22

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам нивото на коментиращите,направо се отчайвам.Една се жалва,че била мюсюлманка и я нападали по улиците(не знам за такъв случай),други се жалват,че ни давали пари от ЕС,които се крадяли(тук има известна доза истина),но никой не дава разумно решение,а само оплаквания.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Най много се възползват от този казус герберюгите! Толкова са се възбудили от ексцесиите, сякаш те са ги организирали, за да обвиняват кмета Терзиев! Патриотите си реагират рутинно!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Нали пребориха мигрантите бе колко хвалби имаше...

19

Белязаният

преди 2 месеца

До висините на престъпната ерархияДа ви е познат този филм

18

Анонимен

преди 2 месеца

Добре,че ни го каза,иначе нямаше как да го разберем.Аман от анализатори с с ниско КПД.Предложението на ГЕРБ ДПС било закъсняло,но навременно.Ха,ха,ха!За негово сведение това не решава въпроса.Трябва да се разселят в пограничните райони и там да се контролират.

17

Белязаният

преди 2 месеца

Тони Монтана е кубински бежанец, който отива във Флорида през 1980 г. и си проправя път в организираната престъпност. Тони Монтана е криминален затворник, който бяга от комунистическия режим на Фидел Кастро, прочистващ Куба от престъпници. Първото престъпление, което Тони Монтана извършва на американска територия, е убийството на друг емигрант, нарочен за комунист. Това му осигурява официално разрешение за оставане на територията на САЩ. Впоследствие Тони Монтана посредством убийства, жестокост и престъпления успява да се пребори с конкуренцията на местните американски престъпници и се издига

16

Анонимен

преди 2 месеца

До О, божке О Боже колко си т ъ п!? По НК има член за незаконно преминаване на държавната граница. Мястото на тия е в затвора, а не по улиците! И знаеш ли ти игноранте, от санкциите в които участваме по волята на ЕС, от отказа ни от Южен поток, от сриването на атомната ни енергетика, от антииракската коалиция в която се включихме под западен натиск, и от вноските които плащаме за членство плюс отказа от руски петрол, ние губим в пъти повече отколкото ни подхвърля ЕС!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ли значи завишено присъствие на мигранти? А броим ли украинците? Един руснак отива във Воронеж и иска да отседне в някакъв хотел в който е отсядал и преди. Казват му, че не може, защото е зает от украинци и са там вече 2 години. Украинска окупация на света.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Аз лично съм българка и не бих се осмелила да ходя свободно по улиците. Всякакви диви селяни се чувстват свободни да ме нападат. Расистката, ционистка пропаганда се лее с пълна сила. Но проблемът ще бъде отнесен до Международн ниво.

13

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Такива кардинални " успехи" на $глобарията, превърнсха България в ека рисаж за аму джи престъпници, действащи на грипи. евро жендария е.

12

Стига бе

преди 2 месеца

От МС казаха, че няма мигранти в България и това е дезинформация.

11

Хмм...

преди 2 месеца

Още по-завишено ще става! Не бъдат ли изгонени незабавно тези орди нашественици, след време те ще изгонят нас от собствената ни страна. Е*ал съм ви и Шенген-а и чудото! По-добре вън от Шенген, отколкото с тези под един покрив. Сглобката да се разпадне окончателно, а всички участници в нея на съд за геноцид срещу собственият си народ! Запалиха Европа с тая напаст, сега ги препращат и у нас да изгорим и ние!

10

Корупция

преди 2 месеца

Дава се гражданство на лица който не знаят български език и история!

9

Анонимен

преди 2 месеца

А каква е защитата за българи мюсюлмани от нападения по улиците. Или ние не можем да живеем в собствената си родина, но всеки чуждоземец стига да е ционист може най - удобно за си властва. Колкото до мигрантите - това са хора подложени на най - брутален геноцид, за да могат евреите да си разширят границите.

8

Жако Фенбах

преди 2 месеца

Ясно, че големи маси чужденци неевропейци ще създават проблеми, но пък и да не си зтваряме очите пред процъфтяващия расизъм в България, ако група студентчета от Индонезия се разхожда кротко и хрисимо, няма кой да ме убеди, че няма да станат обект на ругаттни и провокации, Ганннчо нагледно демонстрира какво е да те мачка старшината, има разлика с полковника.

7

Ужас

преди 2 месеца

Центъра на София вечер е като Багдад,страно от къде бедните бягащи от войната!!! бежанци имат пари да наема и купуват имоти в най скъпите места в центъра на София?!?!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Ilia lasarov sin na 4engeto bkp mitko lasarv non stop po posokstvata v 4ujbina milioneri zelia agal ot solunska i vitoscha magasini apteka davat podnaem ta komunjahite baschta i sin lasarovi s imoti da napravat neschto sa bejanzite ot komunjagi jivkovisti bkp vse oschte se obajdat i sa na vladt baschta sin ilia lasarov i baschta mitko lasarov isvesni sa novobogataschite v sofia ot dakaveri zarvuli sega milioneri jivuschti na vitoscha

5

Алек

преди 2 месеца

Ако не се справите с тарамбуките които довлякохте в бялата ни държава , ние ще се оправим с тях а после и с вас скъпи управляващи.И само да подчертая политическа власт по дефинициа няма....

4

О, божке

преди 2 месеца

Този не е излизал от България? Какво завишено присъствие му се привижда. Я да пообиколи до Германия да види за какво говори. И докога българина ще иска само плюсовете на ЕС. Значи да дават пари за развитие, друг е въпорсът, че ги крадете, но като искат да поемем част от емигранитите, които са пробем на всички, а не мерси. Този съюз така няма да го бъде. И са прави немци и австрийци да се сърдят, защото освен мигрантите, гледат и половината ни апачи. Но тук някой игнорант излиза и крещи: Долу Ес.

3

Факт

преди 2 месеца

По голям проблем са селяните дошли в София, те рошът и унищожават софия с простотията си.