190

Щирлиц

преди 2 месеца

Контраотстъплението напредва към Одеса,после към Киев.

189

Анонимен

преди 2 месеца

Пълни глупости! Целта на Русия е да не избивате хора, както правите от 2014 насам!

188

Анонимен

преди 2 месеца

Зельо е папата на евроатлантиците - само те му верват.

187

Анонимен

преди 2 месеца

На този пак му говорят звездитеА Европа кога? Догодиа или като шмръкнеш още 2 линии, тогава Путин ще стигне до Португалия

186

А ЦЕЛТА НА ЗЕЛЕНСКИ

преди 2 месеца

Е ДА РЕОКУПИРА ДОНБАС И КРИМ И ДА ИЗБИЕ РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ТАМ

185

Анонимен

преди 2 месеца

А " целта" на Украинците,ако ме питаш мен лично.Е да ти Резнат Еврейската Пресметлива Тиква ВЕЧЕ!!Всичко Ще Отшуми един ден! Къде ще се " криеш чадо"??? Той и Руският пилот предател си помисли,че се " скри" в Испания! Ама се оказа че НЕ!-:)

184

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен, Ти ли ще ни кажеш или самите ние знаем? Русия, въпреки правото си, не е окупирала България някога изобщо, нито са проявявали насилие към населението, кланетата са ги извършвали нацистите, нахували са в жилищата, арестували са хора и с цели камиони са извозвали хора извън населените места по сред нощите и са ги убивали в общи ями, въпреки, че сме били съюзници на Хитлер, а след ВСВ , съда над престъпниците и престъпленията по време на нацизма, е бил международен , а не руски!

183

Анонимен

преди 2 месеца

Ако познавате реалната история, а не фалшифицираната, ще разберете, че Русия е една великолепна държава с велика нация, това е един достоен народ, могат спокойно да се гордеят със себе си, без угризения!

182

Анонимен

преди 2 месеца

А 1944 руската армия окупира България и налага диктатура с клане на българския народ и от тогава не се знае

181

Анонимен

преди 2 месеца

Руско-турската война, започва след голямото насилие, кланета над българите през Априлското възстание, български възрожденци, са учили в руските градове Кишинев и Одеса, именно българите се молят да бъдат освободени от турско робство, не са молили само Русия, но точно Русия ни помага и освобождава България и всички Балкански държави; западни публицисти, Виктор Юго и др., са писали за турското насилие над българското население, но не рискуват живота си с освобождение, а именно руснаците го правят!

180

Анонимен

преди 2 месеца

До ВицРуско-турската война, започва след голямото насилие,кланета над българите през Априлското възстание, български възрожденци, са учили в руските градове Кишинев и Одеса, именно българите се молят да бъдат освободени от турско робство, не са молили само Русия, но точно Русия ни помага и освобождава България и всички Балкански държави; западни публицисти, Виктор Юго и др., са писали за турското насилие над българското население, но не рискуват живота си с освобождение, а руснаците го правят!

179

Митака

преди 2 месеца

Зеленяски вземи си дозата че откачаш и ставаш КУ-КУ пълно куку . Ти си най голямия убиец в света . Може ли заради пуста дрога и пари да пратиш на фронта толкова много млади хора на сигурна смърт . За какво ти беше да сключваш съюз с дявола....!?

178

сусо

преди 2 месеца

Така става когато не си на себе си...

177

Анонимен

преди 2 месеца

А ти кой си бе Зеленски, че да им държиш сметка? Господар ли си им, какъв си? Твоята родина не е ли в Мала Азия и далеч от Украйна и тези държави? С какво право командваш тези държави и европейските държави изобщо?

176

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилите и руските които живеят в БГ получават мазна ерекция при възможността, Русия да дойде и да окупира България

175

Анонимен

преди 2 месеца

А България кога?

174

гробар

преди 2 месеца

Тази снимка става за некролог!

173

запознат

преди 2 месеца

Този скоро китайския фентанил ще го вкара в гроба!

172

Чеченец

преди 2 месеца

Наркоман лъжец и крадец виж си насрания *** и тогава съчинявай твоите глупости.Ако бях на Путин до сега щяха да ти изгният кокалите.

171

Анонимен

преди 3 месеца

Този пак е прекалил с меланджа.