87

Анонимен

преди 2 месеца

Гласуваш за ПП-ДБ за да свалят Борисов_доган получаваш Промяна на 3-ти март и мазно кафе с ...Борисов_доган. Гласуваш за мир и демокрация получаваш непрекъснато даряване на оръжие, техника и боеприпаси (но пари все няма) и подмяна на Конституцията, Ние не Живеем в Демокрация а на робовладелско-тиранично общество управлявано от Урсули_ЛГБТ-ФашизоидниАтлантици!

86

Анонимен

преди 2 месеца

Като започне Голямата война, друго ще запеят :)

85

Деди

преди 2 месеца

Авторът, дрън-дрън глупости и удобни "заключеия" за ДЕМОКРАЦИЯТА! Едно е да харесваш демокрацията (като абстракция), съвсем друго да живееш в истинска (реална) демокрация. Казано иначе, 35 години не стигат за такива като нас, само помирисали нещо като "демокрация", та да прави автора такива заключения!

84

некъв

преди 2 месеца

21% ...... бе тия мнооооо зле. При тоя *** "Избирателен кодек" тия 21% са меко казано ...заспали

83

Анонимен

преди 2 месеца

20% безмозъчни имаме изглежда. Това са феновете на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ сигурно

82

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е да се каже официално че ГЕРБ-ДПС са една партия и тя е на власт от 2009 година и всички видяхме за 11 години управление до къде ни докара тази партия.Дишаме праха на Румъния, оня ден Бочко беше в Румъния и се чудеше колко е напред, колко е чисти и подредено, но не казва че там вкараха 2 правителства в затвора, стотици кметове, съдии и прокурори и има вече ред,а в България партия ГЕРБ-ДПС не допуска това да се случи. Хора мислете, иначе ще продължите да бъдете бедни и нещастни!

81

Анонимен

преди 2 месеца

Всички купуват гласове и няма един осъден. По телевизията един човек си каза, че не се притеснява защото ББ ще го оправи. Всички са маскари.

80

До 82

преди 2 месеца

Пряката демокрация не работи в съвременното общество! Сега нещата са прекалено сложни и почти всяко едно решение касаещо обществени въпроси изисква експертен анализ и оценка на рисковете, ползите и вредите. Ние живеем в общество където специализацията е в основата на прогреса. Не може всички да разбират от всичко. Няма как народа да решава проблемите в енергетиката, здравеопазването, образованието, инфраструктурата.....дори с "пряка демокрация' пак ще трябва да се изберат експерти да решават.

79

.

преди 2 месеца

Или ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ или никаква!

78

Анонимен

преди 2 месеца

21% зомбита. Може би и повече жертви на западната пропаганда, която ги убеждава, че живеят в независима, демократична държава. Честито им.

77

Анонимен

преди 2 месеца

"Съвременната демокрация означава свобода на словото, свобода на мнението, разделение на властите, независима съдебна система, върховенство на закона, независима средна класа, образовано и информирано гражданско общество, и прочее" Ти и в Дядо Коледа ли вярваш? Така е на теория, но всички тези принципи ги отсвириха в последните години. "Демократичните" страни опандизват журналисти, преследват за мнение което не е политически коректно, измъчват без съд, съдии се се избират по политически линии.

76

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Италия и Швейцария се управляват от мафията. Всички западни държави са с снамаляващо населени и внасат ислями и китайци.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва ни демокрация без парии. Някои обществени постове в Швейцария и Италия се избират с лотария между квалифицирани кандидати. Така се избягва корупция и партиини игри. Така е било и в древна Гърция. Трябва да направим 1/2 от местата в парламентът да се избират с лотария измежду квалифицираните адвокати, а останалите измежду професионални експерти (икономисти, преподаватели, лекари и т.н.) в страната.

74

Анонимен

преди 2 месеца

До Глупав народ Кой са избили при социалзима като населението стигна 9 милиона. Май сега е 5 милиона.

73

Анонимен

преди 2 месеца

До Глупав народ А сега като някой е против НАТо и ЕС го затварат че е психо и не дават да се гласува. Каква демокрация е. По-добре социализма че ЕС и НАТО прават икономичкески геноцит

72

Анонимен

преди 2 месеца

До Роза Щом води до намаление на населението не е добра демокрацията а е геноцит.

71

Анонимен

преди 2 месеца

И ТОВА СА РОДНИНИТЕ ДЕТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ :))))))))))))

70

Роза

преди 2 месеца

Демокрацията е добро управление на теория,но на практика политиците и политическите игри я опорочават!

69

Смятай!

преди 2 месеца

А от къде идва тая избирателна активност от 35% ако само 21% вярват в изборите?

68

Анонимен

преди 2 месеца

АКо изборите ще са на машина, разбира се, че са честни. Ако са на хартия, видяхме печатницата и чувалите с подменени бюлетини. Не се хабете, ако сте с под 15к месечен доход, няма да схванете, не се и опитвайте.