182

киро в собствен свят

преди 2 месеца

Кире , ти не си усвет бе , погледни си снимката и ще се уплашиш .

181

Майната Ви

преди 2 месеца

Кирчо, мамин Кирчо! Ти стана с измама министър-председател когато декларира, че нямаш друго гражданство. Добре, че старите колеги на баща ти от ДС натиснаха съдиите да те оправдаят, че това не било противозаконно. Ако аз впиша неверни данни в една декларация за която изрично е записано, че нося наказателна отговорност ще ме пратят в затвора. А теб те пратиха да си премиер. Така, че по-полека!

180

Анонимен

преди 2 месеца

я вижте по-така. Не са ли му издути вратните лимфатични възли. С нещо се е нацпал или одмотава раквмозъка

179

Анонимен

преди 2 месеца

До КироТайнатаИзмама; демек с две думи му казват: ГолямхуйЛапни теснякГъзобели. Сал фнимаай шо по плажо броди опасен тепераст. Еж си там шекеразадните шугърни захариди, известни като ДиабетоУскорители и чат пат гле да изчаластриш живия плет и сладуднатаЕхлеьондра шо ак ни ги ча;астриш ше ти зайдъ код съседа. ха ха ха с 2е тави баклава и тЪлумби- те тва са дибетените антрактоиди заложени на шекерния захароид. Явно скоро ще открие фабрика за детски инзолин за дечица преяли с баклавички

178

L.

преди 2 месеца

Дори и Борисов само да разкара този и онзи от властта, това вече е огромна победа за България. А Христо, той сам ще си отиде с влака за политически трупове.

177

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 месеца

МАФИОТЧЕТАТА НА КОМУНИСТА БОРИСОВ ЛЪЖАТ КАТО РАЗПРАНИ НО НЯМА ФАЙДА ВЕЧЕ.

176

Анонимен

преди 2 месеца

МАФИЯ ГАРГАМЕЛ И ПУЙКО ПУТИСОВ

175

Анонимен

преди 2 месеца

Доган е агент на ДС и е част от службите на Комунизма. Той е за 3-ти март. За бога , кога ли ще се събудите?Доган и не само той не е нито Турчин , нито Българин..Комуниста няма нация и религия , а агента не е никакъв. Виждате ,че той се интересува от пари и си е направил България негова държава, за да му изкарва пари и той да живее в изобилие. Доган е нашия Путин и нашия Ердоган..България е негова собственост.

174

Анонимен

преди 2 месеца

На снимката е доказан от съда сериен мошеник!

173

Анонимен

преди 2 месеца

За Българина да си Кандаец също е лошо и непрестижно нещо. Вие наясно ли сте къде се намирате? Избирате си мафиоти и бивши на ДС да ви ръководят. Бившите комунисти ,членове на ДС се разпореждат с държавата. Знаете ли ,че всички лидъри на ДПС са от бившата ДС. Те не са никакви Турци, даже не са и Българи. Хората на Тодор Живков Ви управляват. Ограбиха България и сега все още искат. ПП- ДБ са неудобни, защото апряха кражбите и ги спират.Всичко друго е едно и също.

172

Анонимен

преди 2 месеца

Мафията се подиграва на хората с образование. Винаги съм се чудил и стигнах до извода,че само необразован Българин може да възприеме за негативно, човек да е завършил или да е учил в Харвард. Вие разбирате ли какво пишете? Харвард е в топ 3 универзитетите в света. Многократно е бил на 1-во място. Нашия най-добър универзитет не влиза в топ 500 в света. Да не говорим за МВР-Академията, която не е в топ 1000.Но това е България и Българина, няма как така бързо да еволюира.

171

Анонимен

преди 2 месеца

До КИРО ХАРВАРДА. Тоз ли е онзи? за който не е ясно как е успял да се докопа и дипломира в Харманийския Уни, под попечителството на Хасковската Уни школа като клон на Харковския колеж на Хърватската обрзУвателна система

170

КироТайнатаИзмама

преди 2 месеца

Кирхоидът е готов! Стефан е публикувал в Аферата Киракудни изречения. Резюме от интервюто на ПростотоКиро по bTV: Не разбрах какво се случи снощи, затова спах сам; Станах преди малко. Готов съм за среща, ако ме повикат; Готов съм изобщо; Готов съм; Готов съм в името на България; Може да не влезем в Шенген по Космос ако не съм готов; Затова съм готов; Станах преди малко, готова съм за среща, ако ме повикт; Защото да съм готов е в интерес на България; Точно за това съм готов.

169

Анонимен

преди 2 месеца

Чакаме ги изборите с нетърпение. Надявам се да не вкараме продажници като вас! да видим и Копейкин ще му пораснат ли мустачки, като на австрийския художник. Но има един двама нови, които на приказки го докарват, но знаем лафа за малкото npace и политика.

168

Мишо

преди 2 месеца

Безпрецедентната измама си ТИ! Лъга, маза и мутрите ти скъсаха дирника. Тръгвай си за Канада и се прибирай в публичния дом.

167

Така е ..

преди 2 месеца

До вчера се надявах да има кабинет, но вече НЕ. ПП показаха истинската си същност. Войната Русия Украйна ще се реши на бойното поле. Войната ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще се реши на изборите. Два остри камъка , брашно не мелят.

166

Деди

преди 2 месеца

Кой я докара тази "безпрецедентна криза" бе, Кире? Споко, Боко ще я реши, само не му пречете!

165

Анонимен

преди 2 месеца

Ужас, измамили Кирето, а той е свикнал той да е измамника, не измамения. Хора не може така, искаме Промяна!

164

Анонимен

преди 2 месеца

Истината на за мен е само една че ако сме нормална европейска държава Борисов и всички магнити щяха да имат присъди а не да диктуват дневния ред на България

163

Иван Георгиев

преди 2 месеца

Той пък КирУ много честен.