117

Анонимен

преди 1 месец

Кремъл вече реагира, така както се очакваше и както е в руските традиции.Но с тази реакция май ще си отвори втори фронт в гърба. Изтекоха кадри от московското метро, където стотици таджики крещяха - Аллах Акбар. С терористите трябва да се действа твърдо и без много показност и шум. Рязане на уши, избиване на очи и малтретиране на арестувани не може да предизвика друга реакция освен отвращение. А мюсюлманите са чувствителни хора. Научиха го американците, май е наред да го научат и руснаците.

116

Президент

преди 1 месец

Руската ко4ина сама си го направи атентата това са вътрешночингиджийски номера на джуджето психо пат.Да отклони вниманието от нагласените избори.

115

Анонимен

преди 1 месец

...сме в прицела на една мощна ЯДРЕНА държава. До тук ни докараха кирчовци/кокорчовци/тикви/прасета и подобните им престъпници в костюми. Ние СМЕ на мушката на Русия, защото реално сме единствената държава която е пряк участник в този конфликт, разбира се освен Русия и Украйна. Честито, и да не ви учудва ако падат неща на наша територия.

114

Анонимен

преди 1 месец

Един интересен факт: България вече е официално във войната на Украйна с Русия. Как така ли? Понеже с решение на НС, с нашите данъци се плащат оръжия и муниции които България дава на Украйна. Няма друга подобна страна от ЕС, дори в света. ЕК праща оръжие на Украйна чрез диктата си, т.е. те решават и го правят,без да може някой да им противостои. Но не го прави отделна ДЪРЖАВА,както случая с България. България е единствената която праща парите на данъкоплатеца си директно и за това...

113

Анонимен

преди 1 месец

за какво клане се говори, нали е стреляно с автомат...

112

Джейк Съливан

преди 1 месец

Путин се occpa брутално в Украйна. От Блатотo повече нищо няма да стане

111

Анонимен

преди 1 месец

...подготвен е бил поозорец за терористите от украинска страна... А имало ли е саксии на прозореца и какви са били цветята в тях-мушкато,лалета?Смешни руски лъжци!Заклаха им цивилните заради пълната некадърност на службите им и сега всячески ,всеки ден ще измислят разни прозорци,врати,порти и триумфални арки да изкарат украинците виновни! Некадърни извратеняци!

110

Юлиян до 163

преди 1 месец

О,"Дриси",здравей!Викам си къде ли се изгуби това момче?Да не би да се е"подхлъзнал"някъде.Ако е така съчувствам ти.И по-малко обикаляй чуждите"чепове",за да не ти се случват такива болезнени"подхлъзвания".

109

Юлиян

преди 1 месец

..твърде сложна и без конкретика.

108

Юлиян до 156

преди 1 месец

Дай да се разберем най- напред за "първото",другото ще го"тъним"после.Нали в един от предишните коментари ти развих моето виждане за истината.Ти сега повтаряш почти на 100%моето виждане за нея-истината от гледна точка на правото и философията.Вместо да се повтарям върни се назад и прочети.Тя върви там-в сферата на правото.Тук върви моята версия.Ако ги поставим на гласуване сред по-мислещите във "Форума" гарантирам,че ще изберат като "по-истинска"моята версия.Твоята-юридическата ще им се види...

107

Другото гето

преди 1 месец

санк пит все още ли не е запалено?

106

Анонимен

преди 1 месец

този атентат си го организира КГБ/фсб за да подгони природо-населението си на мобилизация (-убой - фарш).

105

само минава

преди 1 месец

да сеИзсераВустата на юлАналчо и останалите двама русофили

104

Юлиян до 149

преди 1 месец

Момче ли си,момиче ли,ходи се наплискай със студена водичка.Стига си "фъфлил" ти казах!И престани да хълцаш!Пречиш на разговора на хората .Не виждаш ли,че никой не те брои за жив и не ти обръща внимание.Гледай си по-добре надолу в краката,да не ти се привидят четирите "топки".

103

Анонимен

преди 1 месец

150 - ''....Веднъж нарочно търсех определението за истина и като почнах да чета ме заболя главата...'' Естествено, че ще е така- 1вото, което се учи в юф е, че колкото хора има на планетата Земя, толкова истини има;0 Второто, което се учи,че когато имаме субективно мнение, то тежи точно толкова, колкото и друго субективно/ непрофесионално/ мнение. Правото има области, в които си взаимодейства с философията, но си е отделна наука със свой инструментариум и своя терминология.

102

Анонимен

преди 1 месец

144 ИМА международен правен ред, и за твое ИЗУМЛЕНИЕ, нацистка русия е част от него- просто тя е член на ООН, ратифицирала е Устава на ООН и НЕ МОЖЕ да избяга от това Устава на ООН да е част от вътрешното й законодателство;0 УСТАВ на Организацията на обединените нации Член 51Никоя разпоредба на този Устав не накърнява неотменимото право на индивидуална или колективна самоотбрана в случай на въоръжено нападение срещу член на Организацията. Защо русия не напусне ООН, а;0

101

Юлиян

преди 1 месец

Логиката и здравия разум.Пак повтарям:в правото и философията има различни,няколко вида истини.Веднъж нарочно търсех определението за истина и като почнах да чета ме заболя главата.Разбрах,че в правото закона може да обори разума,но разума не може,а и не бива да обори закона.Ти"обожаваш"правото и си мислиш,че то е над всичко.Идват в един момент Байдън и Путин и казват,че то не се разпространява върху тях.И на практика е така.Силния никой не може да го пипне.Когато стане слаб-да.Силен ли е-не.

100

Анонимен

преди 1 месец

НЕ съчувствам на руснаците, считам, че те са виновни за допускането на пУУтлер на власт, за воденето на завоевателната руска агресивна война в Украйна, за мераците на руския нацист да разруши международният правен ред, за това, че вярват на лъжите му, защото лъжите му обслужват неоимперското им неподлатено самочувствие. НЯМА КАК и кримнаш/ украйнанаша, и да са пожалени от всички негативи, които носи една агресивна война на една държава, особено ако тази държава е агресорът.

99

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Великата руска армия стигна ли до Берлин или още търчат по полетата около незнайни селца в Украйна?

98

тъпомер

преди 1 месец

До Анонимен 141,всяка държава си има своя конституция и закони,а за правото на силата питай твоиите идоли,а междунарадон правов ред няма по простата причина че хегемона САЩ не го признава справка съда в Хага.