128

Анонимен

преди 2 месеца

Добре им го казва на аФстрейскире фашитa, аншлус с Гитлера днес с Путлера!

127

баба мара

преди 2 месеца

финансов одит на ек за ваксините и траншовете за украина кои получава комисионнии къде ги крие

126

Анонимен

преди 2 месеца

Баце : Най-важното си остава :В България ще имаТЕ целогодишно банани , и от мене пак ще ДАМ , по 50 лева на калпак !

125

Лойкоо много говориш

преди 2 месеца

Лойко не говори от името на България ! Не се крий зад Народното събрание,а посочи поименно тези,които пратиха оръжие на Бандерите! Вие сте не повече от една дузина коп елдака! Няма заради вас всички да страдаме,когато Русия ви потърси отговорност!!!

124

Народен Представител

преди 2 месеца

До кога ще търпим народе?!!!

123

Анонимен

преди 2 месеца

В тази гадна война България освен че ще даде много повече от по-богати държави, ще и плаща след като тя завърши много, много повече. Но какво ти пука на тебе?

122

Мутрите Работодатели

преди 2 месеца

Тоест всички в България нарушават системно законите и правата на работещите бедни укриват данъци източват ДДС и си копуват скъпи имоти и коли с кражбата от народа!!!

121

Прав е Буцан

преди 2 месеца

Наистина благодарение на Борисов,Петков,Тагарев, няколко хиляди руски момчета бяха избити или осъкатени. Пита се в задачата тези тримата дали ще живеят до дълбока старост? Най вероятно не и ще се поминат от ,,естествена" см.рт,почитани в историята ,като тримата българите изб.ли най много руси

120

Лош Матерял

преди 2 месеца

129 Вместо това помогнаха на Зърнарската мафия да си купи по нов модел майбах или нов пикап от скъпите.На държавата не и пука за народа!

119

Анонимен

преди 2 месеца

БорисоффффффФ беше важно да помогнете на български бебета и дечица които се борят за живота си !Можеше да вдигнете и най ниските пенсии !!!!Но греховете са си ваши !Само не ми се хвали вие сте срам за бг.Какво ме интересуват мен чуждите държави ,вземете се в ръце ,толкова болни бебета и толкова нещастни родители има !

118

България е

преди 2 месеца

ПОЗОР!

117

Анонимен

преди 2 месеца

До сега , убитите МИРНИ граждани в Йемен са 340 000 човешки живота ... И от ''кой'' ???

116

Наблюдател

преди 2 месеца

Къде ги сметна тези 60 км от Букурещ до Дунав мост 2? По права линия е поне 230-240 км...

115

Кофти матерял

преди 2 месеца

Рус0робите са ги правили зад руските паметници *** те от червената армия

114

Анонимен

преди 2 месеца

До Искаме промяна... А вече 34г. , като бяхме слуги на ДРУГИ , защо България е на всички последни места в ЕС ?Защо се продаде цяла та държава , и станахме ли по-богати от тази продажба ?Тия ''песни'' кито ги пеете вече не вървят , защото и в другите държави от Източният блок които са членки на ЕС е имало комунизъм .Така че си ВИЖТЕ новите ''атлантици'' , и им пейте песните на тях !

113

ТУК НЕ Е

преди 2 месеца

МОСКФА!

112

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен---113 Всичките войни , наричани - ''ОПЕРАЦИИ'' на НАТО /САЩ/ , са ''хуманни'' , а ракетите им са ''приятелски '' .Има разлика от тия , на Русия , налЕ !

111

Анонимен

преди 2 месеца

нямат нищо общо с нас нито украинците нито руснаците, единствено че говорят и пишат на нашия език с техен си диалект. В крайна сметка като сме направили достатъчно мисля стига толкова

110

КОПЕЙКИТЕ

преди 2 месеца

НЕ СА БЪЛГАРИ.... ГЕНЕТИЧЕСКИ ДОКАЗАНО......

109

Анонимен

преди 2 месеца

Намврил с какво да се хвали. След 30 г ще се молим на руснаците за гази и нефт,а те ще викат -искайте си от американците