38

До преждекоментирали

преди 2 месеца

Шабат свъри тази вечер когато изгря третата звезда според Талмуда! В момена е Йом Ришион тоест ден първи !

37

Крим

преди 2 месеца

ПНР в РФ!

36

До 32

преди 2 месеца

Промили са му мозъка. Никой не закача палестинците в Израел - работят си, живеят си. Войната е срещу Хамас и фанатизираното население в Газа.

35

тъпомер

преди 2 месеца

Марш бре ***,и си сменете джапанките че осмърдяхте всичко.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Евреите се покланят на старите си еврейски божества, като Молох. В негова чест се правят човешки жертвоприношения. Прави се статуя от бронз и се пали огън да се нагрее бронза, а в самата статуя се пускат живи нееврейски деца. Това го има още от времето на финикийците. До ден днешен не е изчезвало като ттадиция. Не всички евреи го спазват, но поне 30% от тях го правят. Затова всяка година там отвличат от улиците нееврейски деца. Стотици хиляди палестински деца не се завръщат от училище.

33

До 26

преди 2 месеца

Да, Израел създаде мюсюлманските държави и след това терористичните организации, а зад тях - великата ръка на ЦРУ и ЕмАйСикс, нал тъй. От конспиративни еякулации ще ти гръмни Путинската глъвъ. ;););)

32

Анонимен

преди 2 месеца

До 8. А замислял ли си се защо това дете ще стреля. Може би са убили цялото му семейство и не му е останало нищо. Израел провежда геноцид и това трябва да се спре. Какво постигнаха като избиха хиляди деца, колко от пленниците освободиха и колко сами убиха. И после ще говорят за справедливост.

31

Капитанът

преди 2 месеца

Парадоксът е че двата народа които пострадаха най много от нацизма Русия и евреите , днес се държат точно като нацисти и избиват невинни наред.

30

българина

преди 2 месеца

урсула се обърна и каза, санкции само за Русия, евреите са богопомазани

29

до7

преди 2 месеца

До Help "А ония чешити колко еврейски деца застреляха и обезглавиха без милост и колебание?"Ами родителите им на тези деца да не са крали чужди земи и къщи.

28

Анонимен

преди 2 месеца

То само едно дете ли? Те избиха хиляди деца! Имаше снимка как евреите са вързали като ловен трофей едно дете за капака на военната джипка. Да се движат така с него.

27

Изклатен демократ

преди 2 месеца

Къде са еврогеиците да коментират сега ? С Русия стават, с Русия лягат, а за евреите нищо! Май Хитлер е имал известно право едно време...си мисля..

26

Анонимен

преди 2 месеца

Ако България беше съсед на Израел, в момента в България щеше да има атентати, криза, глад и война! Израел мрази всички други религии и няма полза от нормални и силни съседи. Ако са силни, биха били заплаха за тях. Затова Израел създаде ИДИЛ, да правят война в съседните държави. ИДИЛ убиваха само мюсюлмани, никога евреи! Израел дори пращаше оръжия на кюрдите. Още има клипове в YouTube как кюрдите развяват израелски знамена в знак на благодарност.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Не забравяйте,че в Палестина живеят и християни .За евреите ние сме ,,гои'' -роби.Унищожени са и църкви и джамии.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Сорсоида с ВПН-а направо се е окъкал под тази новина :D :D

23

Анонимен

преди 2 месеца

Политиката настрана, жалко за момчето. Отвратително е, че Хамас използват деца за своите терористични действия. Но трябва да се знае, че Хамас се ползват с подкрепата и одобрението на цивилното палестинско население, което танцуваше и пееше върху труповете на изкланите евреи само преди няколко месеца.

22

До 17

преди 2 месеца

Въх, недей... Я ни светни Ко стана със славяните и дяцата-славянчета в екс-СеСеСеРейницата ви: Беслан, театрото, а сега и в концертната зала. Съде муслимански композитори. Събуди се!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Арабите са като руснаците - когато убиват, всичко е наред - било свещена война, но когато тях ги убиват, вой до небесата, сълзи, траур...

20

до 18

преди 2 месеца

То и бебетата и малките дечица убити ,изгорени и осакатени ,превърнати в скелети от глад също са бойци.

19

Анонимен

преди 2 месеца

"А ония чешити колко еврейски деца застреляха и обезглавиха без милост и колебание?" - Веднага ти казвам. Николко! Цялата тая работа е организирана и дирижирана от Израел, за да имат повод да влезнат и да убият палестинците и да им вземат земята наведнъж. Там отвсякъде са заградени с бетон, на всички входове имаше израелска армия, пилe не може да прехвърчи без да го видят израелците. Как тогава са влзнали тия оръжия според теб? И медиите са собственост на евреи. Чуваш само това което те поискат.