100

+

преди 2 месеца

Путин е диктатор.Руския народ е роб на шепа луди.Путин ще последва съдбата на Румънския Чаушеску

99

Да ви светна

преди 2 месеца

До тълкуване на библият: 6 от подводниците са кръстени на князе! Седмият ракетоносец от семейство "Борей-А" се казва "Император Александър III" и е спуснат на вода на 29.12.2022 г. През тази година се очаква да бъде довършен осмия "княз Пожарски", като са заложени още два "Борей-А" - "Дмитрий Донской" и "княз Потьомкин". Всеки разполага с по 20 бр. твърдогоривни МБР "Булава" летящи на разсояние до 10 000 км. Това значи че от бреговете на Антрактида ще улучат Лондон, Варшава, Брюксел, Париж, Берл

98

Анонимен

преди 2 месеца

96 Русия може да ползва ядрено оръжие когато си иска. Управлението на Русия е достатъчно гъвкаво и може да променя доктрините според ситуацията. Точно това е причината западняците да се посират от страх, защото са виновни не за една и две войни и цялата миграция.

97

ъ

преди 2 месеца

Значи започна яката пропаганда как НАТО трябва да влезе във война с Русия, защото: 1. Русия ще вземе да набие пазителя на цяла Европа; 2. Русия може да използва ядрено оръжие. Опорките са лишени от разум, но това не плаши агитаторите, те отдавна са се разделили и с разум и със съвест. Има обаче един сериозен проблем за колективния Запад - едва ли 1 от 100 ще тръгне да се бие за сегашните "елити". Който си мисли нещо друго, просто е много далеч от реалността.

96

Библията казва:

преди 2 месеца

Ще свирнат тръбите на 7 те княза и Архангела Господен ще поведе войните си в битката със злото! Сатаната ще бъде окован за 1000 години и ще настъпи МИР на Земята и благоденствие. Ще води битката Архангел Император Александр III! Те идват пастирки !!! А с тях и края на Сатанинската ви система на злото!

95

Да бе

преди 2 месеца

2 години унищожават НАТО в Украйна, а Макрон като намекна за една френска рота, веднага замятаха атоми!

94

Анонимен

преди 2 месеца

Русия може да използва ядрено оръжие само, ако всички оператори са пияници, като Медведев!

93

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е единствената причина поради която все още не сме в трета световна ядрена война!

92

Анонимен

преди 2 месеца

89 сащ приключиха преди стигнат пубертета даже. Пикльовци с оръжия детската градина аз ще заплаша този ще набия онзи и сега яде шамари от Русия. Първо беше в Сирия сега в Русия ги ползва да си върне крайна. Първият мандат Обама лаза че префи 30 години му било забранено да се ксчва в автобуса. Расовата сегрерация и изкуственият янки патриотизъм водят до масови стрелби. Отделно янките е в депресия защото отгоре го тъпчат лобитата с две еднакви партии и тое излъган че е представен някъде си.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Русия може да се перчи с ядрено оръжие само на Молдова! И на Украйна не може! Байдън каза, червена линия! За ракетата в Полша, Кремъл напълни памперса!

90

едно ангелче ми каза

преди 2 месеца

Дали ще има, или няма да има ядрена война зависи от това кой ще бъде назначен за президент във Вашингтон! При байДън (белия бродник), ядреното ви унищожение е гарантирано!

89

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Разпадът брои ли се за застрашаване съществуването на нацисткия мужикистан? Стиска ли им да пробват?

88

Анонимен

преди 2 месеца

До запознат - САЩ са 100 години пред рашка , но този път няма да я хранят както от 1992 до 2000 г .

87

Анонимен

преди 2 месеца

Това изказване всъщност е лоша новина, защото (знаейки, че истината е точно обратна на това което Кремъл говори) значи, че Русия е готова да използва ядрено оръжие когато си поиска.

86

според мен

преди 2 месеца

Щом казват, че няма да използват ядрено оръжие, значи задължително ще го използват! Спомнете си какво говореха преди да нахлуят в Украйна! Така, че се гответе за ядрена война, живот в силно радиоактивно заразена среда и ядрена зима посред лято! Ще вали черен сняг!

85

запознат

преди 2 месеца

Посейдоните са заредени по източното и западното крайбрежие на щатите! Таймерите са включени! 2027, годината на ликвидацията на фашистките щати е близо! Остава само да се доставят още 550 хиперзвукови планиращи бойни модули авангард на геостационарна орбита! Там вече има 2750 модула! В уречения час ще ударят големите американски градове като метеоритен дъжд като осигурят ядрени гъбки на повърхността!

84

Анонимен

преди 2 месеца

82 ти първо обясни Китай или Индия са демокрации? Или може би арабските емирства и Дубай където избягаха спонсорите ти? Май света не е много демократичен и сащ имат повече врагове отколкото могат да ти спуснат за деня.

83

rambaldievskievich

преди 2 месеца

79, 'от му го не цунеш на жужака? 'баси!...

82

Анонимен

преди 2 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ 85. Има да чакаш да ти цъфнатналъмти.

81

Анонимен

преди 2 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ 80. Техни си. И "компютър" не означава само това дето ти си го представяш . И архитектурата няма нищо общо и периферията няма нищо общо и така наречената "операционна система" няма нищо общо. Кажи ся кви компютъри прайм ?