212

Анонимен

преди 2 месеца

до До читателите Много си личи твоят висок интелект от фантасмагориите ти, сценаристе! Те ще звънят по телефони, до МИ6, докато ги гонят... Знаеш ли колко е 1 мин телефон от Раша до Щатите или според теб в Блатная, хеле в Бресткия гъсталак, има отличен обхват? Стига разсмива гаргите!)))

211

Боби

преди 2 месеца

До Ш. Холмс Какъв морал от Ъкраинците? Всеки ден обстрелват граждански обекти с Артилерия и РСЗО

210

тоти

преди 2 месеца

На простака му дай пари да оцелее дори и година и е готов на всичко!1!

209

Анонимен

преди 2 месеца

Това е интелекта на руските служби. Дай им да отрежат ухото на арестант или да разгонват полагащите цветя за Навални

208

Анонимен

преди 2 месеца

Сега ще намалеят концертите в Москва

207

ясно

преди 2 месеца

народът го е казал ДАКАТО УМНИТЕ СЕ НАМЪДРУВАТ ЛУДИТЕ СЕ НАЛУДУВАТ

206

Ш. Холмс

преди 2 месеца

Другари, ако това го бяха организирали агенти на ЦРУ, МИ 6, 7 и не зная още кой от тези ваши и на диктаторчето Путин врагове, никога никой нямаше да бъде заловен. Те си имат регламенти и процедури, както и много внимателна и прецизна подготовка. А пък тази работа с Украйна е съвсем невероятна, тъй като подобен провал означава за украинците пълна загуба на морален престиж и дава огромно предимство на Путин. Истината едва ли някога ще се узнае, но все пак има устойчив модел, водещ към ФСБ.

205

до читателите

преди 2 месеца

със "невисок интелект" Залавянето им умишлено се бави зада се проследи на кой се обаждат, на къде се насочват и да им изтече действието на това дето са се инжектирали. После при арестите се личеше как треперят (и от шубе де). МИ6 са очаквали че няма да бъдат заловени живи та затова сега толкова се старят по медиите като тази - за димна новинарска завеса.

204

Боби

преди 2 месеца

Малко факти: 1. Поне 10 човека е ударната група(по вероятно е да са 12 - три автомобила) 2. Един терорист е обезвреден от обикновени цивилни лица. 3. Терористите са носили раници и бойни жилетки с закрепени множество боеприпаси. 4. Запалили са пожари с Термитни заряди (това и спец пожарникартски пяни не го гаси ) 5. Много хора са пострадали и починали от отровните газове на пожара не толкова от стрелбата. 6. Доказано преди 3-4 дни терористите са с разхождали в мола - суха тренировка

203

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 203. Пак си назад. Те вече си казаха всичко.

202

МИ6- Наети от урките

преди 2 месеца

"действията на атентаторите не са типични за членове на "Ислямска държава".

201

Ш. Холмс

преди 2 месеца

Тези с ,,невисокия интелект" са обработени толкова жестоко, че щяха да си признаят и за убийството на Кенеди -- стига да ги бяха попитали малко по-настоятелно... И гледат толкова учудено, сякаш не са на този свят. А пък тази работа със залавянето им си е чиста мистерия, или чиста постановка на руските служби. Тези зловещи ,,атентатори'' няма да се покрият в многомилионната Москва, а ще тръгнат към най-опасното място на света. О, забравих: те са с ,,невисок интелект"...

200

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко ще разкажат. И ще има голямо квиченe от запада, ама те са ги измъчвали, ама това не е хуманно. Но всичко ще кажат. Всичко. И пароли, и явки, и кой е давал парите, и всичко. И после - възмездие.

199

Анонимен

преди 2 месеца

Какво общо има интелекта им- те са мускули под наем. Мозъкът на операцията вероятно дърпа конците от чужбина.

198

Анонимен

преди 2 месеца

Не се връзва. В първото съобщение бяха картечници, в следващото - автоматична стрелба с автомати. Стреляли четирима, изхвърлили два автомата. По двама на автомат? Тва КГБ даже не си прави труда да си съгласува опорките.

197

Gorskio

преди 2 месеца

Ей много прости тия терористи - постреляха си 20 мин, опожариха и изгориха цял комплекс и после *** 4мата ЗАЕДНО със същата кола си пердашат по пътя за Беларус, като при залавянето им не са оказали никаква съпротива. Абсолютно логично е всичко! И естествено Украйна им е плащала в рубли по банковите карти :) Колко трябва да си мааллоуумен фил :)

196

не всички разбрали

преди 2 месеца

не ислямска държава а МИ6, В Укарайна на снимчици е цъвнал един от терористчетата-водачи спонсорирани от англичаните във Сирия. Затова и накъм украйна са бягали неинтелигентните. 2+2 = ?

195

Анонимен

преди 2 месеца

Хубава работа, ама руска.

194

Анонимен

преди 2 месеца

Татарите си отмъщават за Кабаева, боксовата круша на Путин

193

невисок интелект

преди 2 месеца

MI6 такива ги е избрала. Автоматите пък хич нямат интелект - нали?