40

Грую

преди 2 месеца

Нушиии, кога влизаш в сливенския?

39

мак

преди 2 месеца

теменугата не скочи, когато банкянския обиждаше наляво и надясно. Дори Радев не избегна острото му слово. Почти във всяко изказване на туловище тоимаше обиди към някого. А когато се скри по време на протести това не беше ли обида към народа? Сега се правят на ощипана мома, лице.мери. Какво стана с оня документ, който теменугата бе длъжна да оповести, ама нейсе? И още нещо - към пореица избори ни тласна дългия и плешивия.

38

Анонимен

преди 2 месеца

А новото лице на мафията в България ли ще е премиер?

37

Анонимен

преди 2 месеца

Гледай си в канчето, че ти никога няма да бъд еш министър, защото нищо не може да изпере вашето осрано!

36

Теменужка

преди 2 месеца

Огледалце, огледалце...

35

Анонимен

преди 2 месеца

Калинките на Бойко много устати и също толкова проссти като оная от Кърджали

34

КОКОРЧО Е АУТ....

преди 2 месеца

ФАКТ!!!!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Ами Герб май вече отиват в миналото след този спектакъл 1 месец. Ужасно грозно е всичко. Цялата страна е потънала в мизерия, а те по цял ден драми. Какво значение има кой ще е министър при положение че всичко тярбва да се гласува в парламента? Тотално откачиха

32

Анонимен

преди 2 месеца

Защо Петкова и Дачева са бесни от израза,, красиво лице", а Назарян си мълчи?

31

Точните думи

преди 2 месеца

На Василев бяха:"красивото лице на мафията".Че е магия,ясно,но чак пък "красиво"?

30

Анонимен

преди 2 месеца

Тьотките в ГЕРБ нищо не решават. Те са повикване на дон Буци.

29

Мнение

преди 2 месеца

Ние, българите имаме един много голям недостатък. Навсякъде по света се хвалят с постиженията си, а ние гледаме да оплюем някой, който се отличава с добри качества и компетентност. Че и Теменужка така, гледа да оплюе по-умния от нея!

28

Асен Кокора

преди 2 месеца

А ти ли ще си, Нуше?!

27

Анонимен

преди 2 месеца

гербави, имате пари, защо не се махнете пт България и да я осгавите на мира

26

Анонимен

преди 2 месеца

Точно вие го направихте такъв, точно за това предните избори не гласувах за ГЕРБ, заради Кокорчо!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Теменуга да не се изсилва толкова,защото от марионетки никога нищо не зависи! И дуловската,която набутаха в конституционния съд също с апломб беше казала,че ще им покаже вратата на киро-кокорите след изтеклия запис ала-бала,но на следващия ден герб се гушнаха с шарлатаните в страстна сексуална прегръдка! И още по-мерзкото беше,че им отстъпиха мандата си и се подчиниха напълно на прищевките им! И така сътвориха престъпната сатанинска сглобка! И сега един краварски телефон отново ще им позвъни!

24

Коментиращ!

преди 2 месеца

1. "Имаме споразумение за ротационно управление 18 месеца по 9 месеца. Всеки един от министрите се е съгласил на това, когато е дал съгласието си в споразумението за ротация." Да, и никъде не е споменавано за смяна на министри, а само за размяна на Денков с Габриел. ФАКТ!2. "Това е саботаж от страна на ПП-ДБ и нежеланието им да се състави кабинет с кандидата на ГЕРБ." Да, но никъде не е договаряно в МС да влязат министри от ГЕРБ! ФАКТ!

23

Истината!

преди 2 месеца

Асен Василев е най-добре образования, компетентния и интелигенген финансист, който България е имала в новата история. Всички го плюят, защото искат да сринат авторитета му и защото му завиждат! "Ако те плюят зад гърба ти, означава, че вървиш пред тях!

22

Алекс

преди 2 месеца

Крайно време е управлението да влезе в демократични рамки.Първата политическа сила да има водеща роля в управлението.Ако не се получава-избори.Румънската сглобка се разкова и нищо драматично не се случи.

21

Асен Василев

преди 2 месеца

Въобще не е обидил Габриел.Напротив ,направи и комплимент.Едва ли някой друг ни я определил Марийка като "красиво" лице.