14

Бидон с деменция

преди 2 месеца

да питат лидера Боката нормално ли е при няколкостотин лева пенсия за над милион възрастни хора той да е 120 кила ш о п а р и да се прави на вода ненапита

13

Краварски к0пт0р

преди 2 месеца

В кравария на всеки 3 минути умира 1 наркоман.По улиците се въргалят хиляди друсалки. Улиците са превърнати в нарко к0птори и сборища. По данни на американските СМИ за последните 2 години127 краварски военни са умрели от предозировка с фентанил. Това са нашите приятели и съюзници. Ние сме за краварските ценности.

12

ВЪПРОС

преди 2 месеца

Как върви контранастъплението?

11

Анонимен

преди 2 месеца

Детски градини в Германия въвеждат "стаи за сексуално изследване", където децата да участват в сексуални игри. Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt. Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата "свободата да изпробват детската сексуалност".

10

Анонимен

преди 2 месеца

Яшин не казва за Азовско море ако Украйна настани американски самолетоносачи какво мисли. На САЩ ще им е приятно ли ако Русия сложи ядрени бази в Мексико.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Това важи за всеки човек!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега.

7

Мхмм

преди 2 месеца

Всичките моралисти са така. Излиза, че са най-неморални и извратени. Нали и онези от фидес на орбан ги хванаха по бели *** на гейско парти в Брюксел. А в Унгария са големи традиционалисти и моралисти. Не искам да знам какви ги върши и този ненормалник кремълски. Но като знам, че е от КГБ, а се прави на смирен христиЕнин и ми е ясен като бял ден.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки втори американец е ш0пар, а всеки първи дължи на банките толкова пари, че и внуците му не могат да ги изплатят. Цялата кравария живее на версия! 95% от БГ русофобите живеят със заеми. Версиджия ли си бе русофобче мирижливо?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите русофоби са готови да станат джендери, да си сменят половете с каквито им кажат техните господари, но само да не са със страната на ценностите и правдата - РУСИЯ! Вие русофоби сте болни мозъци ей

4

Слава на СССР

преди 2 месеца

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Гледайте как Украйна напредва на фронта в украинските телеграм канали: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК

2

Анонимен

преди 2 месеца

Даже не сте интересни вече

1

Буда нудиста

преди 2 месеца

"Християни убиват християни" само защото юдеите са м/у тях.