124

Анонимен

преди 3 месеца

Асфалтец и жълта боя отгоре за софийските жълтурковци.

123

Друг

преди 3 месеца

То край има ама некадърниците много!

122

Мишо

преди 3 месеца

Киро простия пак е прекалил с друсането на парапета, та оттам са се и разместили паветата.

121

Анонимен

преди 3 месеца

Тези хора ще ни реформират. Реформата им е едно безкрайно пренареждане и преустройство, за ново крадене и устройване и оформяне на държавните органи по техен образ и подобие. Реформа на жълтите павета.

120

Герберски СмЪрдел

преди 3 месеца

Жълтите павета са нагледно олицетворение на цялото управление на Tиквочa - кражби, кражби,кражби.

119

да дадат на

преди 3 месеца

Хекимян, Фандъкова и тиквата лично за ги наредят.

118

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно ...защо за 45 години социалистическо управление не пропаднаха даже и един път?

117

Анонимен

преди 3 месеца

Мощни флуиди отрицателна енергия, излъчени от Народното Събрание!

116

Анонимен

преди 3 месеца

Върнете ги на Австро-Унгария и вземете да се сложите един асфалт и не се занимавайте с глупости. Целия свят ви видя що за стока сте и ви се смее.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Бившата тоталитарна столица София е виновна за всички беди в България.

114

Деси

преди 3 месеца

Тъпите софиянци така и не разбраха, че мястото на прословутата гордост на София - жълтите павета е в музея!!! Те нямат място в центъра на столицата. Само са повод да се лапат още и още пари за непрестанен ремонт, за следене на ***, които ги редят дали ги чупят или ги крадат. Наредете там 5 кв.м. павета в някой музей и сложете табелка от коя до коя година са били в София и толкоз! Има места у нас, до които път няма, а вие ни занимавате с порадния ремонт на паветата!!!!!

113

И.Б.

преди 3 месеца

Проблемът явно е в цвета на паветата.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Нова столица е нужна, която ще развие новия регион. В Северозападна България ще се построи нова столица, която не е бивша тоталитарна столица и не е била руски проект за столица. Столицата ще бъде независима от софийската тълпа жълтурковци, които свалят всяко правителство, в което не участват. Наш пример трябва да бъде нашият евроатлантически партньор САЩ със столицата Вашингтон, Канада със столицата Отава, които са извън големите градове.

111

До Анонимен 108

преди 3 месеца

Навремето са избрали София за столица с оглед на това, след време да стане център на целия Балкански полуостров. Има и хора с мащабно мислене, преценили са какъв е потенциалът на България. После на власт дошли едни други, които се заели най-напред да разстрелят, интернират и изолират тези с мащабното мислене, а също и да не допускат потомците им да направят добра професионална кариера.

110

Шегобиец

преди 3 месеца

Е, случва се човек да открадне... На герберите им се случваше доста по-често от на другите хора.

109

Анонимен

преди 3 месеца

Това не е ремонт, а реформа на жълтите павета. Вервайте, тези хора ще оправят държавата, както оправят и реформират често жълтите павета.

108

Въпросът е какви

преди 3 месеца

технически ръководители са отговаряли за този ремонт? Те трябва да стоят над главите на незнаещите и примитивно работещи роми, защото не останаха, други работници, които биха редили павета. Всяко нещо си има чалъм. Не случайно тези павета са били поставени по определен начин, когато за първи път са били донесени в България. Техн.ръководител трябва да знае тези неща. Ако вече няма и техн.ръководители на такова наиво, да извикат някой от Виена. Ще излезе по-евтино от "ремонт на ремонта".

107

Радослав

преди 3 месеца

Ако на всеки ремонт на ремонта се разстрелваше калинката която се е подписала,че обекта е приет в отлично състояние, досега членовете на Герб да са станали застрашен вид!

106

Анонимен

преди 3 месеца

"София е изчерпан град и столицата трябва да бъде преместена на друго, ново място!" - Аз предлагам да преместим столицата в Каспичан и всичките депутати да отидат в читалището в Каспичан да заседават.

105

Мда

преди 3 месеца

Това е знак Свише-София е изчерпан град и столицата трябва да бъде преместена на друго, ново място!