44

До 38

преди 1 месец

Хахаха-а защо се сравнява нивото с периода 1980-2010г,а не с целият 50 годишен период откакто се правят измервания.Вземат няколко години, в които ледената покривка е била с по-голяма площ и правят"извода",че сега била по-малка.Ама ако се направи сравнение с целият 50 годишен период ще лъсне истината, че в момента площта на леда е НАД СРЕДНОТО НИВО.

43

До 43

преди 1 месец

"В продължение на няколко месеца тази година глобалната площ на морския лед - Арктика плюс Антарктика - беше рекордно ниска"

42

Анонимен

преди 1 месец

Отиваме на 7-8 лева кубика вода...Честито. И накрая няма да остане и вода.

41

Анонимен

преди 1 месец

Лъжат ви, няма глобално затопляне. Това е украинска измислица. Всичко е, за да прецакат руснаците и да приемете Истанбулската конвенция. Бийте си жените спокойно...

40

До 39

преди 1 месец

А не ти ли е минавало през ума, че едните изображения показват лятно облекло, а другите зимно? И смяташ, че тракийските ловци, овчари и воини са се обличали по същия начин като българските царе и боляри ли? :ддд

39

До 37

преди 1 месец

Кои сме тия "ние" и какво сме измислили? :ддд Толкова сте осакатени от кремълската пропаганда, че виждате пропаганда в абсолютно всичко.

38

Анонимен

преди 1 месец

До 35 - Затова ми соряха, да приказват толкива...

37

До до политкоретен

преди 1 месец

Ще ти го напиша пак, но се съмнявам да разбереш. След като знаеш как са били облечени траките, сега погледни как са били облечени българите по миниатюрите през Средновековието: дебели кожени дрехи, дълги мантии и шапки. Обути са предимно с ботуши. Лъвовете изчезват от тук през този период. Ми значи е било студено!

36

До 35

преди 1 месец

"Предварителните данни на Националния център за данни за снега и леда (NSIDC) показват, че тазгодишната максимална площ на Арктика е с 1,03 млн. км2 под средния максимум за периода 1981-2010 г... На 21 февруари площта на морския лед в Антарктика достигна нов рекордно нисък минимум от 1,79 млн. км2 , като постави рекорд за втора поредна година... В продължение на няколко месеца тази година глобалната площ на морския лед - Арктика плюс Антарктика - беше рекордно ниска"... Има глобално затопляне.

35

Анонимен

преди 1 месец

До 31 - Ок. И проблемът, кокто си из ислихте и на който имате решение, изискващо да ви дадем тотална власт над всичко е...?

34

България на 3 морета

преди 1 месец

ще стане: морето я заля 1/3.

33

До 31

преди 1 месец

Пълни глупости.В момента площта на ледената покривка в Арктика и е с по-голяма площ от 14 други години по това време откакто се правят такива измервания. И е с 680 хиляди квадратни километра повече отколкото през 2018г,когато е била най-малка.Никакво глобално затопляне няма.

32

Путин

преди 1 месец

Зеленски е виновен.

31

Я па я..!

преди 1 месец

Планетата Земя съществува от милиарди години. Това е самонагаждаща се система , която си знае работата. Човечеството със своята дейност едва ли има и 1 % от своята дейност за тези температурни изменение.

30

Анонимен

преди 1 месец

Копейките представляват интересен психологически феномен - отричат всичко, но сляпо кълват на руска пропаганда. Леко ми напомнят на религиозен култ, подобен на Свидетели на Йехова и сциентологията. Нулево критично мислене и сляпо следване на един конкретен авторитет.

29

До политкоректен

преди 1 месец

Ще ти го напиша пак, но се съмнявам да разбереш. Климатичните промени са естествен процес, но скоростта, с която се случват през последните десетилетия, не е естествена. И причината за неестествената скорост на промените е човешката дейност. Сега сме около осем милиарда отделяните парникови газове са хиляди пъти по-големи, отколкото преди сто година (да не говорим пък за времето на траките).

28

Данъците ли??

преди 1 месец

Бяха ниски при социализма. Скачахте за капитализъм, значи скачат и данъци. Нема лабаво!!

27

Анонимен

преди 1 месец

До 27 - Лъвовете не жувеят на стада, а прайдове и предпочитат открити региони, а не гористи местности. И са изчезнали не защто е станало студвно, ами защото предците са ги избивали безмилостно.

26

Политкоректен

преди 1 месец

Я погледнете траките как са облечени по стенописите: полуголи или с леки дрешки без ръкави. Обикновено боси или със сандали. Из горите са шествали стада от лъвове. Ми значи е било горещо! И разправяте, че тук климатът никога не е бил такъв?

25

Пенсионер

преди 1 месец

За това ПП вдигат тока с 20 % и данък сгради и смет с 100 %.Тези грандомански обекти и покупки ,които са им блясък в очите, трябва да се финансират от народа.ЕС ни за--ба.