155

целата е

преди 2 месеца

да успиват народа, докато пълнят държавата с арабска ***,която НИЕ ще изхранваме.Това е идеята на евро отпадъците - България буферна зона и гето.

154

Денков

преди 2 месеца

До Никаква криза няма Най- вече - "Няма нужда от избори". Това, трябва да се повтаря по- често. Колкото трябва, ще плащаме.

153

Хмм

преди 2 месеца

А с докарването на овързани с белезници мигранти, вие напълно опровергавате тези внушения. Те са добри хора, но в Австрия са се объркали и са направили няколко престъпленийца. Но, тук ще се оправят. Понеже с ще се респектират от Денков, българските полиция, прокуратура и съд.

152

Анонимен

преди 2 месеца

Защо МС изкара вътрешни войски и барети по улиците на Спаси София? На истината ли да вярваме, или на лъжите на Сапунения Денко? Кой ги прати по улиците, Бай Денко?

151

Анонимен

преди 2 месеца

Да идва Тръмп и Алтернатива за Германия, за да спре този цирк на евроафрикантиците от Промяната. Ще обърнат курса и ще станат Промяна на Промяната.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Aug 25, 2022 Двама полицаи загинаха при опит да спрат автобус, пълен с мигранти

149

обективен

преди 2 месеца

Тия мигранти ако са много читави щяха да си стоят в Австрия, Германия и др.Никой няма да изпусне интилигентни и образовани мигранти при тая демогравска криза .Така че да не ми ги хвалят тия ***.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Путин забрани речта на омразата и екстремистките организации. Трябва да го последваме.

147

Анонимен

преди 2 месеца

От новините:Трима маскирани са пребили и ограбили семейство възрастни хора в Благоевград.МС: това е нормално и не е наш проблем. Ние имаме американски местожителства.

146

Евроатлантик

преди 2 месеца

Руските шпиони са много по-голяма заплаха за България от някакви мигранти! С това внушение се отклонява общественото внимание от тази опасност за националната сигурност!

145

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски нали контролира всички медии, защо не ги спре евроатлантика?

144

реалист

преди 2 месеца

В крайна сметка на всекиго му стигат 9 грама. Само трябва да са под правилната форма и на правилното място. Исторически е доказано и не изисква големи разходи.

143

Ром и сок манго

преди 2 месеца

Всички младежи да си седят в къщи! Иначе предизвикват мирните емигранти да ги пребиват, и само се насажда страх !!!

142

Идеалист

преди 2 месеца

Тази криза е на сексуална основа. Това са млади хора, които нямат възможност за наормален сексуален живот. Или трябва да станат извратеняци или да изнасилват, както става в Германия. Препоръчвам да се прочете Феройд! Да не се слущата неоглобалистите извратеняци!

141

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Тия от Министерски съвет ,в чиито вени е некакви гъмжило от всякакви микроби, нямат и милилитър Българска кръв. А турчинът Джамбазки няма да успее да отклони НИХИЛИРАНЕТО на мигранти с някакви Министерски протестчвта от гейски тип. Предстои същинско избиване на чужденци от арабски и съветски тип. Повтарям,протестът от 6-ти в градинката на Седмочисленици бе поръчка на сефарадите и турците,арменците и п..о..м.а..ц..и..т..е от министерски съвет,за да се притъпи волята за мъстъ!

140

българина

преди 2 месеца

МС да дадат пример и да си ги вземат вкъщи.... да им пукнат децата

139

аха

преди 2 месеца

Денков, къде си бе, академична мишко? Я излез сега, кажи ни нещата за Дъблинското споразумение и какво си подписвал с австрийците. Айде, бе, нали си още премиер-министър, недоносче нещастно.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Аз лично, ако прочета позиция на Министерския съвет, публикувана във фейсбук страницата !?!? за каквото и да е, не бих обърнала никакво внимание /даже и да вляза някога във Фейсбук/ Забравете го най-после това недоразумение - ФБ за сериозни неща. Партии ли пишат новините със страшни заглавия? Не! Ако не е вярно, глобявате медията бе! Простичко е! Ама това са ваши общи медии и утре пак ще ви трябват - на коалицийката, на опозицийката, как да ги глобите?

137

Анонимен

преди 2 месеца

Само свирепата ни реакция срещу предатели и *** като Денков и Кирил Петков могат да са спирачка срещу бежанския терор в страната. Това с нападнатото 17 годишно момиче въобще не е първият случай на мигрантско нападение, а влезте в официалния сайт на МС и вижте, че такива нападения са 463 само за миналата година.

136

Анонимен

преди 2 месеца

За какъв европейски стандарт,става дума,с пенсии,по 200 ,300,или със минимална заплата от 450 евро,ако това вие евростандарта,по-добре си сложете въжето,и Бог да ви прости.