91

Анонимен

преди 5 месеца

даже и какво ядат.Зеля не се бори за Украйна, той се бори СРЕЩУ Украйна и народа й,затова не се стряска от милионите гробове на загинали именно украинци. Той НЕ е украинец!

90

Анонимен

преди 5 месеца

Каква демокрация, вече никъде няма такова нещо, следете какво искат да прокарат с този "украински конфликт", Новия световен ред...Зеля заяви в прав текст, че всички са му длъжни,защото се борел за този ред. Само не ни е питал, дали го искаме този ред и не сме му давали пълномощия да се бори от наше име!Зеля забрани ВСИЧКИ медии,които не го слушат и не лъжат с него, забрани даже всички религии, освен тази,която той признава - сатанинската. Последно обяви,че дава Украйна на Блекрок, а за украинците се готви пълен контрол чрез дигитална валута и следене за всичко, което правят, даже и какво ядат.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Съветски републики , арабски джамахирии.Бившите социалисти станаха фашисти и ислямисти.

88

АнонимеН

преди 5 месеца

ВСЕКИ ДЕН Е ТРАУР В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТКАКТО САМОЗВАНИТЕ ПУТИН СА ПРЕИЗБРАНИ!

87

Анонимен

преди 5 месеца

Стига с тая Ислямска Държава,има вече кадри на задържаните непосредствено след тяхното задържане,там не става въпрос за религиозен фанатизъм а за пари,никой от членовете на ИД не извършва своите дела за пари,те не бягат за тях е чест да умрат като се жертват!

86

Анонимен

преди 5 месеца

До Фют 134. На никой не му трябват простащините ти.

85

Анонимен

преди 5 месеца

До Фют 131. Издърпвач, не видиш че дишаш даром...Клавиатурен великан.

84

Анонимен

преди 5 месеца

Напищяааате ли са бе невменяеми пенционер-демократи ?

83

Анонимен

преди 5 месеца

А бе, някой няма ли път към Харманли? Нищо няма да му прави на Христо, само да го погледне в очичките. Подозирам обаче, че зад айпито ще се окаже някоя руска мамашка, съпруга на нищо неподозиращ човек, която си седи по цял ззад компа, докато той бачка да я издържа. Нещо като "Храни куче да те лае". Щото и в първи клас не пишат толкова неграмотно. Или с Ристьо се редуват на лаптопа. )))

82

Анонимен

преди 5 месеца

Гледайте видеата от уж атентата. НИКЪДЕ не се виждат масово убити и ранени. Всъщност, никъде не се виждат никакви жертви.

81

Анонимен

преди 5 месеца

За стотина убити на концерт- траур.За хиляда убити всеки ден , на фронта - нищо.Егати ЛИЦЕМЕРИЕТО

80

Анонимен

преди 5 месеца

На патриота Христо Путин му е героят, а Левски е предател, защото не е обичал любимите му рашки. И това е виждането на цяла една анархофашистка антибългарска партия, самонарекла се Възраждане с цел да петни паметта на истинските ни национални герои. Не се сещам нищо добро да е направила тази фракция за България, освен че заема излишно една пейка в парламента.

79

Анонимен

преди 5 месеца

Брех тез Идилци най после се събудиха и започнаха да защитават палестинската кауза.

78

=

преди 5 месеца

Поредната путинска инсинуация. Преди 20 г. неговото кгб взриви два малки блока в Москва и си създаде повод да обяви война на Чечения.Сега този тероризъм организиран от фсб ще бъде използван за да се обяви пълномащабна война на Украйна

77

Христо Христов

преди 5 месеца

Фют кравар мрасен омри кат Левски национален придател мрасен!!!! Одавна вече всички разбраха че Левски в бил мрасен придател и евроатлантик затва в циала Балгария никои него е спасил само 3 човека са го водили за убесването

76

Анонимен

преди 5 месеца

Всики пътеки водят към Киев ми6 и цру

75

Анонимен

преди 5 месеца

Тази сутрин в 4:23 ч, полските ВВС наблюдаваха руска крилата ракета, която в продължение на 39 сек бе над полска територия в района на град Осердув. След навлизането руската крилата ракета направи лек ляв завой и се насочи към Львов.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Истината е, че след освободителната война, Русия категорично се противопоставя на Съединението на Княжество България с Източна Румелия. След това защитава сръбските интереси в Македония. Воюва срещу нас по време на Първата световна война, за да запази Добрич, Балчик, Тутракан и Силистра под румънска власт. Бомбардирали са Варна и Балчик. Дали трябва да възприемаме Русия като приятелска и братска държава? Преценете сами.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Едно си баба знае едно си баба бае

72

Inatut

преди 5 месеца

Ужас. Терористи нападнаха най-големите терористи...сега да видят какво да си отсрещната страна..