32

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото и да са целите на птин в Украйна, очевидно не се справя. Наистина трябва да се сложи край на този конфликт, но руснаците не са способни на това. Най-добре е Западът да се намеси и да вкара войски с окиротворителна цел. Така нашите копейките най-накрая ще са доволни - нали само за мир дърдорят.

31

Вър на ичка си айна

преди 2 месеца

Koйто е давал парите на Навалеца, след като Навалнярната съпруга и нейния любимец Волфович получават достъп до сметките на Навални, тия двамата окупират финансовата полит пирамида създадена от Навални. Не на шницел, на клетки ще те разглобят и кеф ти във Висла, Кеф ти в Днепър или болшата река Волга да захранят с теб кротушките. Тия красавци яко похлъзнаха Навалеца, предадоха го и го ограбиха отделно си играха нахуйкозаместители. Това ли е елитът който ще управлява Русия? А? Вър на ичка си айна

30

Еми така е

преди 2 месеца

Предателите ги печат на тих огьн и с право ами нашите 32 полови кога

29

Анонимен

преди 2 месеца

Какво го плюете човека, бре? Искал е да натрупа малко слава. Не е първия, нито ще е последния. Малко ли хора, за да обвинят и осъдят някой -си поръчват бой? Гледали сме не само по филмите. Не е открил топлата вода. Дано поне е изкарал малко пари покрай резила!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Споко след изборите утре всичко ще утихне.

27

До Киро Канадеца

преди 2 месеца

Ми да си ходят в Раша. Путин ще им се зарадва - готово пушечно месо за Украйна.

26

Възраждане

преди 2 месеца

Навални се самоотрови, а след това се самоарестува и самоосъди, а накрая и се самоуби с тромб, за да очерни добричкия и невинен Путин. Този Волков се е самопребил с чук пак със същата цел. Така и Украйна се самонападна и сама си бомбардира цивилното население, за да обвини Путин.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Пребили са го работодателите му, за да изкарат още дивиденти от него. Врагът нямаше да го понатупа, а щеше да го направи директно на kaйма, за да няма сега как да реве, че е жертва. Още малко и ще се отърват от него понеже не става и за жертва.

24

путин

преди 2 месеца

е УБИЕЦ

23

Киро Канадеца

преди 2 месеца

Никой не споменава, че в Литва има 25% от населението чисти руснаци. Те са маргинализирани и им е забранено даже да говорят на руски. Как да не си го натупат. За тях той е олицетворение на злото.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Литовците трябва да екзекутират тези ако ги хванат. Излишно е да съдят такива.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Поредния фалшив герой

20

Анонимен

преди 2 месеца

Закопаха Навални и намериха нова мишена за жертва. Магнитски точно така го ликвидираха. Всичко е пропаганда. Доказателства обаче нямат за Волков. Все по-некадърни агентите.

19

Сбогом Гринго

преди 2 месеца

Пребил го е руснак който е загубил своя син на фронта.Интересно защо не го е довършил.

18

манол

преди 2 месеца

РУСИЯ Е СТРАНА НА ЗЛОТО. СЛАВА НА УКРАЙНА.

17

Фантомас

преди 2 месеца

Да се радва че е прескочил трапа.Вече ще знае че езика трябва да е зад зъбите.Хиляди руснаци загиват срещу едни бандеровци със свастики и пречупени кръстове по телата си ,а тоя защитава комика -наркоман Зеленски

16

Анонимен

преди 2 месеца

Другарю Волков, как си счупихте ръката? Докато удряхте краката си ли? Или Ви счупиха ръката, за да е по-драматично? Поне да бяха ви счупили и едно ребро за да е малко по-реалистично.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Пуснаха от дупката къртицата да тропоса с бели конци поредните лъжи. Ако не беше жалко щеше да е адски комично. Тези си въобразяват, че сме плоски американци да вярваме, че всичко, което лети се яде. Счупих си вика ръката. Хахахахахаха това не е лапсус. Човека си е счупил само ръката, но лявата ръка явно, понеже с дясната се почиства след тоалетна. Не си е счупил крака, за да обикаля по студиата. Нали помните един български журналист когато го пребиха? Е, веднага ли хукна да разказва?

14

Пею

преди 2 месеца

ДЖУДЖАКА И МЕДВЕДЕВ ГИ ЧАКА СЪДБАТА НА ЧАУШЕСКО.

13

Традиция

преди 2 месеца

Обичайна практика в Русия за побой или убииство,с Чук.Измислено от чекисти ,болшевики,белогвардейци и петлюровци.