133

Анонимен

преди 2 месеца

МЛАДА МОМА С МЕНЦИ ЗА ВОДА НЕНАПИТА В ПАРЛАМЕНТА ПИТА - АМА ВЕРВАТЕ ЛИ, ЧЕ БЮДЖЕТА НЕ Е ЗАКОН,А ПАРЛАМЕНТА Е СПЯЩАТА КРАСАВИЦА, А СМЕТНАТА ПАЛАТА - ЧЕРВЕНИЯТ ПИРАТ, ЧЕ ВСЕКИ ФИНИНСИСТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ РАЗИГРАВА ГАМБИТА С ВОДА НЕНАПИТА???!!!... ВЕРВАЙТЕ,ВЕРВАЙТЕ!!!...

132

Зозо

преди 2 месеца

Днес Хелга /Асан Василев/ като чул, че зад Габриел застават ЕНП и Европейската комисия е получил спазъм отзад и напълнил гaщити :)))))))))))))))))))))))))))))))) За това се укрива у тях в гардероба и трепери :)))))))))))))))))))))))))))))))))

131

Анонимен

преди 2 месеца

Боко, пачките с евро, миската , 8-те джуджета...само те са правилния път за България :)))

130

Анонимен

преди 2 месеца

Богаташите да се готвят за национализация и нов нареден съд! Нека от сега да знаят че на никой няма да му размине! Всички които съсипваха държавата последните 33 години ще си получат заслуженото. Да не си правят илюзии че ще избягат в други държави и по разни острови. Агентите на новата Държавна Сигурност ще ги намерят ако ще и на Марс да се скрият.

129

До 121

преди 2 месеца

И аз гледах Ленка, милата с преправен глас се моли на ГЕРБ: викнете ни на преговоритя не иска Габриел, но Денков си иска от Брюксел Габриел. Имал и доверение. ША умра от смех. Новото двайсе от ПП ще е: щом Денков и има доверие, ние сме съгласни!

128

Анонимен

преди 2 месеца

Колко морал има в атаката на човек, довчера спряган от теб за министър в предлагания нов кабинет. Много елементарно и първосигнално. Бил обидил... Обиди валят ежедневно, навсякъде, но когато си сбъркал, тласкан от властна и безкомпромисна ръка, обидата е единственото, чрез което да се измъкнеш от ситуацията. Истинският политик, човекът с цел не се поддава на първичния импулс - да тича да се обяснява и жали пред хората. За жалост на съвременния етап ИСТИНСКИ политици липсват на България.

127

:)

преди 2 месеца

Явно Асен Василев е ябълката на раздора. Явно че той не помага а пречи в преговорите.

126

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ ще размажат джeндърите от ПП

125

Мда

преди 2 месеца

Охлюви с оризец колко изядох а ще има и тепьрва да ям жалко че и гьби няма вече

124

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейките така плашат от 2 г,че без руски газ тук в България умираме от студ разбираш ли зимата:):):)кАпейки не съм чул още някой да е замръзнал:):):)Са щели сме да ядеме лапад:):):)кАпейки вие сте мързеливи и страхливи!Лапада е за вас:):):)

123

Са

преди 2 месеца

Значи тоя малък красавец асен, ако не върне тия пари, ще ги вземат пак от нашия джоб. Нали беше блестящ финансист? Ако вдигнат тока с 35%, както се очаква, Асен трябва да пътува

122

Анонимен

преди 2 месеца

Колко мъка има в България, не е истина просто :))) Тез които обезкървиха България, викат дръжте крадеца... хахахахахах :)))

121

Зозо

преди 2 месеца

Хахаааа, до одеве Лена със свалени га** при Цветанка :))))))))))))) Вика искаме да се чуем с ГЕРБ, да върнем доверието, да довършим задачите :)))))))))))))))))))) Гаврите с ППДБ продължават - гаргари и всякакви експерименти :)))))))))))))))))) Абе къде е Хелга /Асан Василев/ бре? Днес никакъв го няма :)))))))))

120

е

преди 2 месеца

Сега е момента Бойко да изпълни заръките на ЕС и да вкара в затвора тези *** за кражба и корупция по вишите етажи на власта ,а има и да си връща :)

119

Анонимен

преди 2 месеца

Тази държава е най добре да се закрие

118

Майора

преди 2 месеца

Какво друго може да се очаква от Василев , освен далавери? Та при встъпването си като министър за 9 дни похарчи , 9 млд лв , сви от ФЕС за три години над 5 млд лв , профаде имот на много висока цена и се съди с американец, непрекъснато тегли заеми! Този въобще става ли за министър?

117

Анонимен

преди 2 месеца

До Мда ///// Аз вече хапнах от пресния лапад. От другия месец минавам на коприва. За охлюви не мечтая ,че ги обложиха с данък. Тяхната +++++++++

116

Анонимен

преди 2 месеца

Боко пращай ги на избори ,да ги изметем

115

Мда

преди 2 месеца

Добре , че има около мен коприва и лапад лятотоГражданчетата да му мислят

114

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейките цвилят на умрело:):):)Ше набиват лапад и коприва лятото докато ние нормалните Българи набиваме калмари и октоподи в Гърция:):):)кАпейки хващайте се на работа бе:):):)