160

Анонимен

преди 2 месеца

До 162 : Ела ми в казармата драги, да видиш как ще те острижа :)

159

Анонимен

преди 2 месеца

То за българите не е , а тоя си мисли , че някой му е длъжен !

158

Анонимен

преди 2 месеца

значи който види българин в чужбина, трябва да го пребива!

157

Анонимен

преди 2 месеца

Защо представяте само една от страните в конфликта? Журналистическата етика ви задължава да проведете интервю и с момчетата. В този случай аз си мисля, че тук има някаква манипулация и лъжа.

156

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя що не е в Украйна? Украйна се нуждае от млади, здрави момчета за фронтовата линия. Но този май прилича на гей и не става за войник. Сега го играе жертва, но е напълно възможно да е провокирал случката.

155

До емигрант

преди 2 месеца

Силно се надявам да ни изгонят. Само така можем да се спасим.

154

Анонимен

преди 2 месеца

До 149: Еми не може Тодор Тагарев да ми казва аз да се готвя за война да воювам за Украйна, а пълнолетни украинци да дезертират и ние да ги хрантутим. И какво точно ще работи тоя след 3 години - това е човек без никакви знания, никакви умения и никаква квалификация? В допъление, твоят коментар е поръчков и манипулативен - арабските мигранти са ни натрапени от тези, които са ти поръчали да напишеш коментара, както ни наптрапиха и украинските безделници, които не са християни, а сатанисти.

153

Куку

преди 2 месеца

Сега е редно,*** да пребие и няколко русначета,защото обичат Путин!

152

Observer

преди 2 месеца

Българина обича да мрази, всичко и всеки. Богатите, успялите,запада, америка, политиците, мигрантите, съседа, шефа, и т.н. Особенно е мразещ когато е на няколко ракии или когато седне пред компа и заппчне да излива натрупаната си омразата.Той и себе си мрази ама никога няма да го признае че ако другите разберат ще го подиграват за това.

151

До 145

преди 2 месеца

До Аман и бактъм - Ти как реши, че това са били етнически българчета? Ами ако украинецът е бил пребит защото няма 20 слънчеви бани по рождение? Или защото нашите сънародници от екзотичните махали първи започнаха да протестират затова, че приемаме украинци и даваме за тяхната издръжка повече пари, отколкото се дават на бхаратците-нищоправци? Парите идват от Европа, но за индиеца това е без значение, иска и той по 2000 на месец! Това го казаха пред репортери поне няколко от тях.

150

И без умалителни

преди 2 месеца

На 19 години мястото му е в армията , а не да ми кърши меки китки. И без зомбиращи умалителни... , моля?

149

емигрант

преди 2 месеца

бг ***!трябва да ни изгонят от европейския съюз !

148

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам коментарите и се чудя какво отрeпки са станали голяма част от хората. Някакви пребиват без причина някой и почват едни обяснения,че е заслужил да го пребият понеже е укеаинец. Абе вие нормални ли сте. Украинците за 3-4 години ще научат езика и ще започнат да работят тук. А иначе като хрантутите стотици хиляди ромеи не е проблем. Нищо,че те и след 30г няма да пипнат работа. За афганистанците да не говорим. Украинците поне са бели християни. Че скоро ще сме мюсюлманска държава

147

Анонимен

преди 2 месеца

На 15 години и вече пияни?А дали са били само пияни?

146

Анонимен

преди 2 месеца

Пълнолетен боеспособен младеж, какво "украинче"? Значи Макрон иска НАС да прати на фронта, а тези да се скатават на слънчев бряг и да гледат как се бием за странта им? Няма да стане!

145

Анонимен

преди 2 месеца

Е Бг са тулерантни и гостоприемни към чужденците, това е конспирация нали.....:))

144

Аман и бактъм

преди 2 месеца

А защо не пишете, че родителите на българчетата цял живот са блъскали и са внасяли данъци и са допринасяли за България? Какъв точно е приноса на този украинец и неговите родители за България - само точат пари от бюджета и по този начин убиват българските деца и пенсионерите, които се нуждаят от увеличение на пенсиите и от изграждане на детски болници.

143

Анонимен

преди 2 месеца

Айде чупката в Украйнаа

142

Анонимен

преди 2 месеца

Как може да пишеш "украинче" за пълнолетен гражданин, който носи пълна юридическа отговорност за своите постъпки? Защо не го връщаме на Украйна за да бъде мобилизиран и да загине с гордост в битка за държавата си?

141

Мнение

преди 2 месеца

Типично българска постъпка. Пребили някакво гейче великите комплексари, защото ромите от Максуда бият тях от 30 години. И сега в началото на Рамазана не трябва излишно насилие към бежанците. Бъдете хора, когато упражнявате закона