68

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да ви управлява само Чалгарската интелигенция и хората на изкуството - Слави Чалгара, Боко Пъдара, Тошо Свинара, Ицо Комара и Мишо Шамара. Само хора на културата с артистични псевдоними. Чалгария култур култур!

67

Неизвестен

преди 2 месеца

До сега в Парламента по-простии по-вулгарни от ИТН сме нямали.Дано на следващите избори да изтекат в канала.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Герои на Чалгария, напред с Кукубенд парламент в Турския Шенген! Развейте европейското знаме с кръглата месечина по средата! Слава Месечина! Маестро, кючеци, турски мехтери!Месечина, месечина, йой йой, йой йой!

65

Анонимен

преди 2 месеца

И на децата е ясно че се изменят закони от управляващите партии Ако сравнят обаче разходите на народното събрание при "тато" и сегашните ще ни се замае главата. Данните ги има защо да не се публикуват Отидоха в Индия . Държава с над 1 милярд и 300 милиона население и ние с 6 милионаКолко са народните представители в Индия и колко в загиваща България. Затова и децата още в 5_6 клас планират кога ще я напуснат ши са прави Държавата ни се състои от парламент и държавни и общински служби.

64

тоти

преди 2 месеца

Абе джуджета...кой ви докара тука да се срамуваме от вас,що за *** още има в тая държава Боже!!!

63

Ротацията

преди 2 месеца

е Нашето ЕвроАтлант Спасение!

62

КРИСИ

преди 2 месеца

Гнусни,невъзпитани и нагли *** са хората от Има тъкъв народ-какво правят в парламента-клюки,злобни изказвания и обидни подхвърляния към другите-НАИСТИНА ЛИ НЯМАТ ПРЕЦЕНКА ЗА СЕБЕ СИ?ДА СЕ ПОГЛЕДНАТ ОТСТРАНИ-СРАМ МЕ Е,ЧЕ ИМАМЕ ТАКИВА ДЕПУТАТИ-ДА МИСЛЯТ ПАК КАТО ГЛАСУВАТ за ТЯХ-ВАЖНОТО Е ДА ВЛИЗАТ ПАРИ В ТАКА НАРЕЧЕНАТА ИМ ТВ-впрочем гледа ли я някой?

61

09

преди 2 месеца

Да се затвори тогава и без парламент

60

Анонимен

преди 2 месеца

На следващите избори ,ПП и итн че се конкурират за последно място

59

Анонимен

преди 2 месеца

от тошко африкански опредеелено няма смисъл

58

ПП Прецеденти при

преди 2 месеца

Прецедента!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Aко ей тия предатели преди 2 години не бяха свалили правителството на ПП/ДБ/БСП/ИТН с напълно измислена причина, сега ситуацията щеше да е съвсем различна, а ГЕРБ и ДПС щяха да са наврени в ъгъла! Точно тяхна е вината да нямаше изчегъртване, и това е нормално, тъй като бяха троянски кон на ДПС и ГЕРБ за обиране на протестния вот

56

до 59

преди 2 месеца

и другите кукундрели от Възраждане. Мястото им е в северната колония

55

Свобода

преди 2 месеца

единствения смисъл то нови избори, би бил да изритаме и малкото останали депутати на ИТН.

54

ze nigmar

преди 2 месеца

Каква е тази селска трупа?:)))

53

ганьо

преди 2 месеца

До 54. А преди Баце и Пеевски къде беше бе, глу.пак? Кога ще разберат олигоффрени като теб, че който и да ни управлява все ще сме там.

52

У бре

преди 2 месеца

Йорданов от ИТН е мъжката Лена Бориславова ! Когато и да си отворят устата,все глупости ръсят! Разликата е,че Тошко няма как да "роди" друго, за разлика от героинята на парапета..

51

Анонимен

преди 2 месеца

До д.... Е да де , няма такъв като Тошко , има такива като Баце и Пеевски , и България затова е на ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС , ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ ,... налЕ !

50

маалатъ

преди 2 месеца

Че, то у наштъ държава вече не остана нищо "Смислено", бе, Тошко!!!! Кът съ почне от вас (ИТН), та състигне до това какво се разбира под понятието "държава" в Бг!!! Например, наштъ Власт гледа на държавата като.... Баница, която може да си хапне когато и колкото си поиска!!!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Той жена си не може да оправи, държавата щял да оправя...