107

Анонимен

преди 3 месеца

Гешев номер две ! Пак еучаствувал в нов сериал нали е артист наркомана . Изиграл е ролята на неуловимия клоун наркоман

106

До 122

преди 3 месеца

На колко хиляди километра си от най-близката банка? Най-вероятно си съветски банкер рубльофф.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Кой го интересува Зеленски и Русия? Нормалните хора не ги интересува. Биткойн отива на 70К. Златото отива на 2200 долара за 33 грама. Лихвата върху USDT е 20% на година. Купувайте апартаменти за 2000 евра квадрата и си дръжте парите в банките на 0% лихва при 15% инфлация и ще сте мнооо богати.....

104

Анонимен

преди 3 месеца

Точно така Украйна извърши ракетния удар на жп гарата в Краматорск, за да обвини РУСИЯ Но ги разкриха много бързо. Русия от 2019 г. не използва Оперативно тактически ракетен комплекс Точка и неговата модернизирана версия Точка У (класификация на НАТО SS-21 Scarab-B) и че той е на основно въоръжение в украинската армия. Оказа се, че серийният номер на намерената в близост до гарата ракета е свидетелство, че тя е изстреляна от украинските сили. Буча също беше инсценировка. Много лъжат.

103

Анонимен

преди 3 месеца

Точно така Украйна извърши ракетния удар на жп гарата в Краматорск, за да обвини Украйна. Но ги разкриха много бързо. Русия от 2019 г. не използва Оперативно тактически ракетен комплекс Точка и неговата модернизирана версия Точка У (класификация на НАТО SS-21 Scarab-B) и че той е на основно въоръжение в украинската армия. Оказа се, че серийният номер на намерената в близост до гарата ракета е свидетелство, че тя е изстреляна от украинските сили. Буча също беше инсценировка. Много лъжат.

102

До 118

преди 3 месеца

На каква дрога си, или ти е по рождение. ;);):)

101

Анонимен

преди 3 месеца

Дали взривовете са били от руснаците? Нали Макрон за това не отиде в Украйна защото знаеше че Зеленски ще исценира нападение? Знаем ги вече неговите номера, иска да вкара и други във войната.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Зеле,защо мобилизират само укри,а не евреи и то насила?Укрите там са си създали лайфхак и за да избягат от пращане в месомелачки се преобличат като евреи.

99

Бензин

преди 3 месеца

Пекин и Пхенян работат на денонощен режим.Снаряди,ракети,дронове,всичко отива за Русия,а 9ти Май наближава,Путин е под натиск от чекисти и болшевики.Зеления търси и той оръжие но засега няма.Мицутакис му е донесъл само мастика и маслини.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Жалката истина за ситуацията - руснаците са проследили колоната от черни автомобили на зелю на път за поредното награждаване на терористи, и след награждаването удрят базата, след като вече е разкрита от кортежа на зеля, който награди терористите с искандер по главите. Смешното е че, ако руснаците искаха, можеха лесно да думнат и зельо, но го щадят, че да не се отърве толкова лесно... има за много да отговаря.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Ким Oткaчeн Ум ша му свърши търпението от слабата ефективност и ша си дръпне ракетите! Тогава ще видим без жълтypите магучая колко е магуча и как бегат по бели кюлoти! Я!

96

100

преди 3 месеца

Зелето иска 1 милион снаряди и ракети Немски Таурус,с поражение до 500 км.Дълбоко в сърцето на Русия.Нека му ги предоставят за да може тая война да свърши по бързо.Тогава взривовете няма да са на крачка от туристите.

95

Русия

преди 3 месеца

Осраинскити постановки, то се като ходи там някой се има сирени, "взривове", бункери. Смешнуту НАТУ яде яку бой.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Нахлуването беше лесно но излизането е трудно Русия стана за смях

93

Реалист

преди 3 месеца

До Немамото Евреин е ! Не им е приятно да ходят на поклонение ,ама ги държат за тия ,дето се клатят , стиснали са ги и ако не слушкат ...БУМ .

92

Анонимен

преди 3 месеца

Здравейте луZери-русофоби и магнити! Как върви контранаступа?

91

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски постоянно щъка по бойното поле, да дразни кремълньонците, ама кривогледите руснета нимоат го улучи! А пъзливия Шyткин не излява от бабункера! Героям слава!

90

Анонимен

преди 3 месеца

Психологически подход за влияние. Първо кани делегация, след това я шокират със сирени. Създават паника, настъпва суматоха. Човешкото същество е устроено да проявява емпатия. Така емоционалното повлияване е много по-бързо, а ефекта му е на мига. В такъв момент Зеленски започва да иска подкрепа за системи на защита. Щеше да е гениално ако се направи един път. Щеше да е уникално ако не беше брутално нахално да бърза с просенето. Но той няма търпение. Дори укорява който не прати последния си пирон.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Лакът брада? Едва ли е Шyткин!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Докога ще ни занимавате с тоя Зелен ненормалник.