107

Анонимен

преди 2 месеца

Българи, Франция е обзета от руско влияние! Кмета на Сен Пор е забранил използването на мобилни телефони на обществени места!!! На какво прилича това? Нарушават се основни човешки права!! Това е диктатура от руски тип!!! Арестувани са 9 души протестираще срещу полицейски произвол! За какви арести става дума? Хората имат право да протестират! Какво се случва с демокрацията? Накъде е тръгнала нашата свободна Европа???

106

Русофил

преди 2 месеца

Какво да го осъждате? То руският народ достатъчно го осъди, на купен мач с куци противници взе жалките 87%, срам за фашисткият диктатор. Еталон за най некадърният диктатор в човешката история. Даже идола му Мусолини му се смее и се подиграва с джобнота китайска реплика на име Путкалини. Хахаха, да избиеш цялата опозиция, умрелите да гласуват за теб и пак да не стигнеш колоси като Ким Чен Ун, да му скъсат книжката за клуба на диктаторите, даже африканските вождове се смеят на Путкалини.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми е чудно след като всичко свърши дали ще се разцепва само Украйна или както преди 80 години цяла Европа!? И ако е Европа дали този път САЩ и Великобритания ще ни вземат под крилото си или ще ни "хвърлят на кучетата"? А всъщност кое ли ще бъде по-добре? Под егидата на Китай и Русия или САЩ и ОК?

104

Анонимен

преди 2 месеца

Луеле кви опашки за изборите в европейските градове ха ха ха ха ха. ЕС-овците са се побъркали от злоба.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Урсула каза, че изборите са заплаха за демокрацията, защото Алтернатива за Германия и Възраждане печелят. За да спасим демокрацията, трябва да отменим изборите.

102

Ох

преди 2 месеца

Днес сутринта има изказване на снежинката (американеца), че два руски Мига, въоръжени с Кинжали са се разходили над крайбрежието на сащ ( в техни територии). Изключили РЕБ-а на американците, и те само гледали и плачели, защото нищо не можели да направят. Мъка ...

101

Анонимен

преди 2 месеца

За Русия е най-добре да има диктатура, която да се бори със Запада, който иска да унищожи Русия.

100

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Ами, добре !

99

Правилно

преди 2 месеца

Еми правилно ако беше се ротиралНямаше да има поводи за критикаЩото нямаше да има избори

98

Анонимен

преди 2 месеца

Да Престанем вече,да се " занимаваме" с Русия! Русия Не се Занимава с НАС!! Да Престанем да се Молим,във вътрешните работи на Русия!!!!

97

Вьзмутен

преди 2 месеца

Пак е печатал бюлетини в костинброд

96

Анонимен

преди 2 месеца

Има една приказка: Видяла жабата, че волът се подковава и си вдигнала и тя крака. Та и наща работа такава. Кога ли ще дойде времето да ревеме където се бъркаме в работите на големите?

95

Анонимен

преди 2 месеца

Велик! Най-великият мъж на планетата! Най-великият човек на планетата! Тримата най-велики човеци на всички времена: Путин, Тръмп и Мъск! След края на ТСВ техните образи ще бъдат увековечени до образите на тримата най-велики след ВСВ - Сталин, Чърчил и Рузвелт!

94

Анонимен

преди 2 месеца

Путин-Тръмп-Орбан. Да живеят световните лидери на Освобождението от Зелените диктатори.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Щом папа Франциск е поздравил Путин с победата, значи това е правилният президент. Мен не ме интересува по - нататък 6e3pogHuцuTe русофоби какви словесни guapuu бълват по адрес на Путин, Русия и народа.

92

Бай Ганьо

преди 2 месеца

Може ли да чуем мнението *** МВнР за списъка Магнитски и попадналия в него Господин Пеевски?

91

Анонимен

преди 2 месеца

Тагаренко има последен шанс да обяви война на Русия и да ни прати на Източния фронт. После пак ще реве, че някой го окупирал и свалил фашисткия му режим.

90

#94

преди 2 месеца

До До 90 Мнението на папата не е закон но е показателно за отношението на християнският свят по даден въпрос. Дали да е избирателно или не това решава всеки свободен индивид сам за себе си и го приема или не по свое усмотрение. Това е право на всеки, а не задължение, както е при русофобите, които за 5 цента продавата Родината си и MaйkuTe cu.

89

Демократ

преди 2 месеца

Тоя ще вземе и изборите да забрани с ротация

88

мак

преди 2 месеца

До До 77. Няма драма. Няма правило. Блокират и антиукраински коментари.