24

Ти да видиш

преди 2 месеца

Днес в БТВ по повод *** на патриарха, Бог да го прости, беше като у всека манджа мерудия и гого лозанов.... и ни в клин, ни в ръкав, успя да наругае папата за лошо отношение към Укрия и правилното отношение на нашия патриарх.... Имам чувството, че ако утре в Бг имаме нов 9.!Х., Дай Боже, то гого ще бъде пръв с китка в ръце!!!

23

Анонимен

преди 2 месеца

На всички изисквания отговоря архимандрит Лойко .Голен безмилостно по Тиквата от трима папи и от Путин, той устоя и главата му е още здрава.Освен това е жив светец.Върши чудеса,гаси и предизвиква огньове,Хвърля често небесния огън върху непослушните олигарси .Шиши е също достоен но няма необходимата възраст.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Ох, само да не е лудото Ники - любителят на лимузините, ролексите и скъпарските имоти

21

дали

преди 2 месеца

Е то май избора е предрешен. Политическият свещеник, разединителят на църквата - Николай Пловдивски. И без това от дълги години се облизва за поста.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Най важното при избора на патриарх е визията . Да не изглежда умствено и физически на по малко от 105 години . Мисля че така е по канон.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Да, Мъутрофанова ще избере новия патриарх. А Николай Пловдивски също е КГБ-ст. Завърщил в Московската академия под крилото на московската метрополия. Баща му бил милиционер , служил на ДС

18

Анонимен

преди 2 месеца

Като най добър избор на патриарх за една демократична и правова държава това е американския посланик . На ротационен принципВсичко друго е слугинаж на Путин .

17

Анонимен

преди 2 месеца

В Синода е пълно с агенти и доносници. Да си спомним че Йосиф Американски поиска прошка за доносите , които е правил.

16

По същество

преди 2 месеца

Избира се от ПосолствоТО. Никакви светли памети за продали се попове подкрепящи разколници и загърбвани българските интереси.

15

hfghfg

преди 2 месеца

На Пловдивския митрополит НИКОЛАЙ най-много му отива да е патриарх.Май всички други бяха агенти на ДС преди 89-та...

14

мирянин

преди 2 месеца

Светал му памет на Неофит. А как се избира нов патриарх. Разбира се с помощта на "благословията" на руския -Кирил. Предлагат се трима метрополити, които са били агенти на КГБ и ДС и от тях се избира един. Най-вероятно ще изберат Виликотърновския Григорий или агент Ваньо. От Синода не искат да изберат сливенски метрополит, защото предложените двама не се били агенти. Затова провалиха избора

13

Анонимен

преди 2 месеца

Те сливенски митрополит още не могат да изберат а къде остана патриарх.. Но след като патриаршеския стол е вече свободен апетитите ще станат още по-големи. Сега ще има бой за това кой да стане патриарх.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Вероятно ща е Пеевски ... ще съвместява. Но да не гадаем. Посланикът отдавна е избрал точната ...

11

Анонимен

преди 2 месеца

Живот преминал в слугинаж на силите на злото - на американските му господари

10

съболезновния

преди 2 месеца

За съжаление идват тежки моменти за народа ни.Ако в турското иго църквата е била опора и е запазила народния дух, то д нес нещата стоят по друг начин.Християнството е заплашено вече от ислямизирана Европа.Доган и ДС опитаха модела за етническия мир и включването на БПЦ в обръчите от фирми, но заплахата е вече иде от джихадите в Европа.Така модела на ДС Доган ще претърпи изклщчителен фалит, а БПЦ няма алтернатива.Тя мислеше да си живурка като в османско иго пад сянката на падишаха с пешкиша

9

Номинирам

преди 2 месеца

Семейство Лоурър!

8

Що за въпрос?

преди 2 месеца

ДАНС ще кажат кой милиционер с брада ще е!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Влизам в сайта и виждам 10-тина новини, че той си бил умрял. Голямо важно! Чудо невиждано! Всички сме хора и всички някой ден ще умрем! Някой вас пише ли ви по сайтовете като умрете? Какво е направил този за България? Разнасял е една смешна човеконенавистна религия от която ползите са спорни.

6

Анонимен

преди 2 месеца

не зная и не ме интересува. що ме питате ?

5

Wc teleshop

преди 2 месеца

Баба Коска от рекламата за Стийм Моп може да го замести