208

Анонимен

преди 3 месеца

Англосакски номера, били защитавали Украйна.

207

Пингвин

преди 3 месеца

Само лобомотизиран пингвин може да повярва на тази партенка. Затова аз повярвах.

206

Maртин

преди 3 месеца

Тези и Мохамед да възскръсне няма да ги спаси. Въпрос на време е.

205

Анонимен

преди 3 месеца

Чудесна партенка. Поръчана ви е от западните господари нали?? Защо ли питам..

204

НИМРОД

преди 3 месеца

До Чуков Не знаеш ли?! ЧЕСТВАЛИ СА ПРАЗНИКА ПУРИМ И ЗАТОВА Е НЯМАЛО ПОЛИЦАИ!!

203

НИМРОД

преди 3 месеца

До Таня ПРИНЦИПНО СИ ПРАВА! ЗАД СТЕНИТЕ НА КРЕМЪЛ ПЪРХАТ НЯКАКВИ ***, КОИТО ПРЕВЪРНАХА РУСНАЦИТЕ В КОЛОНИЯ НА ЗАПАДА!! РЕПЛИКАТА ПУТИН продължава пътя на този който вече е в друго измерение. Не знам докога шефа на Кремъл Антон Вайно ще разиграва този театър с РЕПЛИКАТА и пингвина медведев, които разиграват ШОу ПРОГРАМИ и бомбастични изказвания на които има много *** които им се вързват!! Повече 25 години живия и мъртвия Путин са на власт! НЕЩАСТЕН НАРОД, УПРАВЛЯВАН ОТ ХАЗАРИ

202

Чуков

преди 3 месеца

Друзя алтави, не ви ли се струва странно на такова мероприятие да няма кьорав полицай и първите силовици да пристигнат 1 час след началото на веселбата? Когато на площада излезнат няколко човека с бели плакати, полицаите цъфват там на 5тата минута. Дайте някаква опорка тука бе друзя алтави.

201

Дармаданов

преди 3 месеца

На Путларакбар му свършват денгите и ирае вабанк с този атентат, за да може да обяви мобилизация и да направи прорив на фронта. Ако не успее до края на лятото, след това в расиюшка ще ги удари голяма инфлация и повсеместен срив.

200

Анонимен

преди 3 месеца

Укро гадорията е разкрита. Американците се опитаха да се измъкнат с предупреждението за атентата. Подслушвали са укрите, разбрали са плана им, но са дали само лъжичка информация на руснаците. Без да им казват всичко. Ясни са нещата - укропите са организирали и финансирали всичко с американски пари. Наели са таджиките, платили са им и след атентата са осигурили коридор да се измъкнат през Украйна. Има видеа в РъТъ, всичко си казват терористите след разпита.

199

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ли сега пие уиски с пури, ку*ви и бело и си мисли, че и този път ще му се размине??? Сиайей бейби сиайейййй!!!

198

АМОН

преди 3 месеца

До Украйна=терор В ГРЕШКА СИ!! ВЪЗМИЗДИЕ НЯМА ДА ИМА!! Нямаше след атентата срещу Дугина, няма да има и сега!! НА ВЛАСТ В КРЕМЪЛ и КИЕВ СА ХОРА КОИТО ДНЕС НЕ РАБОТЯТ , А ЧЕСТВАТ ПРАЗНИКА ПУРИМ!! Руснаците кучетата ги яли!!

197

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Миналата седмица путангутана отхвърли предупреждението на САЩ за терористична атака, а днес риве на САЩ че не били дали достатъчно подробности.

196

АМОН

преди 3 месеца

ПРЕДИ ВРЕМЕ В ТЕЛЕГРАМ КАНАЛА , Г-ЖА ЗАХАРОВА ЗАЯВИ, ЧЕ АКО СЕ ПОТВЪРДИ ВЕРСИЯТА , ЧЕ ДАРЯ ДЕГИНА Е УБИТА ОТ УКРАИНЦИ , ТО ТОГАВА ТОВА СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОВЕЖДАНА ОТ КИЕВ ПОЛИТИКА НА ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ !! Възмездие за смъртта на Дегина НЯМА!! И сега за този атентат НЯМА ДА ИМА!! Палячото от Кремъл днес заедно с Медведев празнуват ПУРИМ!! УБИЛИ ТАМ НЯКАКВИ РУСНАЦИ!! ПФУ!!

195

Анонимен

преди 3 месеца

Afganistan най-бедната държава!

194

Украйна=терор

преди 3 месеца

Терористичният украински режим този път сгази лука. Никакви фейк ИДИЛ информации няма да заблудят обществеността!

193

Анонимен

преди 3 месеца

До ТаняНещо като теб и твоя мироглед спуснат от американското посолство. Клетите памперси на напикания Байдън!

192

Анонимен

преди 3 месеца

Ислямистите забавят, но не забравят 2015 година. Руснаците сами си го докараха това на главата.

191

Анонимен

преди 3 месеца

Напълниха си държавата с всякакви араби с цел да залеят Европа с тях, или да ги пратят пушечно месо в Украйна. Нормално е ИД да се промъкне в Русия. Ислямистите имат зъб на руснаците, които помогнаха на Башар Асад да им унищожи халифата, дето си бяха направили в Сирия.

190

Таня

преди 3 месеца

Клетите копейки, до вчера възхваляващи ИД и другите радикални ислямистки организации, сега им се налага да обръщат палачинката. Лошо е като нямаш собствен мироглед и чакаш произволни джуджета да ти спуснат днешната житейска философия. Често, дори много често, даже почти винаги, тези клети хорица са и най-бедната прослойка от населението. Не по друга причина, а само защото са глупавички.

189

ЛЪЖЦИ номер 1 са там

преди 3 месеца

Капитулацията Джоузеф Байдън подари власта на най-тъмнокожата част от афганистанците която провежда своеобразни ЕТНИЧЕСКИ ЧИСТКИ срещу афганистанците с най-бял цвят на кожата които с милионна численост заляха ЕВРОПА въпреки разстоянието от над 7 000 километра...............ПАТОЛОГИЧНИТЕ ЛЪЖЦИ номер 1 в целият свят в тамошният ХОРАСАН бяха издали ИСТОРИЯ в която пише че в нашата България,българите дошли 1878 с руската армия..... АНГЛИЙСКИТЕ робовладелци от Ирландия им докарали Пакистанците и сие