216

БГ

преди 2 месеца

До ГласувайтеАз предпочитам кръв, защото един път се умира. Иначе умираш по малко всеки ден, докато живота си мине и нищо не си направил. Свобода или смърт. Ако Бойко го бяха убили, щях ме да си спестим 20-30 години застой и страдание, безвремие. А тази мутра се закотви и корумпира цялата система, като рак.

215

Анонимен

преди 2 месеца

В нормалния човешки и цивилизован свят не се редят само пред урните, а се гласува по пощата и интернет. Времето е ценно, нямам време за губене да кибича пред урните за благото на някого.

214

Ами, добре

преди 2 месеца

За каквото си платиш, такова получаваш. Дайте да се съобразим в "проучванията" и направо да назначим британският посланик за генерал- губернатор на новата колония. Не ни трябват разни избори да ни размътват главите.

213

Галя от Посолството

преди 2 месеца

Аа не може да не гласувате! Иначе сак ще казваме после, че назначеното от нас Правителство е демократично избрано?!!

212

ьааььа

преди 2 месеца

Тогава трябва да сменим демокрацията с нещо по-добре, тя е най - неефективният начин на управление. Не може всички да искат да крадат и да няма от кой и това да е проблем. Изборите винаги се променят, защото хората се променят въпрос на време е. Както се казва ако не стане за 1-2 поколения ще стане за 100 поколения

211

ППДБ

преди 2 месеца

Ке останат с 12 депутата! Ще загубят милиарди които са обещали на клиентите си!

210

Анонимен

преди 2 месеца

До До 198 - То така с лозунги, ако ставаше.... но вече трети избори се чудя защо за такива пишман социолози бет компаниите не им напарвят едни залози за резултатите от изборите, и такива оракули да сложат там 100, 1000 или 10000. Но иначе е така, видя се и че с коалиционно споразумение - ИТН - може да си измисли повод и да бутне правителството, е резултата за тях беше че се закотвиха на 4% и даже не влязоха първия път - екстра а? сега с подписано споразумение/декларация ГЕРБ, те няма да спаднат

209

ГЛУПОСТИ

преди 2 месеца

Глупости. Това се попитват всеки път да втълпяват, за да не ходим да гласуваме. Така нещата лесно се манипулират.Ако има избирателна активност напр.70-80% по друг начин ще са изборните резултати.Не случайно в други държави гласуването е задължително,щом си в тази държава -трябва да имаш отношение и задължения, а не мързел и инертност от дивана.

208

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото каже ДПС-това е било и ще бъде. Трябва да се свиква, скоро и първа сила-елементарна аритметика е. Бастионите на гербави комунисти, позитанковци и променливи падат един след друг...

207

Гласувайте

преди 2 месеца

Или избори или революция защото ни унищожават! Аз лично предпочитам промяна чрез избори отколко да се лее к ръв!!

206

Ооо за ППДБ

преди 2 месеца

Ще има голяма Промяна! Особено ако 60% от българите гласуват ..и то с хартия :)

205

Чоко

преди 2 месеца

Защо да няма промяна. Достатъчно е ППДБ да загубят 15-20 мандата в бъдещото НС.Това малко ли е ?

204

Анонимен

преди 2 месеца

ще променят финансовото състояние на доста хора

203

Агата 2ри

преди 2 месеца

По-добре да гласувавме и да не ззвиси нищо отколкото да не гласуваме и ДПС да са 2ри. Автобусите са готови. Агата е готов за неговия момент. Много добре знаят, че е сега или никога и ще впрегнат всичките "изборни туристи"

202

Анонимен

преди 2 месеца

И кои са тези, които могат да променят нещо, професорът е казал-80%...такъв е материалът.

201

Избирателите

преди 2 месеца

На ПП ДБ.. тези 10 000 души нямат никакво достойнство и граница на самоунижение :)

200

Ако няма избори

преди 2 месеца

Ке станем като Украйна! Там са забранени..

199

Марк Твен

преди 2 месеца

Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени

198

Анонимен

преди 2 месеца

На тая територия от 37 години никога нищо не се е променило, освен разруха, разсипия. Иначе "ценностите" си вървят-все по-голямата мизерия. Затова и макетата отдавна са я отсвирили, знаят какво е.

197

Бойко-премиер!

преди 2 месеца

И да стане Бойко премиер, нищо не може да го спаси от санкциите, които предстоят срещу него, веднага щом му дойде времето, заради Руския му поток, къщата в Барцелона и всичките му деяния срещу Евро-Атлантическа България. При всички случаи възмездие ще има...