111

Реалист

преди 3 месеца

До ястреба. И що трябва да му вярваме на Бисмарк? За нещо си казано преди стотици години и то от един човек? Ами те времената се менят бе, врабец. Русия е губила поне пет войни, така че нищо не ни казваш.

110

Хитлер е

преди 3 месеца

Пратил войски срещу Русия- 3,5 милиона войници, 70 000 транпортйора, 6 000 танка и 3 000 самолета ..и е бил победен! Това което Макрон Наполеон праща е фарс

109

Анонимен

преди 3 месеца

Буквално последните дни по БНТ в "Последбият печели" и тримата млади участници хал-хабер си нямаха от виетнамскта война. Въпросът беше всъщност за "апокалипсис сега". Пиша го, за да обърна внимание, че времето минава, поколенията се сменят и тезим които изглеждат мрасиви и умни, всъщност даже не са информирани, какво остава да си дават сметка за последиците от надутите и бодряшки решения, с които си играят, буквално, с живота на милиони хора и съдбините на страните си.

108

Западняк

преди 3 месеца

Крайно време е.

107

Бърз урок по руски

преди 3 месеца

За начинаещи френски войници в Украйна!Не стреляйте! Я сдаюсь! После ще ми благодарите..

106

Микрон

преди 3 месеца

Да заведе бабата на кино и да гледат Наполеон с Ривер Фоникс!

105

Анонимен

преди 3 месеца

103, никаква карта не е изтекла, стига руски опорки на Изреждане.

104

Франция изкупува

преди 3 месеца

Белите знамена на международния пазар!

103

Анонимен

преди 3 месеца

Орбан щял да кани руски войски в Будапеща, на контра на макрон...1956?

102

Ястреб Османлията

преди 3 месеца

Много им е къса паметта на французите, че и на останалите еврогейтси. "Знам поне сто начина как да я изкарам руската мечка от дупката и, но не знам дори един начин веднъж излезе ли, как да я вкарам обратно в нея!" - Отто фон Бисмарк

101

Анонимен

преди 3 месеца

По- страшното е, че в картата, която изтече, са предвидили за пушечно на фронта в Одеса - българите. Т.е. древните арийци, древните най-оригинални хети да стават пушечно за еврейските интереси в Украйна. А и самата война е между нации на хетите, за да се изтребват едни други за еврейските интереси. Към това се прибавят и отколешните хитлерови и наполеонови амбиции спрямо руските земи.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Шойгу спешно изучава тактиката на Кутузов!

99

парола ВОЛГА

преди 3 месеца

а честотата ще я разберат на място! - това е съвета на изпроводяк!

98

Ястреб Османлията

преди 3 месеца

Сегинка понимали дорогие епилирани юнаци български, защо западните медии обявиха за "авторитарни" "диктатори" три държавни глави в цялата Юропа - Путин, Ердоган и Путин!? Затова юнаци български, поне веднъж опитайте секс и с жени! Че може по една случайност и в тази изстрадала балканска коттччинна да се роди държавник като един от тези трима "авторитарни диктатори", дето мислят за род и родина и не се дуппяятт пред глобалистите като хубавата Яна пред турски ага.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Ама то мир значело свят на руски, ти да видиш :))) Умопобъркани ва т ници такива :)))

96

До 96

преди 3 месеца

С краката напред..

95

хе хе хе

преди 3 месеца

Ще изпрати Западът войски, ако може да събере. Чува се, че Макарон планирал да изпрати 5000 души от чуждестранния легион. Но се отзовали само 1500. Сещайте се какъв ще е ентусиазмът при тези, които не са от чуждестранния легион. Долу-горе колкото при нашите клавиатурни атланти:)

94

Може Може!

преди 3 месеца

Ама как ще ги върне обратно?

93

Е Орбан не е луд

преди 3 месеца

Да изпрати а ако Наполеон Макрон е полудял..ще има жаби на грил :))

92

Анонимен

преди 3 месеца

Да, Макрон в момента подготвя 2 000 трупа. За нула време ще напуснат белия свят. Например, само тази нощ, при опит да нахлуят през руската граница в Белгород, са убити 3 000 *** ( наемници и укри).