324

Observer

преди 2 месеца

Отиваме на избори? Ние отдавна НЕ ОТИВАМЕ? Повечето ще ревнат сега, че сме длъжни и трябва да гласуваме ако искаме промяна? Ще ги попитам само едно. Промяна на кое? На едните крадци с други? Не мерси!!!

323

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов е най успешният политик на прехода

322

Анонимен

преди 2 месеца

а така, бацко боцко делна парата за новиот аец и сега си обърса нашраното допенце с харвардските дамски превръзки. уж ни лук ял ни лук мирисъс ще бъде избран като спасител и ще ни вкара в третата световна. и си мисли че балите със стодоларови банкноти че може той или ордата му от копелдачета да ги харчат. надали бацко надали. а народът глупав и примитивен и стар и изчезващ. заслужава си управниците и съдбата....

321

До 320

преди 2 месеца

До Независим Преценката на твоя приятел от Китай е съвършено правилна. Особено този в най-преден план на снимката е най-известният български мафиотски бос. Безскрупулен, алчен и подъл, включително и към най-близкото си обкръжение. Но скоро му предстои да облече раирана нощница на райета.

320

Анонимен

преди 2 месеца

До Ще гласувам вероятно не е най- интелигентния, но със сигурност най- опитния политик, с голям управленски опит.

319

Анонимен

преди 2 месеца

До Ще гласувамНе съм сигурна дали е най- интелигентното лице, но със сигурност е много опитен политик, с голям управленски опит. Политик, който остави след себе си много положителни неща. Само метрото да изброим е достатъчно.

318

Кравар

преди 2 месеца

Много добре че ще има избори . Ше ми хареса как копейките ще свършат с 15 депутата . И после садистичното сибирско джудже ше им прати главорезите си да ги дерат живи - по стар варварски обичай .

317

Така е ..

преди 2 месеца

Страхотно. Вън ПП-ДБ от управлението на държавата. Не стават.

316

Анонимен

преди 2 месеца

До Логик бланкет е декларация. Става въпрос за подписаните декларации от министрите на никитата и кикитата под команда. с тези декларации сами си теглиха къча. Голяма излагация.

315

Анонимен

преди 2 месеца

до 326. Съгалсен съм с вас, но не мисля, че на този етап от българското развитие и образованост може да се случи нещо по този начин. За съжаление едно огромно количество от хора със семейства, приятели и роднити (които ще ги подкрепят) са нагласени, набутани или имат интерес от съответната партия. Това за съжаление е истината, която ни заобикаля иската или не. Разбирам ги тези хора, но не е честно, защото някой си е скъсал да се труди и учи и не може да работи, защото там има НЯКОЙ поставен!

314

Анонимен

преди 2 месеца

Еднокнижник, защо си спрял рейтингът?

313

Анонимен

преди 2 месеца

Аааа последния по всичко и във всички класации и любимец на бг продажни медии . Човека по чието време национала по футбол го биеше всяко село на света . Тиквата от американското посолство .

312

Анонимен

преди 2 месеца

През юни гъби има ли?

311

Анонимен

преди 2 месеца

Биков е чел много книги...в библиотеката на Югозападналия уни, учил е за актьор, ха-ха

310

Анонимен

преди 2 месеца

И защо не работи рейтинга?? Не ви е удобен ли?

309

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не работи рейтингът??

308

Анонимен

преди 2 месеца

Не че са толкова силни , просто другите са много слаби .Знаеш ли какво ще стане ако начело излязат чесни хора родолюбци ,които не искат да крадат , а да градят ...има такива . Тогава всички от телевизора ще изглеждат нищожни . Горещи сърца и хладен ум и сме недостижими , българите трябва да си спомнят предците си и готово .

307

Анонимен

преди 2 месеца

*** от Банкя се вълнува единствено от собствения си зад ник, а България кучета я яли!

306

Анонимен

преди 2 месеца

Милиционер не става за политик, Боце .Имаш под ръка Д.Добрев, Биков, Т.Дончев. Те са учили повече от тебе и са чели повече книги.Използвай тях, а не се мъчи да се правиш на политик. Най-много да станеш абонат на списъка Магнитски.

305

Ббб

преди 2 месеца

Щяха да изчегъртват Бойко, накрая той ще ги изчегърта. Айде избори и после тройната коалиция.