94

Позна ли го?

преди 3 месеца

д 93 "Политическа форма, характеризираща се с фиксиране върху потискането, унижението и виктимизирането на една общност (1) и свързаните с тях компенсаторен култ към Единство, Чистотаи Сила (на общността) (2). Характеризира се с наличието на една масова партия насочена към милитаристичен национализъм (3), която отхвърля традиционните елити (4) и отменя демокрацията и свободата (5) и упражняваща вътрешно прочистване (6) и упражняваща експанзия "навън" (7) извършена със сила (8).

93

Анонимен

преди 3 месеца

"До Анонимен 90 "Споменавам ги. Доволен?" Не, не ги споменаваш и отговора ти е ПОКАЗАТЕЛЕН." - Ето, споменавам ги пак. Споменавам ги пак. Споменавам ги пак. Колко още пъти да ги спомена, за да проумее мозъка ти, че съм ги споменал хахаха

92

Анонимен

преди 3 месеца

"До Анонимен 89 "но не е фашист." Грешен отговор. ИзгорЕ ти маската." - Хайде напиши какво означава думата фашист тук. Тъкмо най-сетне да провериш в речника значението й хахаха

91

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 90 "Споменавам ги. Доволен?" Не, не ги споменаваш и отговора ти е ПОКАЗАТЕЛЕН.

90

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 89 "но не е фашист." Грешен отговор. ИзгорЕ ти маската.

89

Анонимен

преди 3 месеца

"Я кажи, защо не спомена китайските гмуркачи, плувци и гимнастици в "толерираните" от МОК?" - Споменавам ги. Доволен? хахаха

88

Анонимен

преди 3 месеца

"Я кажи, Путин диктатор фашист ли е?" - Путин е диктатор, но не е фашист. Не е лошо да погледнеш в тълковния речник, какво означава думата фашист, преди да я използваш. В Русия нещата функционират както в Бг през 90-те години. Няма как да харесвам подобно нещо. А в САЩ нещата функционират по не по-добър начин, само че инструментите са други, понеже ситуацията там е различна. В Китай пък управлява партията - не благодаря. Имах надежди за ЕС, но се оказаха напразни. Еми... каквото такова...

87

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 87 Я кажи, защо не спомена китайските гмуркачи, плувци и гимнастици в "толерираните" от МОК?

86

Анонимен

преди 3 месеца

"Не разбрахте ли, че не успявате да се прикриете и е безмислено да се опитвате." - Последната грижа в живота ми е да те убеждавам в нещо. Аз ти казвам как стоят нещата с моите разбирания. Ако искаш приеми, че са такива, ако не недей. Все ми е едно хахах Щом сте толкова ограничени, за да си мислите, че или си фен на Левски, или на ЦСКА, тогава ваш проблем. Явно не осъзнавате, че е възможно да не харесваш нито единия от двата отбора. Явно при този 3-ти вариант се появява бъг в мозъка ви. хахах

85

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 83 "Мислите си, че ако някой не харесва САЩ, то задължително харесва Путин" Я кажи, Путин диктатор фашист ли е?

84

Анонимен

преди 3 месеца

"И като са толкова ербап да вземат Китай, Русия и там който друг има желание да напуснат МОК, но и те като български русофили милеещи по руския рай много искат, но нямат желание." - И на теб да обясня. Да не харесваш САЩ не е равно на това да харесваш Русия хахах Как може да сте толкова ограничени в мисленето си наистина не разбирам. Ако видиш две гроз_ни жени и кажеш, че едната не ти харесва, означава ли, че другата ти харесва? Явно според вас да хахаха

83

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 81 "Това, че не харесвам САЩ не значи, че съм фен на Русия или Китай" Не разбрахте ли, че не успявате да се прикриете и е безмислено да се опитвате. Самия начин по който представяш тези страни при МОК е показателен на кой си "фен". Я кажи, защо не спомена китайските гмуркачи, плувци и гимнастици в "толерираните" от МОК?

82

Анонимен

преди 3 месеца

"До Анонимен 79 "Аз съм АНТИкомунист" Антикомунист путинист? Това е някакъв оксиморон." - Ето, изпревари ме с коментара хахаха Това ви е проблема на про_митите мозъци. Мислите си, че ако някой не харесва САЩ, то задължително харесва Путин. Еми не... не харесвам нито САЩ, нито Путин. Коментар 81 също е мой. Там съм обяснил малко повече. Та... няма оксиморон, защото не съм путинист, а само АНТИкомунист. Други въпроси?

81

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 79 "Другото е думата "международна"." Явно не си разбрал какво ти казвам - тя не е просто международна - това е единствената организация която има ПОВЕЧЕ членове дори от ООН. И като са толкова ербап да вземат Китай, Русия и там който друг има желание да напуснат МОК, но и те като български русофили милеещи по руския рай много искат, но нямат желание.

80

Анонимен

преди 3 месеца

"До Анонимен 73 МОК е международна организация другарю, пак си се объркал нещо." - И още нещо. Това, че не харесвам САЩ не значи, че съм фен на Русия или Китай. Знам, че ти е трудно да го проумееш, но няма лошо да опиташ. При всички положения не харесвам принципа "за мен може, за другите не може" и именно затова се присмивам на МОК. Те могат да политизират спорта, ама видиш ли Русия няма правото да го прави. Да не са патентовали метода "политизиране на спорта"? Ако са, тогава се извинявам.

79

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 79 "Аз съм АНТИкомунист" Антикомунист путинист? Това е някакъв оксиморон.

78

Анонимен

преди 3 месеца

"До Анонимен 73 МОК е международна организация другарю, пак си се объркал нещо." хахаха Другарю можеш да викаш на себе си. Аз съм АНТИкомунист и точно защото САЩ ни водят към комунизъм (частен с 5 корпорации, които да държат всичко и да няма среден, дербен бизнес и държави - глобализъм), затова не ги харесвам. Другото е думата "международна". Ако Китай, Русия и още няколко държави си направят техен си МОК, ще бъде ли международна организацията според теб или ако САЩ ги няма, значи не се брои?

77

Анонимен

преди 3 месеца

Много лицемерно. Спорт, здравеопазване, образование, правохранително органи... всичко е за пари и влияние. Отдавна всички нематериални цености отстъпха на материалните такива. Най-лошото е, че се оптиват да ни го продават за демокрация, а така хората просто ще намразят демокрацията без дори да са я помирисвали.

76

Анонимен

преди 3 месеца

До Поручик Ржевски Като се има предвид, че поста ти е доста по-дълъг от моя и съм засегнал две отделни теми, явно не си наясно какво искаш да кажеш и просто мяташ всичко в менчето и ... каквото стане. Явно целта е поддържане на присъствие, а не смисъл.

75

Поручик Ржевски

преди 3 месеца

до 74Прекалено си се забил в детайлите, а смисъла ти е убягнал.