64

Анонимен

преди 2 месеца

65- Леките жени ги ползват онези, които идват в България с привичките и отношението на шериата към жените. Я си представи следното- една жена е европейски или републикански шампион по някое бойно изкуство, българка е и не цепи басма на никой изнасилвач, независимо от вярата и националността му. При самозащита чупи двете ръце на изнасилвача и това е- девойката се е защитила успешно. защото само така е могла да се защити;0 Дано това се случи на всеки, одобряващ шериатските анаказания на жените.

63

Ели

преди 2 месеца

Аз само се чудя за какво и е на една жена да изневерява там. Значи не и стига един гнycен афганистанец, пък и втори такъв гнycар да си хване. Бляк, отврат, тръпки ме побиват. Ама те жените им сигурно са същите, по-надолу в коментар където пише, че си бършат coполите в бурките. Вярвам го, уффф.

62

Анонимен

преди 2 месеца

63 тук не става въпрос само за изневяра, а и за изнасилване. На някой тлъст дяд///ка му се прищяло младо агнешко, издебва нищо неподозиращото девойче и я изнасилва- като детето може да е на възраст 4, 6, 9 или 11 , 13 години. И хоп- жертвата на изнасилването се превръща в... съучастник... Това само в шериата го има.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Талибаните ги създадоха за да дестабилизират Европаи Русия, оставиха им и модерно оръжие.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Е па струва ли си изневярата, за да те убият с камъни? Златен да е момъка нема го погледна, че не ми се мре така.

59

Анонимен

преди 2 месеца

58 Изобщо няма база за сравнение между едно младо, но неграмотно население, в държава, чиято правна система е шериат, и населението в една европейска държава като България. Питай в арабските държави децата им от мъжки пол на колко години започват да работят, -8 годишна възраст е отлична възраст за започване на работа там/, за да могат на около 28-30 годишна възраст да си позволят да се оженят/ защото единици са тези, които успяват да го направят/. Те и затова имат и такова отношение към жените..

58

Анонимен

преди 2 месеца

После САЩ били много демократични и велики. САЩ са най-фашистката държава в света, сатанисти и кръволоци. Империя на злото!

57

ФСБ

преди 2 месеца

Скоро и в Русия ще го въведем!!!

56

Анонимен

преди 2 месеца

До 55: Прав си! Не е важно количеството, а качеството. Скоро България ще има количество НУЛА хора, но с много високо качество!!!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Копейковския идеал!

54

Анонимен

преди 2 месеца

52 Не е толкова важно количеството граждани, а качеството им. Интересно- колко граждани на арабските държави са ядрени физици, математици- тип Лукасов професор, колко са професори по молекулярна биология, по генетика, колко космонавти имат пратени в космоса... Вече е 21 век, за летоброенето по егира- не знам и не ме засяга, но СВЕТЪТ върви напред, а посоченото в статията отношение към жените е характерно само и единствено за държавите в шериат- ислямската правна система...

53

Анонимен

преди 2 месеца

Много скоро убиването с камъни ще се прехвърли у Рашка но не на жени а на путинисти , а тогава нашите копейки гузни- негонени ще тръгнат с каски .

52

Анонимен

преди 2 месеца

До 8: В крайна сметка арабата ще оцелее, а българата няма да оцелее!

51

Само питам

преди 2 месеца

Афганистан или България е с по-висока раждаемост?

50

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ ни интересува.. САЩ да започват ОТНОВО да уббиват всякакви пакистанци и афганистанци, ако нападат чужди държави !!!

49

Йо

преди 2 месеца

Аз като чуя, че някой е мюсюлманин винаги си имам едно на ум. Мръсни са, лъжат, агресивни, деспотични. Знам, че жените им си бършат coполите е бурките.

48

Aladin

преди 2 месеца

Тук и мъжките к...ви са много и те са за камъни заровени в пясък на плажа на слънчака....И там пустиня ще стане .....Няма ред над ***....тийте....Всеки се люшка къде намери.. Отврат.... Това демокрация...Айде стига глупости...Жената няма страх от мъжа си...И тя се люшка като за световно ....И това кой не го знае. ....

47

Мда

преди 2 месеца

Те са сьюзници на сащ талибаните като укрия -и тях през -80 те запада вьоражаваше срещу русия

46

Анонимен

преди 2 месеца

Ислямът е лъжа. Христос е истината.

45

Аз

преди 2 месеца

Ужасното е, че плъзнаха и из Европа! Не трябва да допускане да живеят сред нас!