433

долу ес

преди 2 месеца

да изброя ли колко страни по богати от нас не са в нато или ес? норвегия, швейцария, австрия, англия, лихтенщайн....

432

Мано

преди 2 месеца

Да си го вземат там да си чисти на пилетата фекалиите в някой яйце КООП. Има си визия за тая работа човека. А тук само се излага. От възраждане единствено тази дето се направи на пропаднала жена с най-старата професия от квартала на червените фенери в Холандия. Ми е на сърце.

431

Анонимен

преди 2 месеца

Русофобе, и със сто ника да пишеш, няма повече да станете, освен в главата ти

430

Анонимен

преди 2 месеца

До Дядо Стефчо - когато пускаш лични обиди, значи ти си много безпомощен и уплашен. А човекът на снимката не е нито безпомощен, нити уплашен.

429

Мано

преди 2 месеца

Изобщо кой го е пуснал тоя крепостен тук да ходи из България?

428

Анонимен

преди 2 месеца

До Виготура - "Реалността" е само една - зелени гущери. От които американците имат доволно, защото смучат от другите държави и изнасят инфлацията си други да им я плащат. Но когато доларът се срине, което време вече не е далеч, "реалността" изведнъж много ще се промени

427

Дядо Стефчо

преди 2 месеца

Те.добре че не искат от слънчевата система да ни извадят. Тоя на ром приличащ защо не се погледне в огледалото да види че не става, само плаши народа.

426

Анонимен

преди 2 месеца

Много добре се е аргументирал. НАТО е военен, агресивен, нападателен блок, който сее войни, хаос и разрушения. Добре че се намери един честен и смел българин. Самото ни влизане в НАТО е незаконно.

425

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Костакис е пръднята на пуйтийн

424

Виготура

преди 2 месеца

Те и Швеция и Финландия си мислеха че могат без НАТО, ама реалността вече е друга. Путин се помисли за Наполеон. Но всички диктатори рано, или късно си отиват. И Путин няма да живее с орлите, но дори да дойде друг,политиката на Русия няма да се промени.

423

Къде са парите?

преди 2 месеца

А от юли честито . Нови по високи цени на тока безкрай .

422

ссс

преди 2 месеца

И се кандидатира за евроизборите....

421

rambaldievskievich

преди 2 месеца

А, бе, ОТЛИЧНА ИДЕЯ (186)! Чалгари умни има ли, бе?! Путинорусофили умни има ли, бе?! Костякопейкиновци умни има ли, бе?! Плос-ко-зем-ци умни има ли, бе?! И т. н., и т. н. К'ъв референдум тогава, бе?!

420

Анонимен

преди 2 месеца

Тези са внесли заповедите на кремъл. Но това е Български Парламент другаре!!!!!

419

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Докато има, 408, у нас зомбирани путинорусофили, костякопейкиновци, чалгари, ***... - нанай референдуми.

418

Зозо

преди 2 месеца

Копейката като не иска в НАТО и ЕС да се взима чантата и през Капъкуле към матушката!!!

417

Анонимен

преди 2 месеца

Този " съюз" е вреден за цялото човечество! Ще е чудесно да не сме част от него! Австрия още не е член там, примерно , а е в ЕС...И може пък и да има повече информация Коста от простолюдието, какво точно ни готвят , и как ще ни вкарат във война тези от Козяк, както стана с укрите! Като Ви се ходи на война , гласувайте за ГЕРБ и ПП, все пак сме демокрация, може да избирате!

416

Фют

преди 2 месеца

До 306. Нато вън от Европа... Альоооо, а спри пиеньето и вземи да прочетеш някоя книга. 90% от европейските държави са в НАТО, включително и Турция. И една К***пейка ще им казва накъде да си наклонят ***. :)))))))

415

Анонимен

преди 2 месеца

Един мъж с топки да представи мнението на българите, а не *** от Козяк.

414

Away

преди 2 месеца

Ами че излизай бе! Взимай си тия 32 мата с теб и бегом да ви няма. Последния, тая нагла май.мун.а да затвори вратата след него и кой откъде е. Популист жал.ък!!!