50

Анонимен

преди 2 месеца

Инфлацията спада, народът живее все по-трудно!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Те се опитаха да ни направят инфлация рашките, но един немец ни направи валутен борд, важи още до днес рашки :))) България винаги се е дърпала от вас, явно има защо, не се напъвайте излишно :)))

48

Анонимен

преди 2 месеца

Тоа па си прави устата за връщане на стари цени. Играта свърши бе, мен. Да се беше сетил 2020 г. Ама нека да позная. Тогава пак висеше в нета, нали?

47

Глупости!

преди 2 месеца

Розови неолибера3тки мечти!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не говори за върщане на стари цени, за наказавнае на виновните, за мерки, да не се стига до същото...

45

Анонимен

преди 2 месеца

Годишата инфлация, ама според месеца, ама паднала на годишно, според месеца ... Ама годината иа още 9 месеца и половина ...

44

Анонимен

преди 2 месеца

Отивай в Раша, тоест матушката си, там цените не се вдигат и всичко е розово комрад :)))

43

38

преди 2 месеца

Тос с минуса, с което пръстче ми *** турна, да ми се схване и чак до сърцето да го удари :)

42

Майстор плочки

преди 2 месеца

Почти всички цени се вдигнаха за две години, но сега имам *** принцип, видя ли че днес нещо е по скъпо от вчера, не го купувам, а вземам конкурентен продукт който не си е сменил цената, а такъв винаги има. Разбира се има качествени продукти които си търсят равновесната цена, ако производителя не може да насмогне с производствто поради голямо търсене, е нормално да вдигне цената.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилите са толкова зле, че не правят разлика между касапина джудже Путин и СССР, те са направо мало умни :))) Като станем поданици на Путин, сигурно ще цъфнем и вържем, нъл тъй русофилчета :)))

40

Зозо

преди 2 месеца

От как си продадох фирмата на малоимотен октомври месец и работя на сиво си удвоих дохода :))))))))))))))))))) Баламите да плащат на Асан Василев данъци :)))))))))))))))))

39

Qwerty

преди 2 месеца

До Зозо: И това не ги оправя,на тях им харесва! Pycopoбът не знае какво е свобода. Свикнал държавата да го храни,а той едвам изкласил да си стой там на държавната работа и да мързелува. Те и затова викат против Запада. Там хората се развиват и от там имат възможности,а той потънал в заеми злобее наред

38

Рая

преди 2 месеца

Още има до заветните 1,5 процентни пункта спрямо 3-те държави членки с най-добри показатели, но да се надяваме, че за нас ще бъде приложена гъвкавост и разбиране спрямо цялостната макроикономическа и геополитическа рамка. Стискаме палци от догодина наистина да се почувстваме европейци с единната европейска валута.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Простете ми, но това инфлациян а месечна или на годишна база?

36

Зозо

преди 2 месеца

До Qwerty... За пpocтитe комунисти само глад и лaбyт. Само това ги оправя :))))))))))))

35

Анонимен

преди 2 месеца

Къде намаляват???? Живея във Испания и всеки ден не знам но седмично се вдигат лека полека! Не съм забелязал да намаляват.

34

Qwerty

преди 2 месеца

Инфлация,високи цени,ниски заплати..бла бла ама ресторантите пълни,заведенията пълни,хипермаркетите пълни,на бензиностанцията пълна,МОЛовете пълни,на границите опашки от коли,във ФБ всеки пуска снимки от почивка от чужбина и САМО на българския pycopoб не му стигат парите! Ами замислете се друзя в държавата ли е проблема или във вас? Масата мързеливи и с основно образование? Аз не знам,вие ми кажете.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Цените се вдигат, инфлацията пада. "Статистика" през 21 век.

32

Клеций II

преди 2 месеца

Е сега се видяхме у пари.

31

До и грамажа пада

преди 2 месеца

Това винаги е било така бе тавариш.Още по дядо тошово време, защото българина е мижитypка без чувство за чест и добре свършена рабта.