18

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не ща да пращам депутаит от ПП в ЕС, а вие?

17

от 14

преди 2 месеца

Сакън някой, да не ти даде мнение. А, забравих - ако не ви отърва тука, то е анкдт и е субктивно. Ок, глей си работата, кат ги разбираш толова.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Очаквах, че Борисов ще "Счупи сглобката" на кметските избори, но както се видя, ПП и ДБ бяха тотал щета. Взеха Варна и буквално им бе харизна София, като едвам ядокопаха. 5000 гласа разлика с Георгиева! И СОС работи, като стар Симсон, дето някой се объркал и му налял нафта ... Просто сега си печели още време. Видяхме и проучванията. ГЕРБ води с масивни 10% над ПП/ДБ. И вероятноо ще дръпне още. Сега ще им припише всички злини в България, както правеше със Станишев. И ще мине.

15

Анонимен

преди 2 месеца

До Алекс 10 Аз не мога да повярвам, колко арогантен и лициемерен е. Преди два години, същия бувкално вкара Борио зад решетки. Без доказателства, без да мине по каналния ред - злоупотреби с някаква пролука в правомощията на МВР и служебното си положение, за да арества политически опонент. Това беше ГРОЗНО! А сега Петков си повярва, че едва ли не въртят БОрисов и ГЕРБ на малкия си пръст, само защото им намигнали от "институцията-която-не-се-назовава".

14

Анонимен

преди 2 месеца

До 12 - Повечето от "копейките", които познавам, най-вече разни моторости, еот бяха с две ръце за ПП и доста за ДБ, останаха МНОГО РАЗОЧАРОВАНИ от Петков и компания, като почти всички минаха към възраждане.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Че за кого да гласувам, ако не за партия от сглобката без Ге,Пи?!

12

Анонимен

преди 2 месеца

До 4 Кога си бил гласоподавател на Промяната бе, възрожденцо? С тази плоска агитация? На теб земята ти плоска. Толкова си прозрачен. Няма да спечелите, копейки, със сглобка или без. Не се напъвай. Пък и Радевите ще ви преклатят и ще ви дръпнат електората. Всъщност, Възраждане трябва да се моли да няма избори. Оттук сте само надолу.

11

Гражданин

преди 2 месеца

Ей, така и не се научиха жypналята, че ГЕРБ са в коалиция със СДС.

10

Алекс

преди 2 месеца

Про100то се наигра.Предстои да разбере какво приключение е партньорството с ББ.Ще обере всички негативи.ББ изпран и парфюмиран е готов за изборни битки.Когато кратуната е празна и Харвард не помага.

9

Възмутен

преди 2 месеца

Няма по-нагли политици от ПП в най-новата ни история. И никакви избори 2 в 1 няма да спасят провала им.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм антисглобкалист!!!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Дай Боже нови избори!

6

Анонимен

преди 2 месеца

За малка кражба се влиза в затвара , за голяма в двореца .. ! Ай честито от юли нови демократични цени на тока за населението -в добрия случай левче / киловат в по-лошия по едно евро / киловат .. И без Нощтна за да бъде гаврата пълна (( А Ботев и Левски и гроб нямат -бог да ги прости .

5

Реалист

преди 2 месеца

Кога ще са изборите ще реши президента Радев стриктно спазвайки Конституцията. Най-вероятно ще са заедно с изборите за Европарламента.

4

Анонимен

преди 2 месеца

,, Промяната " отдавна загубиха в мое лице един гласоподавател. Това гушкане с ББ им подписа присъдата. Агенциите се надпреварват да им вдигат рейтинга, но ...истината е друга. Хора гласувайте за всеки друг , но не за сглобката!

3

Анонимен

преди 2 месеца

През една седмица е екстра. Няма народа да се умори и ще се наслаждава по дълго на общия ви двоен резил .

2

Анонимен

преди 2 месеца

То за европейските избори това недоразумение ПП няма да съществува вече...

1

Анонимен

преди 2 месеца

чудесно,измамниците си отиват,Тагарев също.