240

Мирът се разпада,

преди 2 месеца

отиваме на война! Внимавайте кого и какво избирате! Започва подготовката! Ако си мислите, че е фейк, прочетете отново написаното! Българите ще са първите като за фураж! Честито евроатлантици! Айде с останалата преостаряла техника на изток и успех! Как беше поговорката - като не искаш мира на ти секира!

239

Анонимен

преди 2 месеца

До 270. Ами нямаше. Ако украинците бяха подписали договора в Истамбул щяха сега да са си цяла държава .

238

Малко инфо

преди 2 месеца

1989 комунистическа КНДР наброяваше 17 милиона граждани, УССР над 52 милиона, а НРБ - 9 милиона2024 комунистическа КНДР - 27 милиона, демократична Украйна - 25 милиона (инвалиди 1 500 000), а европейска РБ - под 5 милиона. Военните релси да доста криви. Особено в Европа.

237

Фродо

преди 2 месеца

Мордор ще иZгори

236

Анонимен

преди 2 месеца

Много искам да сме на военни релски! Тръпна в очакване да ме пратят в Украйна или където искат да ме пращат. Готов съм да умра за европейските ценности.

235

Чисто

преди 2 месеца

До всички, в България копейките са малцинство но пък много шумни!Само един пример: вой да небесата в нета за моччаа ама когато трябваше да го пазят на ЖИВО дойде НИКОЙ хахахахахСъщото ще е и с гАлоша

234

Анонимен

преди 2 месеца

Каква икономика в ЕС? Тя загива

233

Анонимен

преди 2 месеца

Идва НАТО да гази БЛАТО!

232

Анонимен

преди 2 месеца

До Много лъжа Има една МНОГО ИЗВЕСТНА реч на руския фашист в Кремъл, малко след анексията на Крим, в която той казва, че Русия няма никакво намерение да има претенции или да присъединява нови територии от Украйна. Наглостта на КГБистите няма край, както и лъжите им.

231

Много лъжа

преди 2 месеца

До Анонимен 270...........Русия е АГРЕСОР по всички правила на международните отношения! По простата причина, че сама е нарушила договора подписан лично от Русия, с който тя, заедно с Великобритания и САЩ са ГАРАНТИ за териториалната цялост на Украйна и нейната неделимост, като в замяна на това тя се задължава да предаде на Русия ядрените оръжия намиращи се на нейна територия! Поне прочетете малко преди да вдигате лозунгите!

230

Някой

преди 2 месеца

Това иска САЩ. От къде мислите,че Европа ще купува.

229

мак

преди 2 месеца

Винаги споменават опасната и омразната им русия, но не и сев. корея, която също се въоръжава като за световно. Ако не бяха санкциите и намеса в тази война, нещата щяха да са съвсем различни. Да благодарим на ес-началниците.

228

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 271 Русия нападна Украйна избива населението и унищожава градовете и икономиката й, но не е агресор, а освободител. А "еврожендарите" не могат да го разберат това нещо.

227

Анонимен

преди 2 месеца

Путин не е диктатор. Той е пратеник на БОГ, ангел на справедливостта, доброто, възмездието, светлината и мира.

226

Анонимен

преди 2 месеца

Русия не е агресор. Освободител е тя на поробените от фашисткият бандеровски ботуш народи.

225

Мне

преди 2 месеца

До Българин Ц. Благодарение на САЩ и ЕС ви се даде ВЪЗМОЖНОСТ да живеете в демокрация. Вие я ПРОПИЛЯХТЕ, затова сега ви управляват пак руски слуги като Радев, Боко, Кирчо и т.н.

224

Анонимен

преди 2 месеца

На Русия и трябват пет минути за да неутрализира целият така наречен Запад и още пет минути за да го изпари във вечността. Русия ще победи във всякаква война, най - вече ядрена!

223

Анонимен

преди 2 месеца

В Латвия беше организирано шествие на войски от SS. Шествие на латвийските легионери от Waffen SS се проведе в Рига. Подобни паради в страната се провеждат ежегодно на 16 март. И Европа гледа на това с добро око, забравяйки за присъдата на Нюрнбергския трибунал. В същото време латвийските историци и политолози смятат подобни шествия за норма. В Латвия парадите на СС се представят като борбата на нейните граждани "за свободна страна" по време на Втората световна война.

222

Анонимен

преди 2 месеца

Щом папа Франциск е поздравил Путин с победата, значи това е правилният президент. Мен не ме интересува по - нататък 6e3pogHuцuTe русофоби какви словесни guapuu бълват по адрес на Путин, Русия и народа.

221

Българин

преди 2 месеца

Благодарение на ЕС и САЩ днес ние българите всеки ден можем да ядем банани и живеем в демокрация.