588

Ами

преди 2 месеца

До Анонимен612 Ако са ФСБ/КГБ/?

587

А

преди 2 месеца

Защо ги разпитват, нали имаха "серум на истината"? Бият ме една инжекция и си казва всичко. Или този серум е само по филмите? А пък може и да не искат да каже истината, а това, което го принудят!

586

Анонимен

преди 2 месеца

Че са виновни и заслужават да страдат - да, но тези, които са ги наели трябва да бъдат измъчвани също. Тези са просто оръжието. Все едно да измъчваш пистолета, който е убил някой.

585

anonım

преди 2 месеца

Къде е Дойче Веле? Очакваме предупреждение за човешките права и демокрация от тях.

584

Анонимен

преди 2 месеца

МЪКИТЕ НА ТИЯ ТЕРОРИСТИ ТЕПЪРВА ПОЧВАТ. КАТО СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ МЯЗАТ НА БУЛДОЦИ ОТ БЛИЗКАТА СРЕЩА С РУСКИТЕ СПЕЦ ЧАСТИ.ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕКИТЕ КИТКИ НАР. ЕВРО ПОЛИЦИЯ ДЕТО ГИ Е СТРАХ ДА ВЛЯЗАТ В НЯКОИ КВАРТАЛИ В ЕВРОПА В РУСИЯ ЯКО БИЯТ. НЕ МИ СЕ МИСЛИ В ЗАТВОРА КВО ГИ ЧАКА ОСОБЕННО АКО ГИ ПРАТЯТ В ЗАТВОРА ЧЕРЕН ДЕЛФИН ИЛИ В ГУЛАГ. ПРЕДНИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ АСЛАН ВЕЧЕ НЕ СА СРЕД ЖИВИТЕ, ЩОТО В РУСКИЯТ ЗАТВОР УМРЯХА ОТ АНАЛНИ РАЗКЪСВАНИЯ ВСЛЕДСТВИЕ НА НЕНАСИТНАТА ЛЮБОВ НА СЪКИЛИЙНИЦИТЕ ИМ ПОДСТРЕКАНА ОТ ВЛАС

583

Анонимен

преди 2 месеца

Не могат да настигнат американците в Гуантанамо

582

Анонимен

преди 2 месеца

Наети от Украйна или от САЩ?

581

карачанаков

преди 2 месеца

Обвинените са Далериджон Мирзоев, Саидакрами Рачабализода, Шамсадин Фаридуни и Мухаммадсобир Файзов. Като гледам все украински имена.

580

Браво

преди 2 месеца

Браво, така трябва с тази ***.Със тяхните оръжия по тяхните глави.Да гледат всички дръзнали да направят подолно нещо какво ги чака.Ще ги уб.ив.ат и съживяват само за да ги у.бият отново цял живот......

579

Анонимен

преди 2 месеца

предлагам евроатлантиците да се съберат на протест пред руското посолство и да защитят хората си и да поискат освобождаването им

578

Я

преди 2 месеца

Явно трябва да ги поканят на мазно турско кафе в скута на Путин ,за да са щастливи от атлантическото общество

577

Горящ Абрамс

преди 2 месеца

Каквото ид а им правят, все ще е малко. Зелю да гледа и да си води бележки, защото той ще е следващия!

576

Анонимен

преди 2 месеца

руските спец служби са всеизвестни със садистичните си методи още от времето на ленин и сталин. чк и нквд не са се церемонили със задържаните за разпит. Нищо добро не ги чака тези набедени "терористи". За всички вече е ясно, че истинският терорист и убиец е скрит в бункера си в кремъл. Него трябва да измъчват преди да му пръснат черепа. Този фашизоид докара смърт и за украици и за руснаци, чеченци и т.н. Гадът си спечели врагове. Рано или късно ще отговаря за кървавите си престъпления. Няма да

575

Гешев

преди 2 месеца

Абе важно е, че са си признали

574

Анонимен

преди 2 месеца

Да им сменят пола по евростандарт и да ги любят в новопришитите пусита

573

Анонимен

преди 2 месеца

Според статията, един път му отрязали ухото, я после се виждало, че "част от ухото му липсва". Абе вие се уплетохте в собствените си лъжи??? Освен това, пропускате факта, че терористите са оказали въоръжена съпротива при залавянето им и външния им вид е в резултат на ръкопашна схватка със силите на реда. Също така, ако си отворите интернета, ще видите в новините, че филмчетата и съобщенията за "изтезанията" на терористите са правени преди атентата, а авторът им е арестуван.

572

Случаен минувач

преди 2 месеца

Малко им е.

571

.....

преди 2 месеца

Ами какво да ги правят,да ги почерпят с баклава ли?С *** трябва да се отнасяш изродски,няма назад,имали права.А къде са правата на невинните убити жертви,те с какво са виновни!Аман от *** плурализъм и политика!

570

Анонимен

преди 2 месеца

В центъра на София е пълно с такива, като на снимката....... Тех какво са ги правили? Или нищо, не го виждаме това?!

569

българин

преди 2 месеца

Малко им е на тези мюсюлмански животни.Или пак ще ме блокирате,вие от сайта.Да,мюсюлманите непрекъснато извършват зверства.Не става вече,ще има отговор по мюсюлманите.да ги режат на парчета,живи да ги дерат,пак им е малко.