70

Анонимен

преди 2 месеца

А по селата си имаме ловни дружинки... софиянци знаем, че по селата и стените бият. Лека полека боонговците ще започнат да изчезват, а съм исгурен, че никой няма да се засили ги търси. Но има и друго - тия паааразити по селата не могат да преживяват. Никъде по европа няма гета по селата, винаги са в града, защото им е много по-лесно да паааразитират. Докато не се намеси някое нпо или есср да ни държи сметка за "ценностите" все ще се оправяме с гостите по-успешно от западняците.

69

Най-голямата Партия

преди 2 месеца

Те ромите го правят това от години, но нали са електорат на най-голямата партия в Парламента и никой не смее да ги закача.

68

Маджо вика Румен

преди 2 месеца

МВР не работи. Народа пак трябва да разчита на Levski Sofia Ultras за справедливост...

67

Lina

преди 2 месеца

До 68 - дано си прав. Че леля Мария на село , която оцелява от земята си няма шанс

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Lina "Тук поне имаше някаква съпротива от младежите, а по селата ?" ------------ по селата си имаме местни таааалибани. Как си представяш, че ще дойде огообонго, ще го мушшне на 12 годишната Аайше, и че след това ще оживее да разказва?

65

Да правят като нас

преди 2 месеца

Ние на времето - като някоя група нападне някой от нашите, се събирахме целия квартал и ги правехме дармадан. Така и тия трябва - ех тийнейджърски години. Колко боища, колко истории. Живеехме като рок звезди, но без пари.

64

Ана

преди 2 месеца

Говорим за центъра на София? Започна се .

63

Анонимен

преди 2 месеца

Така е, възможен сценарий е. Ама има и един много по-кошмарен. Дето сианите и тия се разберат и си поделят държавата и престъпността. Тогава приключването ни може да отнеме много малко време. И без това много от тях се турчеят и се гордеят, че се мусумани

62

Ужас

преди 2 месеца

Тия сега Боян Расате ще ги изсипе от бой.

61

Lina

преди 2 месеца

Тук поне имаше някаква съпротива от младежите, а по селата ? По селата ще е афганистан. Значи - те бягали ( то не е ясно от какво точно ), но донесли ми зерията и престъпността със себе си.

60

Анонимен

преди 2 месеца

До ха-ха-ха "Тия араби сега ше разберат кон боб яде ли.." ----------- за съжаление българите вече нямаме съпротивителна сила - 30 години демонокрация постигнаха целта си. Но въпрос на време е огобоонговците да влезат в конфликт с тъмнооо3елените.. е тогава ще видят наистина кон боб яде ли. п.с. Съвсем прав е полк. Марков, че планините и полетата ни ще се напълнят с утилизирани новоевропейци.

59

за малко съм

преди 2 месеца

Трябва да покажем на бежанците че тук не е Европа. хахахаха за малко ставам от ВМРО.

58

Анонимен

преди 2 месеца

До ха-ха-ха "Тия араби сега ше разберат кон боб яде ли.." ----------- за съжалениет българите вече нямаме съпротивителна сила - 30 години демонокрация постигнаха целта си. Но въпрос на време е огобоонговците да влезат в конфликт с ***.. е тогава ще видят наистина кон боб яде ли.

57

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Честито - един от " успехите " а Сглобарите. Така ще е , свиквайте престъпниците и изнасилвачите ще се рязхождат наоколо.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Денков - това е руска хибридна атака.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Хихихи.. иронията е, че именно зълтопаветнните трротинеткаджии дето най-много крякат за ефропа, ефроаттлантизъма, ценностите, шенгените и т.н. ще са първите жертви на новодошлите дохтори и иншинери.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Държава, в която има жестока корупция. Всеки се мисли за най-великия. Има разделено общество, злоба, завист, схеми. Комунистически наследници, дето направиха капитализъм с подкупни ченгета. Дето не и пука за децата ѝ, щото точно "политиците" държат нарко каналите. Тази държава ще бъде завзета много бързо отвътре от арабелите. За има няма 10 г. :)))

53

Летище София

преди 2 месеца

Всеки ден на летище София кацат самолети с бежанци. Полетите не се обявяват на таблото, не минават паспортен контрол, а ги свалят директно на пистата като ги заграждат с параван да не ги снима някой?Какво крие Денков и ПП/ДБ?

52

ха-ха-ха

преди 2 месеца

Тия араби сега ше разберат кон боб яде ли - Катуница 2 в Овча Купел ше има ли хахаха. :D

51

До 51 Лекар:

преди 2 месеца

Ама ти наистина ли си толкова далече от реалността? На всичките мигранти вече им се вземат биометрични данни при регистрация и ако ги хванат в Германия, Австрия, Франция или където и да е в ЕС, автоматично ги връщат в България. Това е истината - България ще се напълни с всички престъпници от арабския свят, ще ни се подиграват всички.