198

Според бг народ

преди 1 месец

Трябва да влезем в Украйна и да я прочистим от фашизма и американския джендармеризъм. Трябва да спасим братския украински народ, иначе да средата на века няма да има украинска държава.

197

Европеец

преди 1 месец

До 200. Глу.пак, ракети имат и другите. Никакъв мир няма да настъпи в източна Европа, ако НАТО се изтегли, той пу тлер това чака. Нали виждаш кои страни напада? А НАТО няма никакво намерение да напада просията, да си кротуват там сибирските диваци, да си живеят както искат и ако не нападат други, никой няма да им обръща внимание.

196

Ямболски цървуль

преди 1 месец

ПП-ДБ ГЕРБ-СДС,БСП-ДПС,ИТН... Мястото ви е на 3 метра под земята!

195

Хах

преди 1 месец

Тримата шарлатани, анти герои в най-новото време и история. Дано тоя народ, поне веднъж прояви мъдрост, когато отиде да гласува на предстоящите избори.

194

162 Публикувайте!

преди 1 месец

В прочетения от мен материал имената на фармацевтичните компании, разработващи препарат, предизвикващ рак, са написани. Ако беше измислица, нямаше да са написани. Правилно е всички български граждани да са наясно, че западни фирми РАЗРАБОТВАТ препарати, ЗА УБИВАНЕ на населението, вкл. търговците, които ги кушуват, най-вече всички политически лица. За да са наясно какви са ни "партньорите" от НАТО и какво ни готвят.

193

Анонимен

преди 1 месец

От кой кабинет няма да ги изтегли, че нещо се обърках...Той собствен кабинет ли ще си направи. Става, за затвора !

192

Анонимен

преди 1 месец

Русия побеждава в Украйна на бойното поле, и затова трябва да се свормира активна коалиция от страните на НАТО извън устава на НАТО за петата статия и да влезем в Украйна да победим Русия.

191

Мда

преди 1 месец

Интересен избор от страна на Радев-сложи най-големия гербав ид*и*о*т за премиер. То не че имаше алтернативи, ама баш тоя? Явно се бъзика със сглобкаджиите...

190

Анонимен

преди 1 месец

Русия има Искандери, Калобре, Кинжал, Циркон, Авангард, САРМАТ, Булава и цяла гама от ракети и средства с които да унищожи и САЩ и цяла Европа. Единственото което Русия иска е НАТО да си изтегли военните структури от източна Европа, и тогава ще има мир. А тогава САЩ се ще се изнесат от източна Европа, и там ще настане голяма мизерия, в цялото ЕС ще бъде голяма мизерия, и ЕС най-вероятно ще се разпадне.

189

Анонимен

преди 1 месец

За премиер има само един кандидат, за какъв избор говорят горните, самите те предложиха конституцията така да я направят, че кандидат за премиер дори да е пълен *** пак си е единственият кандидат и ако българите не искат *** за премиер,ще следва конституционна криза.

188

Анонимен

преди 1 месец

Някой знае ли плъховете нагли животни ли са?

187

Анонимен

преди 1 месец

Популярен става Вагнер-любимия композитор на Хитлер.Пускаха точно Вагнер на 20 годишнината от членството ни в НАТО..Направихне опелото на българския патриарх на гръцки език,до гробищата не намериха хубави коне .Позор!!Как никой не реагира това опело на гръцки език?Помните ли произведението на Д.Талев и виковете на младите българи,,Не искаме гръчки"и го извоюваха.Не усещате ли как затриват православието?

186

Ха-ха

преди 1 месец

Пълшокът все още си мисли, че е Някой...

185

Анонимен

преди 1 месец

С назначаването на човек от Герб за премиер, Радев доказа, че много добре се разбира с Борисов, само играе роля на опозиция и формална критика. Целта им е една - заличаване на най-голямата заплаха на статуквото-ППДБ. За да може Герб и Дпс да си запазят престъпната мрежа от назначени от тях кадри в службите и да не понесат отговорност.

184

абе

преди 1 месец

абе никой не ги пита тия хубавци, дават ли си заплатите на украйна, нали това беше повелята на киро, канадската ливада!

183

Анонимен

преди 1 месец

Да, Русия си няма територии и богатства, и иска доминира над бедната мизерна Европа и над жалката държавичка България.

182

Георги

преди 1 месец

Много хубава снимка ! Тия и тримата трябва да отидат в затора, заради национално предателство и груби финансови злоупотреби. Денков беше министър на образованието и сега нашите деца са функционално най-неграмотни в ЕС. Преди Асен Василев да стане финансов министър нашия дълг беше от най-малките в ЕС, той го дръпна доста напред. Кирчо дори не знам какво прави.. той е по далаверите. Уж много беше добър в хранителните добавки, всички изчезна от магазините, което той произвеждаше.

181

анонимен келеш

преди 1 месец

Добрутро парапети:):):)Аз като ви разправях,че Бойко скоро пак ше ви пляска по палавите дупенца вие тук ми разтягахте локумите за разни чекмеджета,пачки,кюлчета и Бай Ставри:):):)Са кво?Пак бирите и на Орлов Мост ли отиваме да се търкаляме?:):):)кАпейки вие не се радвайте,че вашата е още по тегава:):):)Вие в една Натовска България сте едно нищо,ама нищо!Само ние от ГЕРБ на изборите ше имаме повече %%% от Възраждане и Бекапето взети заедно:):):)Шоуто на Славей няма не си заслужава коментар:):):)

180

да

преди 1 месец

един книжен плъх, един месояден бобър, и един пухкав хамстер са се ухилили като пъпеши!

179

Анонимен

преди 1 месец

173 Ооо, колко грешиш! Русия иска да доминира в света, от самото си създаване.