183

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно как всички конфликти са далеч от САЩ. Благодарение на пуделите им в Европа налази всякаква ***, а те се заграждат с Мексико. С долно лицемерие ни облъчват нон стоп. Те изтрепаха индианците за да им превземат всичко, а седнали да говорят за демокрация. Това е най-манипулативната страна. Там изстискват хората като лимони с едни празни обещания.

182

Анонимен

преди 2 месеца

До "България, Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватска" - ти ходил ли си в тия братски страни? Там Българин е обидна дума? А История учил ли си?

181

Ох, бабачко!

преди 2 месеца

Ча па господин го нарича путин писалият статията... тц-тц-тц!

180

Шът

преди 2 месеца

Вие разпалвате конфликтите а не Русия . Не ни правете на загубеняци.

179

Щирлиц

преди 2 месеца

Западът трепери,защото махалото се измести на на изток,и скоро няма да се върне обратно.

178

82-ОМБР

преди 2 месеца

Защото ние-Запада не сме лоши люде,и вярваме,че Сърбия би могла да стане част от нас,ако е искрена и разбирасе вече няма намерение да прави кралство от 5 народа-нейни съседи,а термини,като "велика сърбия" разглежда като част от историята си! От нея зависи,но и Москва не би я пуснала лесно от хватката си! Руснаците отново се надценяват! НАТО отне сръбското желание за силови решения,и при това само от въздуха

177

Анонимен

преди 2 месеца

След като Сърбия иска да обедини руския свят и Русия разчита на Белград да прояви насилие в нейна полза на Балканите, защо Сърбия не е под санкции? Защо Сърбия има достъп до Европейския пазар и защо сърбите могат да пътуват за 3 месеца в ЕС? Защо Сърбия получава все още пари от ЕС?

176

Анонимен

преди 2 месеца

Тридневна аперация на имПУТИНцията! Закуска в Маскве, обяд в Бахмут, вечеря в Хага!

175

82-ОМБР

преди 2 месеца

Американците директно посаветваха Киев да мобилизира от 25г,а не както се предвижда от 27! Зеленски ако склони,САЩ ще въоражи тези украйнски момчета до зъби.

174

82-ОМБР

преди 2 месеца

Путин разчиташе много на бърза руска офанзива,и липса на западна консолидация. Е не му провървя,с днешна дата Запада е по-твърд и категоричен,и с помоща за Украйна дадена до сега и даде ясна сметка,че път назад няма! Направо си му обявиха на лудия,че ще играем на една игра(няма неискам),а тя се казва"да видим на кой ще му свършат кинтите първи"

173

82-ОМБР

преди 2 месеца

Господи,прости ми дързоста! Сложили един до друг Исус Христос и Владимир Путин,бил зададен следния въпрос:"Кой от тези двамата е спасителя на света"? 87.24% дали категоричен отговор,че това е онзи нисичкия с оредялата косица и малките,преближени свински очички! Другият бил някакъв самозванец който виждат за първи път.

172

ГИНЕС

преди 2 месеца

Путин излъга украинците, че няма да ги нападне! Путин излъга войниците си, че отиват на учение! Путин излъга народа си, че няма да нападне Украйна! Путин излъга целия свят! Това е безспорно най големият лъжец между лъжците? Напълно си е заслужил човека премия от рекордите на Гинес!

171

Анонимен

преди 2 месеца

Защо да треперим! Само аз ли забелязвам, че Европа набира военна мощ, а Русия се похабява? Русия влезе в капан и капана щракна, а дърпането и мятането не помага! Руснаците ще се бият до cмъpт, защото путин смята това за правилно!

170

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Само да припомня на русофилите, че според Вовата ВСВ е започната от Полша, която е накарала Хитлер да ги атакува.

169

82-ОМБР

преди 2 месеца

...Говорителя на кремъл внесе разяснение. "РФ признава върховенството на Невидимия,но одбелязва,че Световното Спасение е прерогатив единствено,и само на законната власт в РФ,и никой,по никакав начин няма право да и се вмешателства по този казус!

168

82-ОМБР

преди 2 месеца

Президента Путин издаде специален указ днес! Поради основната роля отредена на руската федерация,и гарантираното и право относно всички мерки и решения заплашващи Света,и неговото съществуване.Моралната и отговорна тежест за неговото спасяване,която РФ пое и гарантира... Днес 20.03.2024г. със СПУ(специален президентски указ) се отменя обещаният от Невидимия "Ден на Страшния Съд" (правната тежест на указа е в сила от полагането на прзидентския подпис)!

167

Анонимен

преди 2 месеца

България, Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватска. Все българоговорящи братски страни, отбор юнаци, които лесно можем да се обединим във федерация и никой неще посмее да ни нападне!

166

мда

преди 2 месеца

Дааа тя Русия е виновна, че американците си направиха военна база там. Те иначе не са искали. То бива пропаганда, но тези през просото карат

165

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Боли ме ....я за Украина камо ли да треперя за нея!Какъв умолишен е писал тази статия?

164

Лагрестин

преди 2 месеца

Ако всеки си гледа собствената страна и няма болни амбиции да присъединява територии,тогава никой нищо няма да може да разпали.