12

Анонимен

преди 2 месеца

Очевидно Одеса и Харков са следващите, а тези бомби са сигнал към цивилните да опаковат и да изчезват докато е време.

11

Анонимен

преди 2 месеца

До 10. Ами те опитаха неотдавна, обаче объркаха нещо локацията и, вместо Кримския, сринаха Балтиморския мост.

10

Деди

преди 2 месеца

Зеленият вожд да моли обед(и)нения Запад за лоени свещи, а не за ракети! Както е тръгнало, свещите повече ще трябват от пушкала и ракети!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Време е ВСУ да сринат кримския мост

8

Христо лодкаря

преди 2 месеца

С моя екипаж отплаваме към Одеса.Тук вече изядохме големия салам.

7

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Обработват Одеса и Харков преди щурма !

6

Анонимен

преди 2 месеца

5, виж Англо-френското съглашение за разделяне на сферите на влияние над Русия от 23.12.1917 г., потвърдено на основата на Антантата на 13.11.1918 г.: Британия взима Северен Кавказ, Дон, Закавказието, Средна Азия; Франция взима Украйна, Крим, Бесарабия; Пиндостан взима Сибирь и част от Далечния Изток; Япония - другата част от Далечния Изток. През март 1918 г премиерите на Наглобритания, Франция и Италия взимат решение да започнат съюзна интервенция срещу Русия, като за тази цел привличат Япон

5

Анонимен

преди 2 месеца

Българка, други твърдят, че премиерът бил съпруга на външния френски министър. Вероятно имат право, тъй като Габриел определено е по-женствен.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Французите какъв мотив имат да се бият в украйна?

3

Фют

преди 2 месеца

Руzките джихадисти съсипаха и този прекрасен град.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Унищожени са основни генериращи мощности в Западна и Централна Украйна. - Умерена геранизация протича не само в Одесска област, но и в Кривой Рог. Франция започна прехвърлянето на изтребители Рафал в Румъния.

1

Нацизъм в МВР

преди 2 месеца

Борисов и ГЕРБ са направили от полицаите хора с манталитет и действия на 15-16 годишни деца които проповядват Нацизъм!Днес в град Бобов дол в 6:30 часа двама полицаи с джип проповядваха Нацизъм в най чистата му форма в полза на роми и полицаи, като гонят с агресия Софиянци от града без никакви основания!