и се озовах в Шенгенското пространство. А там ЛезбоЛезбоЛезбо колкото щеш, и като ме видяха, че летя с метлата на баба Мара ми даваха постоянно енергия и обиколих цялата земя, без да платя и една стотинка!

99

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с визите за САЩ? Отмениха ли ги вече?

98

Българин

преди 2 месеца

Благодарение на ЕС днес ние българите всеки ден можем да ядем банани.

97

Анонимен

преди 2 месеца

"А бегето още колко ще чака за безвизов режим със САЩ?" --Капейки, от кога пък се загрижихте за безвизовия режим с щатите? Кво вас ви интересува това, искате там ли да идете? Няма кАпейки, ходете си в мордора. В щатите не ви искат и за това искат интервю в посолството. За нормалните българи които има какво да правят там издават 10г визи, само да ви открехна. Такива изпадналяци като вас там си имат много.

96

Анонимен

преди 2 месеца

А българите защо не могат да пътуват свободно в ЕС, след 34 години 6лизане на брюкселски гьзове, колко години още трябва българите на поближат гьзовете на евроджендърастията, за да им разрешат да пътуват свободно в ЕС?

95

Анонимен

преди 2 месеца

До Фют 96. Тогава си затваряй плювалника и не дрънкай глупости.

94

Анонимен

преди 2 месеца

А какво став с визите за САЩ? Българите могат ли вече да пътуват свободно без визи за САЩ?

93

Анонимен

преди 2 месеца

До Фют 93. Ами започвай да ни чистиш не нам какво се туткаш още

92

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 92. Дрънкаш глупости на поразия. Човека ти говори за граничния контрол но ти се правиш на улав че иначе не ти излиза.

91

Фют

преди 2 месеца

До 91. Докато не ви изчистим червена иzмет, няма да ни приемат. А те, американците си ходят на разходка и до Луната. Защото го могат.