15

Анонимен

преди 3 месеца

И сега тъй като всички еврокухари тръгнаха да сипят обвинения в убийство в първите часове след смъртта на Навални, ще наричат черното "бяло" до откат само и само да не си признаят, че се изложиха като кифладжии и станаха за смях.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Русия много наивно го допусна да се върне без щателни медицински изследвания къде, кога от какво е бил лекуван. Те о сега могат да поискат информация от болницата.

13

Анонимен

преди 3 месеца

То ще е като разследването за сваления Малайзийски Боинг. Оказаха се виновни руските сепаратисти в Домбас, нищо че те неразполагат със зенитна ракета БУК с която е свален самолета. Нищо че Украинците се похвалиха в Телеграм че са свалили руски транспортен самолет минути след инцидента, а после изтриха поста си когато се разбра че е пътнически самолет..но Руснаците се оказаха виновни

12

Анонимен

преди 3 месеца

В условията, в които е бил поставен Навални, са допринесли за неговата кончина, което си е равносилно на убийство. Многократно стоене в карцер, разходки при -25 и най-здрав ще си отиде.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Напишете им какво искате да чуете и им го изпратете на руснаците да го научат наизуст и да ви го кажат че иначе оправия няма. То каквото и да ви кажат различно от това, че Путин го е убил няма да ви удовлетвори.

10

Зевс

преди 3 месеца

ЕС знаеха кой го е "убил" веднага след новината за смъртта му и това няма да се промени, независимо какви разследвания се правят, просто така им е наредено да тръбят.

9

Гошо

преди 3 месеца

ЕК иска независима експертиза... Първо няма как да иска нещо извън ЕС. Второ къде е екпертизата за Северен поток, за убитите 14000 в Донбас, за Кримския мост, Буча , Донецк, Крематорск? За биологичните лаборатории на сина на Байдън в Украйна и още и още...

8

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците им го казаха че е естествена смърт, украинците им го потвърдиха, обаче *** еврократуни едно си знаят, едно си баят.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Екстрасенс ли са ползвали от ЕК да им гледа от разстояние, че са тръгнали да казват кое било вярно и кое не?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Директорът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин представи заключение, а не версия. Русия не се интересува какво отхвърля Еесовската Зона.

5

ЕСсср

преди 3 месеца

ЕС настоява за независимо международно разследване, което да установи истината,че Навални е бил убит лично от Владимир путин! Всичко друго е лъжа и руска дезинформация

4

скоро и навална ще

преди 3 месеца

вдигне петалата . тогава пак ще разследват . Как не видяха Третосветовните проблеми в правосъдната ни система и играта на комисия . смешна работа. ЕС и ЕК какво надзорват в бг . Защо не ни помагат . Очакват ни да се удавим в бълвоч .

3

Анонимен

преди 3 месеца

То па ги е питал и им е искал мнение дали вярват или не.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Сериозно?

1

Анонимен

преди 3 месеца

А баба Пена от село я прие тази версия. Което е все същото.