82

Мда

преди 3 месеца

Вчера пьтувах с -5 арабски момчета в метрото бяхме в един вагонСигурно са от пьрвата партида договорена от сглобката и денковЕ заслужавате да ги храните и да ви бият важно е да няма резил

81

Българин

преди 3 месеца

Трябва да се готвим за война! ДА!

80

Хаха ха

преди 3 месеца

Тоя ще духне на острова мигрантите ще бият и ухажват вас и жените виВие гласувахте за това

79

Анонимен

преди 3 месеца

Първо психиатрична експертиза на нечленоразделния Киро!

78

Ганди

преди 3 месеца

Тия винаги са били патерица на някоя партия,защото самостоятелно при избори ще вземат един процент,то и за това всеки ги клати тия нещас тни Ци като труженички от магистралата са,който даде повече , те са там.

77

6

преди 3 месеца

"Туй умченце",както би казал лидерът на БББ ,излезе голем тарикат-едно говори , а друго прави!Не е нещо ново, но все пак-събори Паметника на съветската армия,ще събори и Альоша,внася ново ЗЗД в НС за цензура на медиите-фашизоиден тип от ново поколение!Това момченце го гони *** и час по-скоро трябва да бъде отстранен от всяка власт!

76

Ха-ха

преди 3 месеца

Първо е белото, после кристалите, а накрая и една цигарка след парапета.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Какво им е независимото на регулаторите щом партиите ги предлагат?? Какво му е независимото на Конституционият съд щом във него са назначени партийни личности? А Киро?На дет да погледнеш все партийни квоти и после назначените били независими!Правете конкурси бе отворени за професионалисти и най добрият който е спечелил заема мястото!!! Толокова ли е трудно това?

74

анонимен

преди 3 месеца

Има ли мумурандоми на мумушмороци ?

73

Лена

преди 3 месеца

Кирчо видя ли клипа който арабите публикуваха как напаст наши младежи на Витошка? Или за теб шенгвн е важен?

72

анонимен

преди 3 месеца

Намери се кой да задава дневния ред! Смях в залата.

71

Ккв

преди 3 месеца

Киро ооо вчера в София има три сбивания с мигранти ще кажеш ли нещо?

70

Анонимен

преди 3 месеца

Петков, как дя ти вярваме след онзи запис с "наше мвр и съгласувани хора с посолството"? После казваш не било превземане, а промяна. За 9 месеца не го направихте. Явно и следващите няма да стане. Вземи си ходи обратно в Канада. Аман от евроатлантици с големи амбиции и нищожни дела. Вземи и Денков с теб. То се е видяло че чорап така или иначе няма да му дадеш

69

Дам...

преди 3 месеца

Киренце, пиленце парапетно, докато разграбването на държавата ви е приоритет винаги ще се намери начин да се спазарите и за реда на промените и за всичко останало. Единственият шанс да се сложи край на тая долна коалиция, наричана сглобка е ако евентуално вземете и се сбиете ама як бой да падне ти казвам. Иначе....нищо няма да стане, революция с заспал и продажен народ не може да има!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Шарлатанин

67

Анонимен

преди 3 месеца

Киро имтелигенто

66

Василев

преди 3 месеца

Путин ли е виновен, че българското здравеопазване е каса за източване на милиарди, или че са откраднати милиарди от строежа на магистралите!!!Там в Русия се разстрелват тези , които крадат от народа или източват за чужди компании и банки???Агент Бенджамин Фратли!ЦРУ!!!

65

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжливото Кики е шарлатаниин и уличен продавач на пробиотици.Това си личеше още от както се появи на политическата сцена.Клоун и невменяем.Хванал се е на Бойковите глупости,че е много добър стратег и даже си е повярвал.Баси мухъла кривоуст.Избори,некадърници и крадци!

64

Анонимен

преди 3 месеца

евроатлантически??? Чудя се какво ли значи това? Базедовия гном и той не знае, но си плакне мycypaта с тази дума. Ама така им казаха от ПосолствоТО, затуй драпат така тез миkpoби. БEЛEHE!

63

Анонимен

преди 3 месеца

He вяpвaм нa тoя измaмниk...