393

Анонимен

преди 2 месеца

По принцип, корупцията, бандитизма и помията в управлението на страната като цяло е голяма, не знам дали някой може да се справи с това изобщо, но все някой трябва да управлява!

392

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо разиграва цялата държава само и само да е с неговия мандат.Взе второто място с ала бала едвам,едвам...

391

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименБорисов е най-голямото зло(всъщност не знам дали ЦЦ или ББ), случвало се някога на България, дори ако изключим абсолютната корупция и мутренския бандитизъм и само преброим разболялите се и измрели хора през управлението им, е достатъчно за съд и затвор. Точно през тяхното управление, започна пропадането за България, следене, тотално подслушване, убийства, рекет и мачкане на населението и партиите, мълчание в парламента и изобщо в страната, бяха убити и журналисти.

390

Киро

преди 2 месеца

Поемаме си отговорността..и заедно с Кокорята поемаме към...бай Ставри..

389

Анонимен

преди 2 месеца

Вие сте най-неспособната и предателска партия, нямате и качества, нито идеи как се управлява, не отстоявате и българските интереси, нещо повече, работихте срещу българските си избиратели и България, следвайки чужди интереси, следвахте зададените команди и корупция от тези, които искахте да свалите от власт! А кой ще управлява, ще се реши на изборите!

388

Анонимен

преди 2 месеца

И друга отговорност ще поемете. Само да дойде Възраждане на власт и ще си поемете всичко заслужено...

387

Ганди

преди 2 месеца

Национален съвет,, какъв нац. съвет бе лешп е ри, да не би да чакате активистите от Мало Бучино,Варна , Силистра ,Кърджали Меричлери ,Сопот ,Казанлък, напълно съм сигурен , че ако накарат, Киро, Кокорчо, Лорер,Лена общата да покажат къде се намират тези градове на картата на България, ще са по зле и от черната Златка

386

БАНКАИСНКСИ АГРАР..

преди 2 месеца

До Анонимен *** ИАК ти къф стартег е.. ДА не рти РАЗПРАВИАм..

385

до 387

преди 2 месеца

Така е в Гърция. Спечелилите получават бонус депутати. Може да се провери колко точно. Това там е уредено през Конституцията. В България не е предвидено заради други съображения. Но вече явно е дошло време да се промени разпределянето на местата. Ниският процент гласували дава възможност на много малки партии да влизат в НС и така трудно се получават заветните 121 гласа необходими за вземане на решение при гласуване. Хората не отиват да гласуват. Отвратени са. Точно това беше целта на някой.

384

Анонимен

преди 2 месеца

Избори, избори. Спечелилата първо място да взима 50 места извънредно, а останалите 190 да се разпределят според изборния резултат между всички преминали 5 процентната бариера. Така ще има устойчиво създадено правителство без размита отговорност като при сегашното либерално ОФ.

383

Анонимен

преди 2 месеца

Б.Борисов е стратег, Кириле. Не е лукова глава като теб, братче. Така ви оплете с даването на властта без да сте спечелили изборите, че не успяхте да се опомните къде се намирате. Направи го изкусно с няколко хода точно като по Сун Дзъ - Изкуството на войната. Много подценихте Борисов. Не разбирате мимикрията, която владее Борисов. Много е силен в това да се прави на кундурджия. Изтипоса ви пред цяла България да се провалите. Сами се закопахте от лакомия и некомпетентност. Занули ви по учебник.

382

Вьзмутен

преди 2 месеца

Мисля, че са са довиждане на изборите и службите да ги почват за далаверите досегаМалка част от откраднатото да вьрнат пак ще е от полза

381

Ужас

преди 2 месеца

Ако не се гласува пьлна отмяна на машинното гласуване като нищо са в парламента с лодкаря да смучат още

380

Анонимен

преди 2 месеца

Акад. Денков едва ли ще вземе Нобелова награда за химия! Там не канят самообявили се за академици!В Холивуд раздават т.н.кинонагради за най-слаб филм - "Златна малинка"! Нашите Харвардци печелят убедително Златната Бг малинка, която е по-честно да наречем "Златният парапет"

379

Никакъв мандат повеч

преди 2 месеца

Трябва много хора да излязат за гласуване този път за да се предотврати, тези да имат следващ мандат!

378

Мда

преди 2 месеца

Буци ги видя колко струват но ги пусна в властта да делят заедноНе по малко виновен е от тях п,ред бьлгарите

377

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам да има закон за подвеждане под наказателна отговорност на политиците, неизпълнили предизборните си обещания... и да се приравни с даването на лъжливи показания.

376

Мда

преди 2 месеца

Поне направиха яко пари около гербТръгват си доволно -прокараха американските интересиТе в записа си казаха , че са за малкоКокоран с милярд е бетон ще живее като шейх

375

Анонимен

преди 2 месеца

Отговорно разнасяха ковчега на Борисов. Всяка вечер се събираха пред шадравана до президенството и от импровизираната трибуна ръсеха лъжи.Мятаха свински уши, яйца, пъдпъдъчи яйца, риба 300 кг.изсипаха, тикви чупеха, палатки разпънаха, полицаите запалиха със слама на 2.09.2020, а вечерта ултраси наеха за 500 лева на човек да мятат гранати по МС.Не успяха да свалят кабинет Борисов.3. След това с ала-бала спечелиха избори и ги свалиха за нула време. Накрая клекнаха на Бойко и той ги направи сандър.

374

Мда

преди 2 месеца

Помня на един протест бяха разлепили - никролози на бойко и шиши - после се прегьрнаха с тяхНо баце не забравя и ги прати право в трета глуха