134

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Алфи ще пътува само до тях си. По - страшното е,че не се намериха топли , добре заплатени работни постове за сем. лореал ;)

133

Анонимен

преди 2 месеца

Ице, кой ще се хване да работи с вас?

132

Анонимен

преди 2 месеца

Гадев май се сгоди с герб,за да не му нахлуват в кабинетя

131

Анонимен

преди 2 месеца

ИЦЕТО В МОМЕНТА ПРИ РИЗОВА ЛЪЖЕ, ЛЪЖЕ, ЛЪЖЕ- Ъ, Ъ ХА, Ъ А АААА ЕЕЕЕЕ ААААААА- ИЦЕ ЖАЛЪК СИ АМА МНОГО ЖАЛЪК....ГУГЪЛ ПОМНИ УЙДУРМИТЕ ВИ И ЛЪЖИТЕ ВИ!

130

Анонимен

преди 2 месеца

До Ха-ха ГЕРБ освен служебно не могат друго.

129

Ха-ха

преди 2 месеца

Заради глупостта на шарлатаните служебния премиер ще е гербаджия или депесар, така ще ги пореже на изборите, че ще загубят и второто място.

128

Неподкрепящ лъжата

преди 2 месеца

до 130...Моля за акуратни изказвания подкрепение с аргументи... Може да са всякакви, може да се грешната политическа сила, НО орпеделно техните избиратели са предимно ерудирани и образовани хора, вероятно не сте били на протестите, но там хората бяха като на театър, тихи, спокойни говорят си, няма да визирам други протести на партии, защото е страшно. Да не говоря ако се проследят коментарите по партии...излиза че почти всички грозни и нецензорирани коментри всъщност не са на ПП-ДБ, а на ГЕРБ

127

Анонимен

преди 2 месеца

А, денко, и кво ще стане сега с пътуването?

126

пенсионерка

преди 2 месеца

......"Кирил Петков го помоли директно да положи усилия изборите да са 2 в 1, за да се спестят 100 милиона на държавата."...Божеее, Кирчо се затревожил и той за спестяване на милионите...Сигурно и той се е разтревожил за ХОРАТА...както една друга лицемерка....

125

Анонимен

преди 2 месеца

Пп-тата прецъфтяха. По хардварски! Всичката фукня ги доведе до тук. Измислени политици, чиста проба мошеници, избрани от неумното население....Такива сме, видно е. Да се стигнем и да гласуваме така, щото да не се повтарят неразумни неща.

124

ХХХ

преди 2 месеца

Кой знае докато се правят на урчасани какви заеми теглят и продават и изнасят и нз ......Винаги като става някакъв хаос има за какво ......Преди едни 18 милиарда се дръпнаха по време на хаос !

123

Черния

преди 2 месеца

Всички са за трепане

122

Независим

преди 2 месеца

Събрали се политически неграмотните ПП-ДБ в сглобка с мафиотите от Герб с очакване, че някак си ще успеят да се разберат....Наблюдение от всички интервюта на техните представители - едните ощетени от всякакът политически опти и знания, съответно грешка след грешка, другите 12 години управление, като са постигнали по-малко отколкото взели....Едните се опитват да се учат на политика, другите не спират да ги чоплят като в детската градина. Едните се опитват да угодят на всички, другите на себе си..

121

баба мара

преди 2 месеца

парапетът дали беше нормален отиде с разкопчана риза при президента тази таифа няма ли да напусне наи после политиката сега няма с кого да се направикабинет след промените в конституцията *** ко...........та

120

ЛЕЛЕЕЕЕЕ...МАЛЕЕЕЕ..

преди 2 месеца

....КВА ТРАГЕДИЯ.....ХАХАААА....КОЙ ЛИ ШЕ ИЗТРИЕ СЕГА НА КИРЕ ГЗ.....???!!!!!!

119

Анонимен

преди 2 месеца

Мравояда кога ще се покае за конституционните глупости, които натвори? Кога? И кога ще напусне политиката след като два пъти една дърта сикаджийска мутра го мина с 200! Или иска трети път да бъде минат?!!!

118

Анонимен

преди 2 месеца

Стойте си без правитлство и без Кукубенд парламент. Ако махнете иФатмака президент, още по-добре. Тъкмо така няма да има кой да ви вкара във война с Русия и да ви унищожат, като Украйна.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Пpeeвaxмe Пpoмeнaтa...

116

Неподкрепящ лъжата

преди 2 месеца

1280, пропускаш ГЕРБ, те заедно взимаха всяка едно решение. Ако ПП ръководеха без съгласието на ГЕРБ да ги упреквате само тях, но при това положение, коментарът Ви не би се приел и от 10 годишния ми син...Излагайте факти и аргументи, не общи приказки от медиите, всички изказвания на политиците са изцяло и само политически полирани.

115

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 118 - Ако имахме истински политици, така щеше да е. Ама, те са истЕнски според Киро, само дето не добавя и аматьори. Та, такива ще са резултатите от тях.