62

Бля бля бля

преди 5 месеца

Само ПП и Да,България искат съдебна реформа и всеки да носи отговорност. Тиквоний първи не иска да е в затвора,копейкин ще ни превръща в руска губерния, Нинова ще прави комунизъм, а Славчо ще ни учи от диванчето всеки ден....под погледа на доган и обръча му от фирми ,които лапат парите ни. Ето затова ,ако има избори моят глас е за ПП и Да,България. Но...който иска да гласува за този живот в момента,най бедни,най кратък и лош живот,да продължава да избира тикви,копейки,комунисти и доганчета.

61

Надя

преди 5 месеца

ППДБ и ^Копейкин нямат място в Народното събрание.!

60

Детето видя Денков

преди 5 месеца

Детето видя Денков по телевизията и попита, Това нещо как ходи изправено след като няма гръбнак. Отговорих му: За екскурзии на аванта дори и амеба би се изправила и проходила.

59

Дарк

преди 5 месеца

Това вече е предизборно.Габриел го написа като министър по европейските въпроси,което на практика си е второ външно министерство,но не би Сега бил готов и без него,но да не пипат другите министри.Тези въобще имали ли са нещо черно на бяло от началото?Ако са ги сватосали от посолството проблеми нямаше да има,но явно и това си е лакардия било.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Мара си мислеше, че брюкселските номерца ще минат и тук, но се получи нещо друго. Българите не са ЛГБТ.

57

Мда

преди 5 месеца

Положителното е , че служебният кабинет пак ще е на герб и ще има срещу кой да протестира гладния матрял

56

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко което го казват ГЕРБ за себе си го казват!

55

Хаха ха

преди 5 месеца

Герб и пп успешно изиграха играта си -делнаха парите , и сега ще отпочиват по островитеГлупавия матрял няма да има и срещу кого да протестира наесен след новият скок на тока и ценитеКогато започнат да гладуват и мръзнат децата му

54

Анонимен

преди 5 месеца

Плъхчето съвсем се е притеснило, но НЕ за България и българите, а че няма да пътува по света на държавна издръжка, и няма да се показва по телевизиите и да мрънка ли мрънка. Такава жалка карикатура за премиер, май никога не имало в страната ни.

53

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Уж се е молил на ГЕРБ , а ги изнудва и хвърля вина преди да са размислили. Уникални Радевски селяйни от ПП - плановете на простайците

52

Кирчо

преди 5 месеца

Поисках прошка от алкохола, но за пореден път не ми прости.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Повече от десетилетие няма държавници, това е гората истина. Като ги погледнеш всичките, а като им чуеш приказките и се чудиш какъв е този абсурд. Кирчо, ББ, Шиши и всички са такива елементарни карикатури, че човек го е срам от тях. НС се превърна в хамалско сборище. Срам.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Ами от ПеПето и ДеБето да отказват алкохола и кристалните пици!Много им личи като са в махмурлук.Не помнят какви са ги ръсили заради махмурлука понеже са се изпонапили предната вечер яко и Кирчо даже шишета по масите е трошил.

49

Хахаха

преди 5 месеца

Най ***.и.т.е и нагли политици който е имала България пп на дб

48

Анонимен

преди 5 месеца

Утре почват договори за служебно.

47

До Ганди

преди 5 месеца

Видях Гнома да влачи кашони с някакви бутилки. Едвам ги дърпаше двата кашона по- големи от него. Сестра ми видяла на Витошка Асен лазел под шатрите, викайки окото ми хвръкна. Било е около 15:00 след брифинга на Габриел. Познати казват, че Киро си заклещил на парапета и чакал линейка за Бърза помощ. А Христо се търкаляше по търбух пред офиса на Пеевски. Една жена каза, че Иво тичал с надуваема лодка. Питах кукла или лодка? Казаха ми лодка и шнорхел искал, че потъвал. Чули са го да вика: Потъвааам

46

Айде

преди 5 месеца

Искай за утре вечер телевизионни време Благовещение е. Помоли се пак бе Мишо, може да те споходи.

45

Мда

преди 5 месеца

Не се радвам изобщо дьлговете които завьртяха с герб ще ги плаща кой остане в бг

44

Ганди

преди 5 месеца

Не виждам Киро фъфляка, Асенчо Гея,Ицко лодкаря и гнома Атанасов навсякъде ходеха заедно оплели се като свински черваа сега ги нямаааа..

43

Анонимен

преди 5 месеца

Сега ще имат проблем с Боку. Кой ги накара да го арестуват, а? А кой ги накара да му носят ковчега? Всяка вечер мятаха яйца, свински уши по МС. Къртеха пейки, блокираха София с палатки. Бойко ги остави без косъм да им падне от главата. Хитрец е Боку. Стратег е. Те палеха със слама полицаите на 2.09.2020. Носеха чували за трупове пред дома му. Остави ги Борисов да се наиграят. Е, наиграха се. Сега каквото са си надробили да си го ядaт! Всичко свърши. Отървахме се от крадците превратаджии.