71

Анонимен

преди 2 месеца

До maca То валутен борд, ама в главите на хората няма борд. И си правят каквото поискат, включително и глупости.

70

maca

преди 2 месеца

Сега тоя в статията говори пълни глупости - бил правил проучване на пазара на Латвия, Литва и Естония преди и след приемането на еврото хахахахах. Ало проучвателя и да си правил проучване , за което силно се съмнявам, то няма база за сравнение, защото България е във ВАЛУТЕН БОРД - преведено на български ние сме вързани за еврото с твърд курс. КРАЙ! От тук нататък който каквото иска да си говори, но ще са пълни глупости. Прибалтийските страни не са били в борд.

69

Балонджията

преди 2 месеца

Аааа, не! Има балон, не заблуждавайте хората. Апартаменти и други недвижиими имоти вече не се търсят, защото са станали повече на брой от народонаселението и цените на 5-стайните апартаменти в София са вече 5-6000 лв. В Париж пък саощепо-евтини. Затова брокерите вече взимат по 10 лв комисиона на сделка. Истина, истина ви казвам!

68

Анонимен

преди 2 месеца

Купуват с мъртви пари, кредитите са малка част. Нямат какво да си правят парите които имат и ги набиват в имоти. Това е проблема на обикновения човек с пари. Щом всички правят едно и също обикновено е губещо. Аз ще изчакам. Реално изгорях с много пари от инфлацията ама се надявам, че като бумне пазара ще спечеля..

67

Другаде

преди 2 месеца

не знам как е, и не ме интересува. Преди няколко години в Пловдив тръгнахме да купуваме жилище на малката щерка. Всичко що се строеше беше продадено още в изкоп. Бяха останали тук там само огромни апартаменти. А в завършените строежи, където бяхме втори за оглед, още на първия вадеха стоп капаро и жилището заминаваше. Едвам хванахме последния влак както се казва. А какви са цените на гаражите и паркоместата няма да пиша, защото няма да ми повярвате. И всичко се продава!

66

Вярно е

преди 2 месеца

Навсякъде реклами за имоти. Апартамент на цена на къща на 40 мин от Лондон. Уот ар я мийн?

65

Анонимен

преди 2 месеца

Странна работа , уж парите били слама , пък пари искат за имотите .Абе стискайте имота , за какво са ви тез обезцени пари ?

64

Кандидат купувач

преди 2 месеца

Като минем на свободния пазар на тока и сметките нараснат х4 не ми е ясно тези с ипотеките как ще се оправят. Иначе купувайте - сега е момента за апартамента :). Аз ще изчакам да влезем в еврозоната и ще пазарувам от ЧСИ на промоция :)

63

Адвокаат

преди 2 месеца

1-София прави деформация на пазара на НИ. Защото всички пари са натъпкани там. 2-Цените в провинцията ще растат само нагоре да догонват тези в западнала европа.3-излишните пари се инвестират в НИ защото няма в какво друго ценно да се инвестират.

62

Българинъ

преди 2 месеца

wishful thinking

61

човече

преди 2 месеца

БУМ? ;)

60

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости на таркалета

59

Пишете

преди 2 месеца

колкото да се самоуспокоявате! Ми все по-високи ще стават цените. Никакъв балон няма да се спука! Както е тръгнало и с кредити да се заробвате пак няма да успеете да си купите нещо. И по-добре. Стойте си където сте се пръкнали

58

@@@

преди 2 месеца

Проблема в случая е кой решава къде да се насочат инвестиционно парите, даже и тези от корупция и нелегални дейности.При нас тъй като туристическите обекти вече са шит, справка Черноморието, Банско, Пампорово и други чудеса със затворени комплекси, от 5 години насам така наречените инвеститори/мутри + банките направиха същото в жилищното строителство, резултата е тези нива на цените в момента на имотите, а дали толко струват ще се разбере след като някой от тези играчи реши да кешира..

57

Общество

преди 2 месеца

Търсят начини за медийна пропагадна по темата, с което да привлекат клиенти.Реалността е съвсем друга, и те го знаят.

56

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 52 И дай сега да си дадем апартаментите на мигрантите ли бе?

55

Купувач

преди 2 месеца

Преди известно време започнапме търсене на имот с цел преместване в по-голямо жилище. Настоящото е наследствено стара тухла, но малко. Започваш търсене и ти се закачат куп брокери. Моя опит с тях е много лош - нагли, арогантни, ниско образовани, искащи комисионна, за да ме заведат до адреса на обявата, която съм харесал. Като им кажа, че за това няма да дам стотинка и че за всичско останало си имам юрист и то с много опит - разговора приключва. За мен те за голям тумора на имотния пазар.

54

Банков служител

преди 2 месеца

Поредната платена статия, с която брокерчетата се опитват да съживят умрелия пазар. Нали гледам при нас в банката ипотечните кредити продължават да намалят. Хората спряха да купуват. Единствения начин това да се промени е да има корекция на цените надолу

53

Peeep

преди 2 месеца

Хахах, каква смешка, Еврозоната, била фактор за увеличение цените на имотите. Абе, аланкоолу, те имотите в Испания, Португалия и Италия са по-евтини от тука, бре!!! Нали и там живеят хора, нали и там вземат масово 1000-2000евро. Процентът на хората с големи доходи е като при нас, не са многоо. Ще ме скъсат от смях тези брокерчета, хахахах.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Преди месец имаше статия че сделките са спаднали, сега че имало бум - хахахахаПлатена статия от брокерите на имоти